Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a segítséget.
Közben keresgéltem és ráleltem erre a linkra a HUP-on:
deb ftp://ftp.hu.debian.org/debian stable main contribEz nagyon szép, nagyon jó, frissítettem is s rendszert, azóta nem tudok belépni, csak single user módban.
Volt egy nagyából használható AD-s beállításom. (Be tudtam jelentkezni AD-s környezetbe egy bizonyos idő letelte után.)
Ezt a beállítást gondoltam megtartom, és nem engedtem frissítéskor lecserélni a config file-okat.
Miután nem tudtam belépni, elkezdtem leszedegetni az összes AD-hez kellő programot és igyekeztem visszaállítai az AD mentes környezetet, de eddig nem sok sikerrel.Most ott tartok, hogy ha beírok egy felhasználó nevet, egyből kiabál hogy "Hitelesítés sikertelen".
Valam nagyon elszúrt nekem a frissítés, csak azt nem tudom mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest