- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
iface eth1 inet static
address 192.168.0.4
netmask 255.255.255.0
A debian telepítők általam eddig nem ismert okból ide mindig beírnak még két sort:
broadcast 192.168.0.255
network 192.168.0.0
Azt nem tudom, sose próbáltam, hogy enélkül működik-e, ha nem, akkor ez segít-e.
De utána kellene tudni pingelni a debianról az xp-t és fordítva. Gondolom keresztkábel van a két gép között...
Ja, mielőtt próbálod, töröld ki az összes tűzfal parancsot, hogy ne kavarjon be.
Az iptables -L -n utasítás üres listákat adjon -
bambano
titán
Ha az xp 192.168.0.2 címet kap, akkor a scriptben nem 192.168.0.4 címre kell dnatolni. Mert a 4 a debian címe és a torrentet ha jól látom az xp-re akarod beforwardolni, ergo az xp címére kell dnatolni.
Szerk: így, hogy kiderült, 3-4 hsz-szel korábban az az iptables sor mire kellett, már nem marhaság, csak nem megosztásra, hanem portforwardra való.
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
dpkg-reconfigure xserver-xorg al is probaltam configuralni,de sajna ugyan ugy irta a bajat.
Most leszedtem az egeszet, es ujra nyomom.(en mindig ezzel az Xserver -es dologal szivok) Ugy is porbaltam hogy leszedtem az xserver-xfree86 -ot, de igy se akart elindulni.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
~/.mplayer/gui.conf-ban van egy hasonló sor:
vo_driver = ''xv''
hogy milyen vo-drivereket támogat a rendszer, azt az mplayer -vo help paranccsal tudod lekérdezni. ezek közül kell válogatni. valszeg a konfigban levő nincs a választhatók között.
a flash-es dologra nincs tippem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest