Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
pawee
tag
Hello
nagyon nagy a problémám!!! Ha ezen tud vki segítani akkor uhhh...nagyon megleszek lepve
szval telepítettem linuxot és a grub/lilo-ba még felismeri a ps/2es billentyűzetemet, de amikor elkezd betöltődni a rendszer akkor már semmi és amint entert nyomok a lilo/grub-ban abban a pillanatban, meg áll a dolog, nem tom miért van ez így.
a fura az egészben az hogy régebben volt már telepítva linux(debian) és akkor működött, bár akkor megunta magát és újraraktam, nahh azóta se kép se hang a linuxxal kapcsolatban.
a rendszer általában faszán betöltődik, de billentyűzet az nincs, sőt néha egér sem, pedig minden ps/2es (régen usb-set használtam és akkor arra gyanakodtam hogy az usb miatt de nem)
a kipróbált disztribúciók:
ubuntu 5.10
suse 10.1
mandriva
debian
ezeknél nem működött a dolog...lécci segíítsen vki, nagyon szeretnék lint használni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest