- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
MyKonzerv #382 üzenetére
Nem a szálak számára gondoltam...pontosabban arra is;de csak közvetve.Ha többszálas a letöltö;akkor relatíve hamarabb lejön és elkerülhető ez a hiba.A letöltési sor automentés meg a hasonlókat hivatott megoldani;bár a probléma érdekes;nálam sose volt ilyen;pedig akadt bár reset az utóbbi időben.
-
Totyi
őstag
Portok jól vannak beállítva?
A file lista nekem se jön le,próbálj meg a kedvencekből kapcsolódni. -
Totyi
őstag
válasz
Kuwabara14 #246 üzenetére
Először is:router,tűzfal,portok rendben vannak?
Másodszor:szegmensek jól vannak beállítva?
Harmadszor:limitáltál,vagy Cfosspeed segíti a letöltést? -
Totyi
őstag
Így már értem.
De Te először ezt írtadlyan problémám van hogy bárkitől szeretnék letölteni azt irja: Az eszköz nem áll készen, a fájlt nem lehet megnyitni. Ez mit jelent vagy mit lehet vele csinálni?
Ebből sokra nem lehet következtetni,csak arra amit írtam.Így már azért kivilágosodott.Bárhová akarod menteni,mindíg ez jön elő?Érdekes?Reinstall volt már? -
Totyi
őstag
Sztem nem a Te meghajtódra gondolt!Hanem akiről töltenél.Meg Te is azt írtad;hogy
lyan problémám van hogy bárkitől szeretnék letölteni...akkor miért a saját meghajtóidat nézegeted?Nem értem.
e=mc² leírta a hiba okát.
Most azt mondtad;hogy minden oké a meghajtókkal.A tiéiddel.-de Te másról akarsz tölteni;akkor miért a saját meghajtóiddal vacakolsz?
Nem értelek. -
Totyi
őstag
Nem tudom mit kínlódtok itt mindíg.Át kell másolni egy olyan partícióra a dc-t,amit nem formázol;és kész.Ha újra kell telepíteni,akkor sem kell bajlódni a megosztás beállításával és a beállításokkal sem kell szenvedni.Vivel a legtöbb dc zip-be van,azért a telepíteni sem kell.Tudom,mert nekem már vagy 8 hónapja csücsül a gépemen,anélkül;hogy egyszer letöröltem vola;pedig volt már reinstall nem is egyszer.Fogadd meg a tanácsot,és másold be egy olyan partícióra,amit nem formázol.Ja,és ez a letöltésekre is érvényes:ne a C: -re töltsön le,mert ha gáz van(reinstall)akkor oda az edigi letöltés.
-
Totyi
őstag
válasz
Darth_Revan #172 üzenetére
Programokat.Van olyan,ami sok,sok megabájt ám.Kicsit nagy meló lehet;de így nem szólhat senki.-de még ha warez is volna,akkor is: a cél szentesíti az eszközt.Nekik szabad.
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kerékpársportok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest