Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
A következő történt.
Az első parancs szépen lefutott. Bár nem tudtam meg belőle, hogy melyik is lenne az amit keresek, mert sok eszközt jelenített meg, de hogy melyik micsoda azt nem tudtam meg belőle. A laptopban van LAN, WLAN, firewire, és ezeken kívül még a looopback és IPv4 - IPv6 interface-ket is kiírta.
De tudtam, hogy nekem az eth1 eszköz kell, grafikus hálózatkezelő megjelenítette, így egyből arra adtam ki a 2 parancsot.
A válasz viszont "Nincs ilyen fájl, vagy könyvtár."
Ha aifconfig eth1
parancsot adom ki, akkor megjeleníti az interface adatokat.
Ha jól sejtem ebből firmware telepítés lesz. Némi guglizás után megtudtam, hogy a bcm43xx-fwcutter-re van szükségem, de ez már elvileg benne van a 2.6.17-es kernelben is (én 2.6.18-6-686 -os kernelt használok.)
Valami itt nem stimmel, de mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest