Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
új probléma...pcmcia-s wlan-kártya... nem tudok vele mit kezdeni. lspci nem látja (valahogy nem is számítottam rá), lshal szerint prism3. mivel csak prism54 modult találtam, azt húztam be, de túl sokmindent nem tudok vele kezdeni...
igazából azt se tudom, merre induljak (a google után, hamarosan az is lesz, csak most friss az élmény
).mod: linux-wlan-ng talán ez lesz a barátom. remélem...
mod2: vagy mégse
legalábbis nem igazán jöttem rá, hogy hogyan is használjam...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).
legalábbis nem igazán jöttem rá, hogy hogyan is használjam...