- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt
üzenetére
áh, apámnak is van egy ilyen pákája, ezzel nem álltam volna neki
sztem vegyél egy hegyes, pontforrasztásra alkalmasat, jól fog még jönni..
ez egy másik lehetőség: [link] de sokkal elörébb nem vagy vele..
én 50k-s trimmert használok szinte mindig, és ha azt hivtad tekercsnek, akkor igen, az alsó lábára nincs szükség
hogy mekkora lesz igy az adható max vdimm nem tudom neked megmondani (biztos tovább mint a ramod birná
) de láttam már 3v fölött is..
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
válasz
Achill3uS
üzenetére
nekem ilyen van:[link] , ezzel nemtudom nekiállok-e nagyon vastag a vége... Ezért kérdeztem h az IC-k kívül nincs-e vmi más nagyobb pont. vagy lehet a páka végére erősítek egy vastag tűt

A tekercset egyik lábát leszdted?
Hány ohm-os az az ellenállás, mekkora lesz ugy a max vidmm?
Jaja, hát 2:3ban azért nemlehet sávszélt mérni + ugye 965ben is vagyunk.
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére

-38Mhz-n vitték nekem ezekben az időzítésekben, igaz 2,36v-on. 2B-vel 2,50 v ig jutottam, megkéne csinálni azt a modod
-
Konflikt
addikt
Azt hallotam énis, meg néztem, igen rá van építve az a borda...
Sztem a value-n nem d9 van, legalábbis amit én vettem azon tuti nem az volt sztem.
Jam hát szerencse vagy pénz
most szerencsém volt, még zotynál is 47, boltban 50 felett van.
Látod a team extreme, meg az adata 1000+ nak hasonló a végük, mindkettőn gmh-s d9 van, bár a team az 6md22, az adata 6nd22 (bár lehet h méretet takarja, mert nekem 2*512, Overnek, Achinak is 1 gigás moduljai vannak) Szval sztem a gyártón nagyon kevés, vagy semmi nemfügg, esetleg válogatnak, bár azt se hiszem, talán pc8500ös , vagy gyorsabb ramoknál teszik -
rob210
nagyúr
Ezektől a ramoktól mi az a maximum amit várhatok?
Kingmax Mars DDR2 800Mhz 1.8 volt.
KLDC28F-A8KB5 -
-
Gorneck
legenda
válasz
Konflikt
üzenetére
Nagyon nehézkes a bordát lekapni róla...no meg egy átszitázott chippel futnék össze valszeg.
Több oldalon is olvastam, hogy gmh-s chip van rajtuk...kellő fesszel szedik is a lábukat...1000+ ot menő ramhoz vagy sok pénz vagy pokoli szerencse kell...
Mondjuk érdekes, hogy uaz a chip más ramon másképp muzsikál, de gondolom egyes gyártók még így is válogatnak... -
Zull
senior tag
Adata-t 27e-ert lattam serranonal (1Gb 800mhz) value meg most seholsincs...
Amugy a mostani 533-as kingstonjaimat 27e-ert vettem most meg netto 32-ert lattam usersbe
(ott vettem a regit is) Szarok ezek a mem arak... Haver vett meg 2x512 geil valuet kb fel eve potom penzert... Mar banom hogy akkor nem vettem meg... -
Zull
senior tag
En ez alapjan nem vok tul bizakodo... [link] Persze biztos van mas adata is, de valueval en meg nem lattam gondokat, a masik meg hogy ami 800as adata-t neztem az mint meztelen volt... Es gondolom meztelen es meztelen adata kozott nem lehet valami sok kulonseg (ha naggyabol megegyezo a gyartasi ido)
-
atis6969
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
a chippet táblázatból tudom kilesni? Micron D9DQW (BT-37E) valami ilyet találtam lista alapján.másik táblázatban meg promost is
hol az igazság? fsb:ram arányt a biosbol tudom megnézni,vagy van valami prg ami irja?Pillanatnyilag 220 fsb megy a ép *12,igy megy a ram 880 on. -
Konflikt
addikt
Hát azért 880at még az adata 800asok is visznek, és fórumon belül már 30 alatt megkapod a kitet. Geil meg 40 alatt nemigen van, ha egyáltalán lehet szerezni. Szval +50-100Mhz-ért 10-15K
> árértékben sztem az adata nyerőbb
Alient meg meg kell kérdezni. aztondták érkezik egy szállítmány, de az iylen 45K lesz ha jolemlékszem (ugy 3 hete irtak) -
atis6969
csendes tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Corsair cm2x1024-6400 igy gépbontás nélkül 2006.29 heti.Mit nézzek rajta ha bontani kell a gépet?? pillatnyilag 880mhzen megy.Sajna nem akarta a 4.4.4.12.1t.2.2volton
a gép elindul,teszt lefut,de sajna mikor megy a net--fagyi.
meddig emelhetem a feszt,hogy ne károsodjon a ram? probáltam 2.5-ön is de sajna nem segitett,de tovább nem mertem nyomni. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt
üzenetére
lol, 5-5-5-15-ben menne többet nyilván, de arra nem vagyok kiváncsi

bios alol állítva 6-42-15-31-15-31 (asszem ez a sorrend), memsetböl most nem nyultam bele..
#553 ezt csináltam meg: [link], van, de én egy böszme nem pontforrasztásra alkalmas pákával nem állnék neki a helyedben.. ez a minimum amivel ilyesmit csinálunk: [link]
#555 amennyin lement az 1M, 99xx -at olvastam, de majd 1:1-ben lesz a nagy szám
[Szerkesztve] -
-
atis6969
csendes tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Köszike
megprobálom hátha
Elméletileg mekkora lehet neki a max amit elbir mhz-ben? -
-
atis6969
csendes tag
Sziasztok
Mit javasoltok beállitásnak corsair xms2 6400 nak?
Gyárilag 5.5.5.18 2t ben m2n32 sli deluxe asus lapon 4600+ rocival. volt,idözités stb???? Köszike. -
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Okés. hát én agyon grafitoztam, de igyis 2,49v-ig tudtam elmenni (2,94kohm)
-
-
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Hát cerkázva volt, v alap bios max?

[Szerkesztve] -
-
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
mekkora fesszel toltad az 1200-ast?
-
-
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Hát ennél többet már csak egy nagyon puha ceruzával lehetne kihozni belőle

vagy rendes moddal, ahogy az alábbi srác is tette:
[link]
1336Mhz@5-5-5-15@2,8v
-
-
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Kicsit javítottam

1203Mhz@5-5-5-15 [link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Clockennel ment még 1212 körül, de akk már kifagyott -
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Hát igen hasonló D9 hasonló időzítésekkel ugyanolyat megy kb

Hány volton toltad?
-
A Dominatorok sima XMS2-esek flancos hűtéssel, vagy valamit rosszul értelmeztem?
-
RiddleR
aktív tag
Corsair Dominator 1066 CL5.
[link] 2.2V (gyári alap) -
joshua7
veterán
A 800-as Geil Ultra Value-k mind mennek 900 fölött?
-
nyesix
senior tag
bazz
ennyit a hynix ről, kicseréltem őket egy kingmaxra (mars) eddig nem taáltam hibát
remélem ez így is marad

-
nyesix
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
teszteltem, nem jelez hibát, sem dualba, se single modban a memtest legujabb verziója...
a T1 a jobb időzítés, nem? ha T2 hajtom őket akkot azzal nem húzom, hanem kevésbé terhelem??? vagy rosszul gondolom?
az órajelet meg ne kelljen már visszavennem egy 667 ram az menjen 667-en nem
-
Konflikt
addikt
-
nyesix
senior tag
hi
mekkora annak az esélye, hogy a ramjaim csak rar, zip, cab kicsomagolás közben hibáznak?
2*512 Hynix ddr2 667 mhz 5,5,5,13
lehet, hogy 1T-n hibázik, 2T-n meg nem? -
Remington
őstag
helósztok
tapasztalatok érdekelnének h az 512mb-os 667-es samsungok h bírják a tuningot?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy a mostani 533-as kingstonjaimat 27e-ert vettem most meg netto 32-ert lattam usersbe
a gép elindul,teszt lefut,de sajna mikor megy a net--fagyi.
meddig emelhetem a feszt,hogy ne károsodjon a ram? probáltam 2.5-ön is de sajna nem segitett,de tovább nem mertem nyomni.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.tweak.dk/tests/test1030/pic2%20(Medium).jpg)
Netán a Value csak 667-es?