Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Speed
addikt
Nah én is tuninmgoltam már egy kicsit
[link]
-
Speed
addikt
válasz
SzlobiG #1101 üzenetére
Pl.:
-2048MB Twinx Dominator DDRII 800 CL4 CORSAIR 76 857 Ft 3 év gari
vagy talán
-OCZ 2GB DDR2-800 Kit(OCZ2G8002GK, XTC Gold, Retail) 73 590 Ft
Bár szerintem jobb választás lehet a Dominátor ha nem sajnálod a +6k-t de vehetsz akármilyet 70k ból má sokminden kijön lehet nézegetni team,g-skill,patriot szal léyneg töbfajta ramot én a kis dominatort venném -
Speed
addikt
válasz
Szabi2121 #1100 üzenetére
Vásárolhatsz itt a Ph-n van minden féle ram pl. Zoty-nál vagy ha bolt akkor Aliencomputers például ott van mind a két álltalad említett márka. Na most Corsair talán nevesebb és jobb márka de nem írtad hogy melyik márkából melyik ramot akarod megvenni mert ha valamilyiknek kisebb az időzítése akko azt, amúgy szerintem corsair
-
Speed
addikt
A hózás függ a laptól is nem feltéttenül biztos hogy az adott ram jól fog menni MA2-ő ben ennek utána kéne nézned me volt pár ismerősöm akinek (jóféle ram+ am2 asus lap nem akart jól menni az egyiknek éppen ocz ram volt de halotam má ugyan ezt corsairról is szal nem minden ram chippet szeret az am2
) Ha kicsit lejebb olvasol megláthatod hogy éppen Overnak is most romlott el egy nagyon jó minőságű team ramja szal gar nélkül inkább ne hiába ocz
Jah és ramnáál nem feltáétlenül csak mhz-ből áll a tuning hanem időzítésekből is .
-
Speed
addikt
Ahh értjük akko 680i felé kelessz mozdulni
És nagyon várom azt ahol ezt olvastad, hogy ''A 680i sokkal erősebb chipsett.''
igazán nem akarok veled kötözködni de még oylan keveset halanni az rd600 ról egyedül a ref lapról van egy-két morzsa de azok nem feltétlen a te állításod igazolják vagy csak én tértem má rossz pájára nem tom
Aktív témák
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest