- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Lalaboy #1269 üzenetére
igaz, hogy csak 10 percig, de ugye en 3 kit-nek is adtan 3.4 voltot.. azert csak ennyit, mer felette mar lekapcsolt a lap.. az osszes modul tulelte
nem hinnem, hogy a wintec modul icje a 2.7 volt miatt betegedett volna meg.. szerintem olyan volt az mar gyarilag is.. mindegy, legalabb tudom, hogy ezekutan minden uj modult tesztelnem kell #2-es tesztel is.. a wintec a legolcsobb cl4, 800-as ram, amin tutira gmh ic-k vannak..van meg nehany zsakbamacska tipus.. most azokkal szemezgetek.. nagyon izgatja a fantaziamat, hogy kiprobaljak vegre egy geil kitet.. annyira megoszlanak a velemenyek, hogy mar nagyon kivancsi vagyok, milyen is valojaban..
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest