Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
02:00.0 Network controller: RaLink RT2561/RT61 802.11g PCI
van nekem egy ilyenem, ami a szöveg ellenére nem pci-os, hanem pcmcia csatlkozós. nem szeretem a ralinket... de ez van
valakinek sikerült már ilyenbe életet lehelni?a legszebb az egészben az, hogy a notin egy picimaci van, és a háló is azon jön. tehát vagy próbálgatni tudom a wlan-kártyát, vagy van vezetékes háló.
a háló leállításán kívül kell még valami a kártyák cserélgetéséhez? absz nincs tapasztalatom a pcmcia-val.
pótkérdés: már egy párszor feltettem a rendszert, de mindig elfelejtem, hogy modulok fordításához a build-essential-on kívül mi kell. ami a modul-könyvtárba megcsinálja a build linket a kernelforráshoz/include-okhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
valakinek sikerült már ilyenbe életet lehelni?