- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk #3437 üzenetére
Ati driverek valóban szarok, a flash problémát nem értem ugyanúgy telepíthető az adobe.comon mint a wines verzió.
A terminal alap linuxon és sokminden gyorsabban configolható, főleg vállalati környezetben (bár ezirányú tapasztalatom nulla).
- Több asztal lehet winen is, bár én sosem erőltettem
- Az aero azért tud ennyit, mert a felmérések alapján ennyi elég. Én pl. idegbajt kapok az imbolygó ablakoktól és a többi baromságtól, nagyjából annyi van a compizban, mint winen az aero + a kocka.
- A csomagkezelő jó dologElvileg lesz valami store szerűség a win8ban is.
Unity óta nem néztem az ubit, nem is kívánok vele foglalkozni. Kb 3x játszotta el a fent említett problémát: Ubuntu felrak, darabig használ, új distro jajjdejó, lefrissít, újraindít x összedőlt. Lehet, hogy a zárt catalyst driver miatt, nem tudom, nem is kívántam vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest