- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
csak ezzel inditsd el a géped, a másik ramot vedd ki, és ha mégis vmi baja lett, akkor A. el sem indul a gép B. elindul, csak random fagyogatni fog. De ennyit ki kell h birjanak, én nemrég szedtem le a ramjaimról a gyári bordát és még késsel is be kellett segiteni neki a feszitésbe, h elengedje a fránya ragasztó, ennyire könnyen nem lehet ezeket tönkretenni szerencsére.
-
Achill3uS
nagyúr
egy kis hajlitgatást simán ki kell birnia, sztem semmi baja nem lett, de egyébként a ragasztónyomokat én sebbenzinnel szoktam mindig eltávolítani, de még ha rajta is marad, ettől semmi baja nem lesz. de legrosszabb esetben is ha pl megszakadt valahol a nyákon egy szál a nagy feszegetésbe, nemigen lesz látványos a sérülés, tehát ha visszaviszed azzal, hogy most vetted és nem müködik, sztem szó nélkül kicserélik.
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged