- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
Akkor megpróbálom valahogy jobban elmagyarázni: Tehát le szeretnék tölteni ami edig simán ment. Most viszont történt egy olyan hogy mikor jobb egérgombal rákatintok a fájlra és megyomom azt a gombot hogy ''letöltés máshova...'' aztán előugrik a tallóz gomb. Végül kitalózom hogy hova is szedje (bármilyen patriciót is választok) azt irja hogy ''Nem lehet megnyitni a fájlt az eszköz nem áll készen''
Namármost bárhova szeretném letölteni, bárkitől szeretnék letölteni mindig ezt irja.
Azt irtad hogy annál van a hiba akítől le szeretnék tölteni. Akkor nállam minden rendbe és mindenkinél baj van? -
HThomas
őstag
Nagyon köszi a választ!!! Szerinted mit csináltam én azután miután elszállt a gépem és muszály volt gyorsan újranyomni? Mindegy, a hülye ember saját hibájából tanul, az okos fórumot olvas... hát én nemrég csatlakoztam az utóbbihoz
Azért még mindig érdekelne, hogy meg lehet-e csinálni a fentebb említett műveletet. -
corlagon
senior tag
Egy telefon, és megkapják a jogtulajdonostól az (eseti) engedélyt a cucc megosztására, ennyi. Ha jogsértés árán szereznének bizonyítékot, az a bíróságon könnyen támadható lenne.
De megoszthatnak 50 giga ingame videót vagy linux disztribet is, van egy csomó ilyen T3-as a magyar hubokon.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest