- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
sh4d0w
üzenetére
ha a usernek kell onnan valami, majd kiszedi egyszeru filerendszer muveletekkel.
Aztán majd megy a sírás rívás a felhasználók részéről, hogy nem éri el a fájlokat. Értem hogy biztonsági szempontból ez jól hangzik, de a gyakorlatban szinte a használhatatlanság határát súrolja. pl. egy office appal miért csak egy dokumentumok mappába tudok menteni, mikor én a pendrive-ra akarom menteni a doksit, vagy fordítva. Kapok pendrive-on egy zenét, de ahhoz, hogy megnyithassam, be kell másolni egy fixen megadott könyvtárba.
Persze értem én, hogy más (szerver)programoknál ez pozitívum, de n+1 alkalmazásnál életszerűtlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest