Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Aktív témák
-
Zs0lt1
csendes tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszi, ez most jól esett, csak tudod megijedtem, mert általában olyan érzékenyek ezek a szerkezetek.
Kést is használtál?
Akkor nem is tudom mindek aggódom, hisz kb. 15-20 másodperc alatt leszedtem. Jó de mindenféleképpen kiveszem a ramokat és ezekkel próbálom ki először, ha minden ugyan úgy mőködik akkor nincsen baj? Létezik valami memoria tesztelő program? -
Zs0lt1
csendes tag
Mennyire kell vigyázni egy DDR2-es mamóriára? Ma sikerült vennem egy memória hűtőt és rosszul ragsztottam rá (öntapadós) és le kellett róla húznom és elég nehezen ment... Egy ilyen öntapadós matrica szerűségtől ami jól ráragad sérülhet a memória? Szerintetek... Azért nem recsegett nem ropogott, csak most vettem és egy kicsit félek, hogy valami baja lett, kipróbálni viszont csak este tudom, de most tljesen be vagyok pánikolva, hogy tönkrettettem...
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest