- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a segítséget.
Közben keresgéltem és ráleltem erre a linkra a HUP-on:
deb ftp://ftp.hu.debian.org/debian stable main contribEz nagyon szép, nagyon jó, frissítettem is s rendszert, azóta nem tudok belépni, csak single user módban.
Volt egy nagyából használható AD-s beállításom. (Be tudtam jelentkezni AD-s környezetbe egy bizonyos idő letelte után.)
Ezt a beállítást gondoltam megtartom, és nem engedtem frissítéskor lecserélni a config file-okat.
Miután nem tudtam belépni, elkezdtem leszedegetni az összes AD-hez kellő programot és igyekeztem visszaállítai az AD mentes környezetet, de eddig nem sok sikerrel.Most ott tartok, hogy ha beírok egy felhasználó nevet, egyből kiabál hogy "Hitelesítés sikertelen".
Valam nagyon elszúrt nekem a frissítés, csak azt nem tudom mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest