- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
Gorneck #2104 üzenetére
Úgy néz ki ez, bár sokat nem szórakoztam vele, de 260-as FSB mellett elvileg ~1080 körül kellett volna menniük. A win szépen elindult, de Orthos már elég korán hibát jelzett. Azaz bizton állíthatom, hogy nem stabil. A lapom miatt max 2.3V-ot tudok adni nekik.
Végül is mindegy, úgyse a maxon akarom járatni. -
éN79
addikt
[link]
Az eredmények alapján milyen chip valószínűsíthető a Geil Ultrán. 2.1V feszültségigényét stabilan tartja, mert mindennemű tuningot csak min. ennyivel hajlandó elvégezni, a linkelt eredményeket 2.3V-on (ami elvileg még a gyár szerint is belefér) produkálta. -
éN79
addikt
A-Data Vitesta 800+ (2x1 Giga)-val kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
éN79
addikt
válasz
kispalya #1786 üzenetére
Nem 324-en megy, hanem kb. 648-on, ez nem másból adódhat, minthogy valószínüleg 4200-as (11-es CPU szorzóval rendelkező, bár ha egymagos a proci, akkor természetsen más is lehet, de mindenesetre nem 10 ill 12 a szorzó szám) procid van. Emelned kell a processzorod órajelét (FSB növelésével tudod megtenni, bővebben A64-esek klubja/tuning linkje). Amúgy a te órajeled és a kívánt 800 között mindennapi életben vajmi kevés különbséget lehet tapasztalni teljesítményben, tehát ha nem tuningolod a processzort, akkor se kerülsz nagyon ''hátrányba''.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
válasz
Stalker-2572 #1783 üzenetére
Lehet hogy rosszul tudom, de ramot visszaosztani a C2D-hez nem csak 975-ös chip-el szerelt lapokon lehet, avagy a 965-ös lapoknál meg nem?
-
éN79
addikt
válasz
Salvador20 #1737 üzenetére
AMD-s konfigba lesz?
Azért egy keveset ott is számít a DC, de nyugi, nemcsak azok mennek DC-ben, amiket konkrétan egy párnak összeválogatnak. Azt nem értem, hogy ''külön is van árlistában'', de ha egy konkrét típusból veszek 2 darabot, akkor igen nagy sanszod van a tökéletes együttműködésre. (nekem eddig egy összeválogatott ramom se, amit konkrétan párba adtak volna, és mind ment 100%-os biztonsággal DC-ben. ) -
éN79
addikt
válasz
Salvador20 #1731 üzenetére
Hogy messzemenően jobb, az azért... szóval ''jobb'', de nem ennyivel. Ha stabil a ram és húzni amúgy sem nagyon akarod, akkor mindenképpen jobban jársz a 2 giga Kingmax memóriával, sőt ha szerencséd van, belefér egy pofis kis OC ezekbe is.
-
éN79
addikt
válasz
Salvador20 #1729 üzenetére
Cosair, ha csak 6K tényleg a különbség és mindkettő 2 giga. De ha jól értem amit írtál: 1 giga Corsair és 2 giga Kingmax között 6K a különbség. Akkor viszont egyértelműen a több memória, azaz a Kingmax.
-
éN79
addikt
válasz
Salvador20 #1727 üzenetére
Túl nagy élettapasztalatom nincs a ramjaimmal kapcsolatban, de az eddigiek alapján és az alapján is, hogy nem hallani nagyon az ellentetjét: megbízhatóak, max. a tuningpotenciáljuk nem feltétlenül óriási. De szvsz. nyugodtan vegyél azt, bár ez ár kérdése is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest