- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Tenfoot
tag
-
Tenfoot
tag
Szia én DC++ ot használok 0.674 -es verziót. Személy szerint nem csípem a dc++ -ot, de csak ez megy a gprs mobil internettel. Én azt nem csípem benne legalábbis beállítani nem tudom, hogy csatlakozzon az összes hubhoz, amihez tud, ne pedig nekem kelljen probálgatni, lehet ilyet? Kösz.
-
*Sly*
csendes tag
igen tudom mi az
nem nem az a probléma forrása mivel hashelés után is megmarad a jelenség
viszont érdekes h. a 0.67x verzió kb 30Giga képfájlt 5-10perc alatt dolgoz fel míg mondjuk az általam legutóbb kipróbált 0.305a kb 0.1mp alatt végez :S
(a 305b verzió pl. közvetlenül indulás után mondhatni ''passzív'' állapotban hashelés nélkül is teljesen lefogja a rendszert...)
kipróbálom a dolgot egy régi lankártyával hátha egyszerűen csak szar az integrált lan...
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Alighanem egy előzetes nyilatkozatot kell tennie, hogy nem sért szerzői jogot a fájlcserélő használatával, illetve minden jogkövetkezményért egyedül vállalja a felelősséget. Plusz biztosítás-féle az ISP-nek.
Annál az Inviteles sztorinál is ilyesmit írattak alá a sráccal.
jack82:
Szvsz szólj be nekik valami magyarosat és sürgősen keress másik szolgáltatót.
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Tehát,akkor hogyha én töltök le,de nem terjesztem,és nem mutatom be nyilvános helyen akkor nem sértek törvényt,csak akkor hogyha a letöltés melett mások számára neten/más formában elérhetővé teszem? Mondjuk nekem van 1 vinyónyi játékdemó+videó,szóval megosztással nincs gond
Csak gondoltam megkérdezem,hogy a letöltést szabad-e
Amugy te ezt hivatalos helyről tudod,vagy csak ''gondolod'' ?
-
corlagon
senior tag
Jah én is így szoktam (volt).
Kiegészítés: a queue.xml-t nyugodtan lehet editálni, ha a két gép beállításai eltérnek, pl. a letöltési könyvtárat Wordben ctrl+i-vel átírhatod mondjuk c:\down-ról d:\dc-re. Ezen kívül egy kliens különböző verziói álalában ugyanolyan felépítésű queue.xml-t használnak, szóval nem gáz ha pl. 0.401-es az egyik gép és 0.667-es a másik, menni fog.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest