Aktív témák
-
törölt tag
Mivel létezik egy másik, régebbi és nagyobb DC++ topic, ezt most bezártam.
-
rt06
veterán
válasz
Szirtimorc #529 üzenetére
a kepek alajan jonak tunik, win tuzfal meg elvileg akkor sem kellene, hogy bekavarjon, ha be van kapcsolva (opersze ha feloldottad a tiltast)
nem lehet, hogy a mobilinternet miatt nat mogott vagy (publikus ip-d ellenorizd), vagy szurnek?
-
Soton1
csendes tag
Üdv Lenne egy probléma a StrongDc ügyben. A triviabot dobja ki, mi lehet a gond? A file megvan.
Component MSWINSCK.OCX or one of theese dependencies not corretly registered - a file is missing or invalid
ezt a hibaüzenetet dobja ki a hub kvízjátéka, a Triviabot.
Előre is köszi a segítséget -
cirkus
aktív tag
Az miért van, hogy ha egy adott filet nem tölt le és ezt irja ki:
downloaded tree does not match TTH root -
csikosdapro
tag
megoldva -> rossz skiplist
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
csikosdapro #522 üzenetére
Az ne, lehet hogy már leszedte a listájukat egy lista egyeztetésnél, vagy éppen töltesz valami mást azoktol a userektől?
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
AirDC v2.06
Problem -> minden műxik tudok tölteni le, fel, keresni, de NEM ENGEDI a filelisteket letölteni, nem csinál semmit nem rakja be a downloadsok közé meg se nyikkan rá olyan mintha nem csinálna semmit
Előre is köszönöm
-
Fagyi
aktív tag
beállításokba állítsd be az idő korlátot kér keresés között.Van ahol nem szeretik a gyors kereséseket,de ha 30 mp-et állítasz, akkor az is elég kér keresés között.
Aktív (mindenkinek):
Amennyiben bizonyos szolgáltatók vezeték nélküli internet-hozzáférésével rendelkezel avagy olyan egyéb szolgáltatónál fizettél elő (jellemzően kicsi, helyi kábelszolgáltatók), amelyek nem adnak neked publikus IP-címet, nagy valószínűséggel csak passzív módban tudsz DC-zni. Ha nem vagy biztos abban, hogy kaptál-e publikus IP-címet, javaslom, hogy próbálkozz az aktív mód beállításával és csak akkor válaszd a passzív lehetőséget, ha nem segített semmi.
-
mexel
veterán
Hali! Talán tud valaki segíteni. Strong DC 2.22-t indítottam el. Ha valamit keresek úgy, hogy "alternatíva keresése" akkor nem kezd el keresni, hanem kiírja a keresőablaknál hogy hátralévő idő 49 perc, és számol visszafelé. Nem is keres. Gondolom ha végigvárnám, elindulna a keresés. Ennek mi lehet az oka?
Ha simán elindítom a keresőt és keresek valamit akkor azonnal indul. -
Hi all!
Tudna valaki segíteni?? Az lenne a problémám, hogy amióta ADSL-ről USB stickre váltottam(t-mobilos), azóta hiába lépek fel a dc++-ra ha rá akarok keresni valamire, nem talál semmit...
Nem tudja valaki esetleg a dc++ beállításainál kéne valamit át konfigurálni ?
speedtest szerint: download sebességem: 951 kb/s, az upload meg : 353 kb/s
esetleg itt kéne valamit át állítani..??
THX!
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Egy Access-Pointon és egy routeren keresztül csatlakozik a gépem az internethez, valahogy megoldható, hogy aktív módba tudjam használni a DC-t?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
netboy
senior tag
válasz
Core2duo6600 #505 üzenetére
köszi.
még mindig azt írja, hogy letöltés sikertelen -
Core2duo6600
veterán
-
netboy
senior tag
hali
jelenleg működő, magyar, bublikus hublista címet tudnátok adni? -
madster
tag
Hi! Feltettem az új dc++0.705öt, de az a bajom vele, hogy a letöltés állapotát csak számokkal és nem azzal a - számomra szokásos - zöld csíkkal jelzi. Hogy lehet ezt beállítani?
-
Tatra700
csendes tag
Sziasztok!
ApexDC++ 1.0.1-re váltottam. Azóta állandóan az "All download slots taken"
jelenik meg, csak max 3 dolgot tölt. Végignéztem a beállításokat, sehol nem találtam, hol lenne korlázotva. Hol lehet beállítani a max, letöltést? -
Apollyon
Korrektor
Amikor régen DC-ztem nekem is voltak hasonló gondjaim. Amúgy mért nem Strongot vagy Apexet használsz? Csak mert az többszálú.
Sztem azért nem teszi be mert bugos, vagy már elkezdted előbb leszedni és nem helyezi át... kb ezek ugranak most be.Egyébként a jobbegérgombos műveletek nem nagyon működtek nálam. (Se)
-
rii
nagyúr
DC++ -ban miért, hogy hiába nyomok rá a Donwload To ... gombra, nem teszi be a Download Queue-ba a cuccost?
rengetgszer megjátsza ezt
,-(
-
ÉM
tag
Szevasztok!
Tudna valaki megoldást arra, hogy a strong dc miért távolítja el a lassú forrásokat, mikor a sávszélesség menüben ez nincs is beállítva? Van amikor 50, 100kbps-es forrást is simán töröl.2.05-ös strongról lenne szó.
-
rii
nagyúr
pfffffffffffffff ....
megen nem jóa a DC-m ...
letesezm passive-ra ... és beindul az élet .... :-/
-
rii
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #485 üzenetére
uhhh köszi ... úgy néz ki .. megoldódtott ...
az IPCONFIG nem is az igazi IPmet írj aki ... amit belinkeltél oldalt, abból tudtam meg az IPmet ...
le szeretném még írni a beaállíásaimat, amiket még módosítottam, mert a 413 a utoprtrent portchecker-je alapján nem tűnik úgy, mintha ''ráülne'' bármi is .... keereséás közbwen sem
a ROUTER beállításainál vannak előre, a programokhoz, vagy programtipusokhoz való beállítások.
többek közt van egy olyan is, hogy DIRECTCONNECT
Protocol : ANY
Port Range : 375 - 425
Translate To ... : 375 - 425
Trigger Protocol : -
Trigger Port : -
én cisnáltam egy ilyen beállítást: , hogy: DC
Protocol : TCP
Port Range : 412
Translate To ... : 412
Trigger Protocol : TCP
Trigger Port : 412
Protocol : UDP
Port Range : 413
Translate To ... : 413
Trigger Protocol : UDP
Trigger Port : 413
És így néz ki a DC-m, beállítása: (rossz IPvel)- [link]
továbbá a UTORRENT port-checker-e a DC elindítása előtt a
412-re ERROR-t
413-ra ERROR-t ír ki
A DC elindítása után a
412-re néha OK-ot, néha ERROR-t
413-ra pedig 5-bül 5 ször ERROR-t ír ki
de persze most már jó működikköszönöm
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
IP címnek mindenképpen a te külső IP címed kell legyen, nem a routeré. A sima DC++ kissé fapados, amit én linkeltem, az magától megtalálja a rendes IP-met, plussz tud portot tesztelni, egy próba erejére én megnézném a helyedben...
A routered beállítása jónak tűnik így első ránézésre.
Ez az oldal a BCDC++ oldala, de nagyon sok segítséget adnak mindenféle beállításokhoz: [link] -
rii
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #483 üzenetére
megprtóbáltam a akkor a
[link]
képoen látható módon (jobb oldalt a DC, baloldalt meg a router beállítások láthatók) beaíáltani a DC-t .... de mág most sem tölt semmit sem ...
az IPmet kiszedtem a képről, mert még valaki szólna érte...
de oda zt az IP-t kell beírni, amit az IPCONFIG.EXE is megad, vagy a router IP-jét?
amúgy én DC++ v.0698-at használok -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Őhm, kimaradt egy része a válaszomnak, a keresés és a feltöltés az UDP portot használja, letöltés a TCP-t.
Ami problémát okozhat: router van az útban, ekkor portot kell nyitni. Tűzfal (pl. zonealarm teljessen használhatatlan DCzéshez) -ki kell engedni a programot. Jah és javaslatom hogy csak wines túzfalat használja az ember, a bonyolúltabb tűzfalak inkább csak bajt csinálnak, mint hasznot. -
rii
nagyúr
Hi!
szeretném a DC-met aktívvá tenni.
amgí firewall (passiv) volt bejelölve, addig
a bbc, spektrum, discovery szavakra
_____1085___193_______120 találot adott
majd beírtam a 411-413 értéket a roputerben mint uj beállítást ... [link] mert így bioztos benne van a 412-is ...
és beírtam a DC-be is ....
a Direct Coennection van bejelkölve
TCP: 412
UDP: 412
de semmit nem tölt így le.
valaki tudna szájbarágósan segíteni, hogy mit is kellene csinálnom? PLS....
[Szerkesztve] -
SzöleTM
csendes tag
Sziasztok!
Vista alól hogy lehet DC-zni? mert nekem egy kliens sem indul el, 779es hobakóddal el sem idnítja a viszta -
mzx
senior tag
up
-
mzx
senior tag
up
-
mzx
senior tag
dc++ -om semmi hibát nem jelez, elvileg aktiv (direct) vagyok, sikeresen felcsatlakoztam olyan hub -ra, amelyik nem köt ki min. megosztandó file kapacitast (amugysikeresen megosztottam pár tiz megát ) , Win XP tűzfalamat kikapcsoltam, Először csak a DSL -est (és probalkoztam dc++ -ommal keresni) , majd a halozati karesznél is . (Már van egy ideje eddig kitunően mukodo , itt a forumon is eloszeretettel sokak által ajanlott Comodo tűzfalam)
stb., egyszoval minden rendben látszik, mégsincs se keresési találatom , és persze sem nem tölt le semmit dc ++ -om. Tőlem se töltenek le. Kapcsolodni nem sikerul senkihez: vár ,vár , majd kiir valami olyasmit, hogy timed connection out (ha jol emlekszem). Több kulonboző napon is probalkoztam, mindig ez az eredmény.
Mi a megoldas a problémám megszuntetésére?
(Esetleg tűzfalam blokkol valami lényeges portot ? .. semmi ötletem .... ) -
Dictator^
veterán
hublista megint nem megy?
ha megy vkinek adjon cimet koszi. -
M3nyus
aktív tag
válasz
#54715584 #466 üzenetére
Nekem is ez a gondom.
Ezzel a szövegel kapcsol szét:
An existing connection was forcibly closed by the remote host.
Idő után újra visszacsatizik ,de aztán újra megszakad, feltöltés,letöltés keresés minden megy rendesen.
Valami 5let?
jah most olvasom többeknek ez a problémályuk
[Szerkesztve] -
törölt tag
sziasztok,
az utobbi par napban folyamatosan szetkapcsol a dc
router, portwforward rendesen beallitva, eddig mukodott is
miota uj ip-t kaptunk, azota nem mukodik rendesen -
Shia-ko
aktív tag
Hello!
Az lenne a gondom, hogy akik tőlem töltenek, azoknak folyamatosan csökken a sebességük, néha vált pozitív irányban, de gyakorlatilag addi lassulnak, míg lecsatlakoznak. Van erre valami ok? A letöltés megy rendesen. Aktív vagyok. Chello. Router van, de csak NATolás van beállítva. StrongDc 2.03
Köszi! -
Nowhere
tag
Üdv!
Ugyanez a helyzet nálam is. Szintén chello. És ez azóta van, hogy megtörténtek ezek a sávszélemelések. Délután/este használhatatlan az egész félóránként ledob minden hubról ugyanazzal a hibaüzenettel amit írtál.
Ellenben reggel meg kifogástalanul működik. Próbáld ki Te is, hátha úgy megy Neked is. -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy kereséskor rögtön lecsatlakozik minden hubról a DC++ 0.698?
Chello, tűzfal nincs, router van. Fut a gépen Azureus is, az stabil, de ha az nem fut, akkor sem OK a DC. Nem csak kereséskor, de egyébként is szakad az alábbi hibaüzenettel kb. 1 percenként.
Hibaüzenet: *** A felépített kapcsolatot az állomás szoftvere megszakította.
Köszi a segítséget előre is!
[Szerkesztve] -
Masy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a publis hub miért nem jelenik meg?Feltelepítettem, ahogy kell, de nem adja ki.
Van ötletetek?
-
rozsdee
tag
válasz
Apollyon #454 üzenetére
a beállításokkal sokat nem szórakoztam, mivel az már a 3. ilyen program volt, amit próbáltam akkor, miközben más mds és iso fájlokkal simán megbírkóztak, egyértelműnek tűnt, hogy a file-okkakl van a bibi.. marad az isobuster. sajnos az egyik ilyen 4.3GB-os file-lt azóta mérgemben töröltem, de majd az isobusterrel próbálkozom még a másikkal...
-
Grandi
aktív tag
Daemonnal létrehoztál egy virtuális meghajtót, majd abba a virtuális meghajtóba bemountoltad az ISO-t, ( eközben nem írt ki hibát ? ) majd végül megnyitottad valamivel ( sajátgép, total commander stb ) azt a meghajtót és akkor írta ki, hogy nincs ilyen?
Ha így volt, akkor eljött az IsoBuster ideje. Remélem azzal menni fog.
Ha az a X mega/gigabájt méretü file nem üres az látni fogja mi van benne. -
rozsdee
tag
Üdv! Van, hogy néha letültök hatalmas képfájlokat (.mds, .iso,..) amik semmire sem használhatók, mert sem az alcohol 120%-al, sem Nero-val,.. semmivel nem lehet a tartalmukat megnézni, vagy kiírni.. Ezek gondolom akkor valami kamu-fájlok, csak hogy nagyobb legyen az illető megosztása igazából a ''semmikkel''.. Lehet volt már erről szó korábban, nem olvasgattam vissza, bocsesz!
Tud vki vmi felhomályosítást? köszi -
mopet
csendes tag
Sziasztok!
Nohát nekem olyan problémám van, hogy:
Letöltöttem egy file-t, áthelyeztem egy másik mappába és azóta semmit nem lehet vele csinálni. Se megnyitni, se áthelyezzni...
Valaki találkozott már ilyen problémával? Vagy egyedül nekem sikerült ilyet csinálni?
Előre is köszi a válaszokat!
Puszi: -mo- -
hektor24
aktív tag
Sziasztok megint!(-:
Amikor elindítom a DC++ progit (0.698) ezt írja ki az ablakában:
TLS disabled, failed to generate certificate: The system cannot find the file specified.
Failed to load certificate file
File list refresh initiated
Gondolom emiatt nem tudom betölteni a HUB listát, valaki tud segíteni, hogy mi erre a problémára a megoldás? Előre is köszönök minden segítséget!!!!!
UI: 1Mbit-es ADSL-em van dinamikus ip-vel router nélkül -
hektor24
aktív tag
Valaki csak használja még a DC++ progit, help!(-:
-
hektor24
aktív tag
Senki se tudja orvosolni a problémám? )-:
-
hektor24
aktív tag
Valaki help plíííz!!!!(-:
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Amikor elindítom a DC++ progit (0.698) ezt írja ki az ablakában:
TLS disabled, failed to generate certificate: The system cannot find the file specified.
Failed to load certificate file
File list refresh initiated
Gondolom emiatt nem tudom betölteni a HUB listát, valaki tud segíteni, hogy mi erre a problémára a megoldás? Előre is köszönök minden segítséget!!!!!
UI: 1Mbit-es ADSL-em van dinamikus ip-vel router nélkül -
stotto
csendes tag
sziasztok
tegnap ment a dc++om ma nem mi lehet azoka?
Köszi -
Livus
csendes tag
nem tudok tudok tölteni! Valaki tudna nekem segíteni?
-
.:Richie:.
tag
válasz
.:Richie:. #434 üzenetére
nna megtaláltam. Akit érdekel: ''zeneszhub.hu:1337''
ctrl+Q és odabemásolod és kész. Bövebb infó ott. -
.:Richie:.
tag
Hali, mki. Ti hallottatok olyan HUBról, ami a chellosoknak van és ha onnan töltenek nem méri a forgalmat. Ezt a hub-ot hol találhatom meg?
-
Dragon.
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki nem tud valami linket adni, vagy FTP-re feltölteni egy DC++ 4.xxx verziót?
Az újakkal egy főbb problémám van: hogy nem tudok belenézni zenébe/filmbe az előtt hogy teljesen lejött.
Tudom kilehet játszani azzal, hogy a félkész fájlok mappájában átírja az ember a kiterjesztését arra amiben szeretné futtatni. De elég kényelmetlen, főleg mikor DC átírja a kiterjesztést kb 60 karakterre... és törölgethet az ember...
Szerk: már sikerült is találnomGoogle jó barát, igaz orosz de a lényeg hogy megvan
[Szerkesztve] -
Spec
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő probléma megoldására...Évek óta használok DC++ -t és egy ideje egyszerűen képtelen vagyok aktívként letölteni bármit is. Korábban a régi verziókkal gond nélkül ment minden. Már minden leírást végig tanulmányoztam ami a témába vágott de sajnos nem sok sikerel...Itt nem egyszerű aktív - passzív beállítási gondról van szó azon már túl vagyok, az ilyen jellegű segítséget kérném mellőzni...Arról van szó, hogy a HUB-okra tudok kapcsolodni simán, megy a keresés is, de amikor kapcsolódnék egy Userhez hosszú ideig annyit ír csak ki, hogy Kapcsolódás..., majd Időtúllépés, és ez így van minden Userrel aktív módban függetlenül attól, hogy az illető aktív, vagy passzív-e. Passzív módban megy a letöltés az aktívoktól.
Szoftver környezet: XP SP2 Hun Pro, Agnitum Outpost Firewall 3.5.642.6217, Norton Antivirus 2006 Hun, Spysweeper 4.5.9 (A tűzfalon, és a Norton -on is a DC full átengedve, Windowsos tűzfal kikapcsolav, router nincs, T-Online DSL kapcsolat) DC++ verziók: DC++ v0.691, StrongDC++ v1.0 RC10
Kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e hasonlót, és várom a hozzászólásaitokat...
Előre is köszi, Spec! -
rii
nagyúr
*** Connecting to hunworld.sytes.net...
*** Connection timeout
*** Connection timeout
*** Connection timeout
*** Connection timeout
*** Connection timeout
*** Connection timeout
ja ... 2 kivételévbel az öüsszesen ez megy ..... 2 HUB csatlakozik ... -
rii
nagyúr
a DC-m amúlt héten tök jól ,ment
azóta annyi történt hoigy gép el mésik helyre, távoli asztal+PASSWORD bekapcs , majd most vissza
amik nem jönnek be, (és eddig ezekből valamennyi bejött):
hunworld.sytes.net...
independence.dyn.hu...
prometheush.sytes.net...
fonix-hub.gotdns.com:4242...
hub.nasa.hu:1234...
hyperspace.no-ip.com...
isoworld.no-ip.com:1234...
isoworld.no-ip.com:1234...
diablohub.myip.hu:4111...
ami bejön:
Solarion
WishNight
ez összesen kb 10 HUB .... ezekbőpl 5 mindig ment ... most csak 2 ..... -
sanyixXx
senior tag
1)
mennyire régi kliensről firssítettél?
túl nagy ugrás be tud zavarni
amúgy valszeg egyesével kell majd alternatívát keresni, ahogy azt fölöttem írták vagy illesz be újra az elmentett queue.xml-t, hátha segít
2)
kgbrg: nézd meg, hogy a beállítások/haladó -ban nincs-e ez kipipálva: befejezett fájl-ok azonnali megosztása
[Szerkesztve] -
kgbrg
tag
Miért az hogy olyat is szednek tőlem ami nincs a fájllstámban? (Strong DC)
Nincs beállítva hogy a letöltötteket adja hozzá de mégis amelyik könyvtárba menti onnan is töltenek tőlem. -
kaleksz
csendes tag
Hali!
Gondban vagyok. Frissítettem a DC++ -t a 0.687-re.
Ezután a hátralevő letöltéseknél(Queve) eltűntek az userek.
Minden fájlnál azt írja: No users to download from.
Mit tegyek?? -
sanyixXx
senior tag
na leírom egy problémámat
tudom, hogy egy újratelepítés megoldaná, de azé leírom
a hiba ok valszeg az, hogy a strongdc-t egy tökmás kliensre telepítettem rá
a fenti gombsoron található pár szellemgomb illetve, ha beállítások közt az eszköztárra klikkelek ez jön be:
sztem mókás hibák ezekbár néha elfelejtem, hogy vannak és simán ráklikkelek az eszköztárra
-
sanyixXx
senior tag
nem telepítettél fel új tűzfalat vagy szereltél be routert? vagy nézd meg, hogy nincs-e passzívra állítva a dc. néha szokott átállni vagy valami hülye ip címet megadni a beállításoknál. ha van ip, azt töröld onnan és pipáld aktívra a klienst
ha nem segítene, akkor próbáld újratelepíteni a programot, ha az sem, akkor szólj és kifundálunk valamit
on: sejtettem, hogy az IP-vel lesz valami...
[Szerkesztve] -
Zsolti3
csendes tag
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy ez a szutyok nem tölt semmit illetve hiába keresek rá akármire nem talál semmit...nem értem mert pár napja semmi probléma nem volt és azóta nem csináltam semmit vele... Szóval ha valaki tudja mi a probléma illetve a megoldás ne titkolja el!! köszi
-
gd5424
tag
Hi!
Nekem is van egy gondom a dc-vel.:
Nem megy linux alól!
A köv. a helyzet:
Van egy k6-2 400 MHz 160 MB ram -os gép;ez a router.(Freesco)
Ez ossza meg a netet 2 gép között:
1:Athlon XP 3200+ Abit NF7-S V2.0 2X512 + 256 MB ram
2:K6-2+ 500 MHz 256MB ram
Mindkét gépen van Win XP,és ezen megy a dc aktívan.
De bármelyik gépre telepítek linuxot,az alól nem megy,se aktívan se passzívan.
Ezekkel a disztribekkel próbáltam:
UHU 1.2:még a keresés sem ment.
UBUNTU:keresni tudtam,de nem lehet letölteni semmit.
GENTOO(Stage3,Stage1):szintén tudok keresni,egyes userek fájllistáját letölteni,de
egy konkrét fájlt(mp3,avi,jpg)már nem sikerült.Elindul a letöltés,de végig 0%-on marad.
Win alól minden megy rendesen.
Ugyanarról a hubról,ugyanattól az usertől ugyanazt a fájlt le tudom tölteni,amit linux alól nem.
Természetessen a router rendesen be van állítva.(különben win alól sem menne)
Ráadásul a winen még a kerio nevű tűzfal is fel van telepítve,a linuxon pedig semmilyen tűzfal
sincs.
Ha valakinek van ötlete írjon. -
ToBeY
nagyúr
Ismét gondom lenen a bcdc++-al. Szerintem mindent jól állítottam be
De csak azt írja ki kapcsolódás,majd időtúllépés.Eddig ment rendesen!
itt egy kép a beálíltásokról [link] -
TAKÍÍ
tag
na nekem ezzel az aktiv módba állitással lenne problémám?(mi mással)
olvastam rengeteget az összes link meg totyikot de nem vagyok teljesen biztos a dologban meg van egy két homályos folt. SMC 7004 VBR RUTER ,STRONG DC++
chello net
Tehát ruterba: a gép fix ip címét adom meg és két helyre( public ports, és private ports )
egy kreált kitalált számot ami mondjuk 1412(ott ezt hozták pl nak de máshol azt olvastamhogy 10000fölött kéne lennie jo ez az 1412?)
2)megtudom mi a küsö ip címem Ugye ez (80.98.57.146)ilyesminek kell lennie nem ? EZT BEIROM A DC IP CÍMÉRE
na most ez az ip cim változik állandoan, nem akkor meg minek beirni?
nem lehet üresen hagyni?
3)beirom a DC BEN TC portra és UDP portra zt az 1412 öt (amit beirtam a ruterba) és ennyi nem ?
4)slotokra rájöttem hogy ugy a helyet jelölik hogy attol az embertöl lehet e letölteni DE 3/3 0/3 melyik a jo? melyik oldal mit jelöl? 0/3 akkor nincs szabad szlotja vagy mi 0 3/3 meg hogy tele van ? vagy mi?
ez annyira láma kérdés hogy ezt ugy se irják le
5)ha már ennyit b@szakodok vele áruljátok már hogy miért nem jo a passiv mód mire jo az ?az aktiv gyorsabb vagy mi?
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged