- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Hi!!
Van 2x1 geil ultra ramom es Giga Ds3 kap,f10es biossal nyomom!
Mikor beallitom neki manualisan ugye cl 4-4-4-12-es erteket es adok neki +0.3Vot ugye,hogy 2.1V-ot megkapja,akkor mindig visszaal az eredetire a bios a cpu ertekeknel ,hiaba megy csak adott tuningnal a mem 710 Mhz-en,akkor se indul el vagy nagyon ritkan! 2.0-ra van rakva mem,tehat 1:1 aranyba! Ez mitol lehet?
De ,ha auton hagyom memoriat ,akkor barmeddig huzhatom cput nem szol es felteszi cl 5-be!! -
DeepDish
őstag
1 kerdes lemaradt:
Van ertelem 2.2 esetleg 2.3 V adni neki + ventivel ,hatha megy mondjuk 980-at is memoriam vagy mar nem valoszinu? -
DeepDish
őstag
A memidoziteseknel melyik szamit legjobb,marmint mire erdemes ragyurnom?
-
DeepDish
őstag
No hat eloszor is vegre van ertelmes ramom!
Kiderult a procim vinne siman 3300 folott ,de ott mar ramom szarakodik idom nincs veglegesre tesztelni most az unnepek miatt ,igy gyorsba ahogy adodott idom ezt hoztam ki,de idozitesekben meg sok rejlik!
Itt a kep:[link]
Azureus+winamp+opera kozben es .....
Aszem egesz jo ramot+procit fogtam ki plane ha ramom menne 1000 Mhz-t!!
Minden alap a mem kap 2.1V-ot, a proci most 1.4V megy ,de majd tolom lejjebb es kesobb megosztom fejlemenyeket!!
[Szerkesztve] -
DeepDish
őstag
hi!!
2*1 Gb Geil value ramokkal mar 940 mhz-nel jarok es idozitesekkel szorakozok ,mennyi feszt adhatok nekik max? -
DeepDish
őstag
No vettem vegre 2*1 Gb GEIL value ddr2 800-as ramot es mar 900-on jarok,eddig pozitivan csalodtam benne ugy ,mint anno ddr400-asnal!!
-
DeepDish
őstag
Hi!!
Akarok venni vmi normalisabb ramot ami 900-at birja vagy picit folotte de nem horribilis osszegert! Ezt tudnam jo arban szerezni, bar westlake kollega azt mondta nekem,hogy eleg gazok es o corsairt ajanl! Vkinek meg esetleg tapasztalat vagy tanacs?
PC4300 800MHz Ultra, 4-4-4-12, BGA, 6 Layer PCB, Aluminum Heat Spreader, Orange Aluminum, Single Channel Box
Vagy lenne belole a nem ultra 5-5-5-15 verzio!!
u.i: EGyenlore DS3-be menne ,de lehet tuningnal jobban jarnek p5b dx-al?!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged