- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
MyKonzerv #382 üzenetére
Nem a szálak számára gondoltam...pontosabban arra is;de csak közvetve.Ha többszálas a letöltö;akkor relatíve hamarabb lejön és elkerülhető ez a hiba.A letöltési sor automentés meg a hasonlókat hivatott megoldani;bár a probléma érdekes;nálam sose volt ilyen;pedig akadt bár reset az utóbbi időben.
-
Totya.
csendes tag
válasz
MyKonzerv #363 üzenetére
A megosztáshoz betettem azokat a mappákat amiket gondoltam(vagy csak a fájlokat kellett volna behelyznem?) de a nevem mellett még is 0b szerepel.Ez normális ,vagy megint valamit rosszul csináltam?Amikor a keresőbe beírok valamit,akkor meg beugrik egy ablak norton antivirus ''Security Alert '' felirattal,(ami most sem hagy békén) ahol választani lehet ''Permit''es ''Block'' felirat között,de mindegy mert egyikre sem csinál semmit.Ilyenkor mi van?
-
Totya.
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest