Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Linuxon beírod adobe com, rákattintasz install flash player, kész.
"Több asztal az külön program winen, plusz a megvalósítás minősége is kérdéses."
Külön program persze, nem is mondtam, hogy beépített feature.

Külső programmal az aero is továbbfejleszthető, nincs rá igény. Attól, hogy nem hullámoznak az ablakaid még nem leszel r=1 user, de egyébként ez a win koncepciója és ettől olyan sikeres. A himbálódzó ablakok meg szerintem 2 perc után baromi idegesítők.
Telepítgessen minden dist-upgradenel fglrxet a halál. Böngésző nélkül meg elég nehézkes volt, lynx nem volt fent és valamiért felrakni sem tudtam, talán nem volt a tárolóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest