- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
A legujabb kliensekben megcsinálták azt, hogy amit töltesz, azt már tudják rolad tölteni, igy gyorsabban terjedhetnek a friss/ritka stuffok. Ezzel én az LDC++ legfrissebb verziojánál találkoztam. Kikapcsolni ugytudom nem lehet. Pont azért épiették bele, hogy védekezzenek azok ellen, akik csak letölteni akarnak, de nem szállnak be a közösbe. Ha nem tetszik a dolog, válassz másik kienst.
üdv -
Atapi
senior tag
A dc++ bejövő kapcsolat beállitásnál nem közvetlen kapcsolatot kell megadni, hanem ''tűzfal kézi portforwardolással'', és ott beirod azt az ip-t, amit a szolgáltatotol kap a router. Ezt meg tudod nézni a routerben valahol, vagy ezt irja ki a www.whatismyip.com oldal is. A portforwardolásos aktiv kapcsolat hátulütöje, hogy a dc++-nak mindig meg kell mondanod a külső ip-det, ami dsl kapcsolat esetén igen sokszor változik...
legalábbis szerintem így kéne, de nekem nem kellett ilyennel nyüglödnöm eddig, ugyhogy még az is lehet, hogy tévedek.
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest