- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
Nem. Úgy értem, hogy nekem olyan Gimp nem kell, ami nem fér hozzá a saját fájlaimhoz. Ha elindítom a Gimpet, és odanavigálok a Pictures könyvtáramhoz, akkor érje el, ami abban van, tudjon belőle olvasni és írni abba.
Az megint más kérdés, hogy a portal API épp az ilyen jellegű problémák megoldására jött létre. Egy korrektül összerakott flatpak csomagnak az esetek túlnyomó többségében nincs szüksége arra arra, hogy filesystem=home jogosultságot kérje magának, tehát hogy egy az egyben elérje a user dolgait. Ehelyett dbus-on keresztül megüzeni az org.freedesktop.portal.FileChooser portalnak, hogy legyen kedves megnyitni egy fájltallózó ablakot, hogy a user ki tudja választani azt a fájlt, amivel dolgozni szeretne, és akkor a rendszer ezt megteszi neki, és innentől fogva a program eléri azt az egy fájlt. És innentől fogva nem lehet megcsinálni az ilyen echo download_and_execute_evil >> ~/.bashrc jellegű aljasságokat, mert a program csak és kizárólag azokat a fájlokat éri el, amiket a felhasználó explicit módon megenged neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest