Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
A következő történt.
Az első parancs szépen lefutott. Bár nem tudtam meg belőle, hogy melyik is lenne az amit keresek, mert sok eszközt jelenített meg, de hogy melyik micsoda azt nem tudtam meg belőle. A laptopban van LAN, WLAN, firewire, és ezeken kívül még a looopback és IPv4 - IPv6 interface-ket is kiírta.
De tudtam, hogy nekem az eth1 eszköz kell, grafikus hálózatkezelő megjelenítette, így egyből arra adtam ki a 2 parancsot.
A válasz viszont "Nincs ilyen fájl, vagy könyvtár."
Ha aifconfig eth1
parancsot adom ki, akkor megjeleníti az interface adatokat.
Ha jól sejtem ebből firmware telepítés lesz. Némi guglizás után megtudtam, hogy a bcm43xx-fwcutter-re van szükségem, de ez már elvileg benne van a 2.6.17-es kernelben is (én 2.6.18-6-686 -os kernelt használok.)
Valami itt nem stimmel, de mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest