- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Totya.
csendes tag
válasz
MyKonzerv #363 üzenetére
A megosztáshoz betettem azokat a mappákat amiket gondoltam(vagy csak a fájlokat kellett volna behelyznem?) de a nevem mellett még is 0b szerepel.Ez normális ,vagy megint valamit rosszul csináltam?Amikor a keresőbe beírok valamit,akkor meg beugrik egy ablak norton antivirus ''Security Alert '' felirattal,(ami most sem hagy békén) ahol választani lehet ''Permit''es ''Block'' felirat között,de mindegy mert egyikre sem csinál semmit.Ilyenkor mi van?
-
Totya.
csendes tag
-
Totya.
csendes tag
Tudna valaki esetleg egy tippet adni,hogy honnan lehet ezt a programot letölteni magyarul,és hogy hogyan kell a számítógépre való telepítését elvégezni?Még csak a szárnyaimat bontogató pc használó vagyok,de ha tudtok segíteni,legalább egyel több dolgot fogok megtanulni,hogy minnél kevesebb ilyen egyszerű,és unalmas kérdés keljen feltennem,amitől ég az arcom. Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest