Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena Debian GNU/Linux 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bambano titán Etch-ben nem jó az udev támogatás, már a telepítés sem sikerül mindegyik telepítő cd verzió esetén. A fusion és az adaptec driverek nem jók, közismert bug van bennük. Ismert tcp implementációs bug van a 2.6.11-es kernellel bezárólag mindegyikben. 
 2.6.17.8 egy rendesebb teszttől összedúrta a filerendszert.
 Ha gondolod, megkeresem az url-eket is.
 Egyébként szerintem egy úgynevezett stabil kernelben nem kellene ekkora patcheket, alverziókat, alverziók alverzióit és giteket halmozni. Már az is problémát okozhat, hogy melyik kernel a stabil. Annak se örülök, hogy minden kiéhezett bitbuherátor a stabil kernelfán rodeózik, nincs fejlesztői kernel.
 Én leszek az utolsó, aki fudot terjeszt a linuxról és én leszek az első, aki örülni fog, ha rendben lesz a kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest