- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Nemsokara beszerzek egy P1 133Mhz 64Mb Sd-ram stb... kategorias gepet es szeretnek ra telepíteni egy debiant, az alaprendszer feltelepitese nem okoz problemat, sok jo leirast talaltam ra + mar regebben is telepitettem debiant a gepemre csak az alaprendszer utan megfutamodtam...
Most viszont be szeretnem loni a gepet internetezeshez, zenehalgatashoz, kepnezegeteshez, esetleg filmnezeshez bar ahoz talan keves lesz a gep... : (
Az alaprendszer telepitese utan mi a feladat, hogy eljusak az xorg feltelepitesehez?
Vmi olyasnit olvastam, hogy az kell terni Sid -re v. vmi ilyesmi, de ezt egyeltelan nem ertem...
Minegy a cel egy xorg feltelepitese es gondolom a gnome egy kicsit eros lenne, mit erdemes feletnni a gnome helyett és hogyan?
Hu... ez talan egy kicsit sok volt....
Mindegy, akarmilyen segitseg jol jonne.
Elore is koszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest