- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
losslessonly
csendes tag
Szia!
A statisztikánál a load-ra sem adott semmit (de lehet, hogy ehhez gyűjtenie kéne adatot előbb?).
A wifi azóta is stabil, sys log-ban nincsenek a korábbi hibák és a router sem indult újra kb. 4 napja (18-as verzióval jó ha fél napot ment, akadozó wifivel).
Cputest:
CPU test STARTED, wait for finish...
Board: D-LINK-DIR-860L-B1
Firmware: OpenWrt 19.07.3 r11063-85e04e9f46
SoC: MediaTek MT7621 ver:1 eco:3
Core(s): 4
1)Timing, lower is better:
Started 1 process(es)
Elapsed time: 8.12 secStarted 2 process(es)
Elapsed time: 7.97 secStarted 3 process(es)
Elapsed time: 10.63 secStarted 4 process(es)
Elapsed time: 11.6 sec2)Counting, greater is better:
Started 30s counting (0->)
67793)Single Thread Prime Calculation, greater is better:
Last Prime Number: 10934)Multi Thread Prime Calculation, greater is better:
Last Prime Number: 1429TEST FINALISED
-
losslessonly
csendes tag
-STATUS menü aloldalai, ezek mind működnek: Network, Wifi, Mounts, Process, Sys log, Kernel log, Load
-SYSTEM menü aloldalai, ezek mind megjelennek, részben teszteltem csak: (webcommander, runcommand, crontab, service install, user manager, backup, leds, templates, reboot, reset
-STATISTICS: itt nem kaptam adatot, amit próbáltam (cstat_top)
-TEST: (CPU test megy, SpeedTest részben megy-részben nullát mér és csak wget, HDDtest nem próbáltam, Ping itt nem jelent megAPPS: itt nekem csak wget van, de minden csomagot nem telepítettem, lehet ezért.
És mióta a 19.07 van fent, a 2.4GHz wifi és a rendszer is sokkal stabilabb a használók visszajelzése és saját tapasztalat alaján is.
-
losslessonly
csendes tag
Szia!
Feltettem a 19.07.3 openwrt-re a basic-2018-05-30.tar.gz verziót.
Ami működik:
Luci-ssl, ext4, vFAT, ntfs, samba, qos, transmission, usbreset, transmission-remote, upnp, smartmontools
Ami nem működött (telepítés után a service installer-ben nem látja telepítettnek):
Automount, formatA többi szolgáltatást nem próbáltam még telepíteni.
-
energiezolee
aktív tag
Persze, láttam! Le is vannak mentve, csak nem akartam ilyen hosszú sorokat beilleszteni ide... De mindegy amúgy, mert nekem az a lényeg, hogy samba stabil legyen, illetve, h a torrentek hasítsanak és ne legyen lecsatlakozás. 6 nap működés alatt nem is volt eddig semmi gond! Tehát nagyon köszönöm neked és Headless-nek ezt az remek fw-t!!!
-
energiezolee
aktív tag
Működik a forward, csak mindig https-en kartam megnyitni, azért nem volt jó...
Csináltam hdd tesztet, viszont valami gebasz van, mert olvasás átlag 65MB/s, írás átlag 14MB/s. A tesztet többször is lefuttattam, de mindig hasonló eredmények jöttek ki! Ami azért érdekes, mert samba-n stabil mind 2 irányba a nagy (16GB) file másolás, és írás sosem ment 25MB/s alá!
Írás:Olvasás:
-
energiezolee
aktív tag
Szia!
Több mint 3 napja megy a router 3TB-os hdd-vel és ugyanolyan usb 3-ás hubbal mint, ami neked van. Adtam hubnak exra (2A) tápot és eddig nem volt hdd lecsatlakozás, pedig egy gagyi kínai sata to usb 3 átalakítot használok és éjjel napal megy 100 torrent, bár csak 16/1-es netem van! Hdd sebességet még mindig nem mértem, de nem felejtettem el... Azt tudom, h samba-n 26MB/s -el ír és 40-50 körül olvas nagy file-t. Szóval a wifi rövidtávú működésén kívül eddig stabil! Egy kérdés: kívülről el lehet érni a 9092-t? Mert nekem nem jön össze...
-
alevan
őstag
Van mondjuk zárt driver is, csak bele kell hegeszteni a buildekbe. Persze hivatalos buildben ezeket soha nem fogjuk látni, te azért megpróbálkozhatsz vele.
-
energiezolee
aktív tag
Értem, köszi a sok hasznos infót! Reméljük vargalexnek lesz is kedve, ill. ideje csinálni egy jó kis build-et... Nem néztem, mert jó pár nap elment az új router beállításaival, így most elsősorban próbálom visszaszerezni a lemaradásom a torrentekben... Ill. tesztelem, hogy hub-on mennyire stabil a hdd... De majd fogok egy tesztet csinálni pár nap múlva.
-
energiezolee
aktív tag
Sajna nekem is ugyanaz, mint neked... 2,4GHz csak kb 5 méteren belül működik rendesen...
Amúgy a router megjelenése óta csak bugos openwrt-k jönnek ki rá? Vagy kevesen foglalkoznak ezzel a típussal, ezért nincs normális wifi driver sem?
Illetve azt lehet tudni, hogy smb-n miért csak a fele kb a hdd olvasás, ill írás, mint a tesztben? Nekem read 50MB/s, write 25MB/s... -
energiezolee
aktív tag
A jogok megvannak, viszont futtatáskor hibát dob:
Illetve ennek a tartalma ez:
#!/bin/sh
uci add firewall rule
uci set firewall.@rule[-1].name='Block-Internet-Access'
uci set firewall.@rule[-1].target='DROP'
uci set firewall.@rule[-1].src='lan'
uci set firewall.@rule[-1].dest='wan'
uci set firewall.@rule[-1].src_ip='192.168.1.110'
uci set firewall.@rule[-1].weekdays='Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun'
uci set firewall.@rule[-1].monthdays='1 3 5 7 11 13 17 19 23 29'
uci set firewall.@rule[-1].start_time='10:00:00'
uci set firewall.@rule[-1].stop_time='18:00:00'
uci set firewall.@rule[-1].start_date='2018-01-01'
uci set firewall.@rule[-1].stop_date='2019-01-01'
uci set firewall.@rule[-1].enabled='0'
uci commit firewall
uci add firewall rule
uci set firewall.@rule[-1].name='Transmission'
uci set firewall.@rule[-1].target='ACCEPT'
uci set firewall.@rule[-1].src='wan'
uci set firewall.@rule[-1].family='ipv4'
uci set firewall.@rule[-1].dest_port='21234'
uci commit firewall
uci add firewall rule
uci set firewall.@rule[-1].name='Transmission-web'
uci set firewall.@rule[-1].src='*'
uci set firewall.@rule[-1].dest_port='9091'
uci set firewall.@rule[-1].proto='tcp'
uci commit firewall
uci add firewall rule
uci set firewall.@rule[-1].name='Luci-HTTPS'
uci set firewall.@rule[-1].dest_port='443'
uci commit firewall
uci add firewall rule
uci set firewall.@rule[-1].name='SSH-WAN'
uci set firewall.@rule[-1].dest_port='22'
uci commit firewall
uci add firewall rule
uci set firewall.@rule[-1].name='FTP-WAN'
uci set firewall.@rule[-1].dest_port='21'
uci commit firewall
uci add firewall rule
uci set firewall.@rule[-1].name='9092-WAN'
uci set firewall.@rule[-1].dest_port='9092'
uci commit firewall
uci add firewall redirect
uci set firewall.@redirect[-1].name='SSH-Forward'
uci set firewall.@redirect[-1].target='DNAT'
uci set firewall.@redirect[-1].src='wan'
uci set firewall.@redirect[-1].src_dport='9094'
uci set firewall.@redirect[-1].proto='tcp'
uci set firewall.@redirect[-1].dest='lan'
uci set firewall.@redirect[-1].dest_port='22'
uci set firewall.@redirect[-1].dest_ip=$(uci get network.lan.ipaddr)
uci set firewall.@redirect[-1].enabled='0'
uci commit firewall
uci set firewall.@redirect[-1].name='FTP-Forward'
uci set firewall.@redirect[-1].src_dport='9095'
uci set firewall.@redirect[-1].dest_port='21'
uci commit firewall
uci set firewall.@redirect[-1].name='9092-Forward'
uci set firewall.@redirect[-1].src_dport='9096'
uci set firewall.@redirect[-1].dest_port='9092'
uci commit firewall
/etc/init.d/firewall restartés itt nem tudom mit kéne szerkesztenem...
-
energiezolee
aktív tag
Íme:
config defaults
option syn_flood '1'
option input 'ACCEPT'
option output 'ACCEPT'
option forward 'REJECT'config zone
option name 'lan'
list network 'lan'
option input 'ACCEPT'
option output 'ACCEPT'
option forward 'ACCEPT'config zone
option name 'wan'
list network 'wan'
list network 'wan6'
option input 'REJECT'
option output 'ACCEPT'
option forward 'REJECT'
option masq '1'
option mtu_fix '1'config forwarding
option src 'lan'
option dest 'wan'config rule
option name 'Allow-DHCP-Renew'
option src 'wan'
option proto 'udp'
option dest_port '68'
option target 'ACCEPT'
option family 'ipv4'config rule
option name 'Allow-Ping'
option src 'wan'
option proto 'icmp'
option icmp_type 'echo-request'
option family 'ipv4'
option target 'ACCEPT'config rule
option name 'Allow-IGMP'
option src 'wan'
option proto 'igmp'
option family 'ipv4'
option name 'Allow-DHCPv6'
option src 'wan'
option proto 'udp'
option src_ip 'fc00::/6'
option dest_ip 'fc00::/6'
option dest_port '546'
option family 'ipv6'
option name 'Allow-MLD'
option src 'wan'
option proto 'icmp'
option src_ip 'fe80::/10'
list icmp_type '130/0'
list icmp_type '131/0'
list icmp_type '132/0'
list icmp_type '143/0'
option family 'ipv6'
option name 'Allow-ICMPv6-Input'
option src 'wan'
option proto 'icmp'
list icmp_type 'echo-request'
list icmp_type 'echo-reply'
list icmp_type 'destination-unreachable'
list icmp_type 'packet-too-big'
list icmp_type 'time-exceeded'
list icmp_type 'bad-header'
list icmp_type 'unknown-header-type'
list icmp_type 'router-solicitation'
list icmp_type 'neighbour-solicitation'
list icmp_type 'router-advertisement'
list icmp_type 'neighbour-advertisement'
option limit '1000/sec'
option family 'ipv6'
option name 'Allow-ICMPv6-Forward'
option src 'wan'
option dest '*'
option proto 'icmp'
list icmp_type 'echo-request'
list icmp_type 'echo-reply'
list icmp_type 'destination-unreachable'
list icmp_type 'packet-too-big'
list icmp_type 'time-exceeded'
list icmp_type 'bad-header'
list icmp_type 'unknown-header-type'
option limit '1000/sec'
option family 'ipv6'
option name 'Allow-IPSec-ESP'
option src 'wan'
option dest 'lan'
option proto 'esp'
option dest 'wan
'
option src_ip '192.168.1.110
'
option weekdays 'Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
'
option monthdays '1 3 5 7 11 13 17 19 23 29
'
option start_time '10:00:00
'
option stop_time '18:00:00
'
option start_date '2018-01-01
'
option stop_date '2019-01-01
'
option enabled '0
'
option target 'ACCEPT
'
option family 'ipv4
'
option proto 'tcp
'
option src 'wan
'
option name '9092-WAN
'
option dest_port '9092
'config include
option path '/etc/firewall.user'Bocs, kicsit hosszú!
-
Zirowe
nagyúr
Én voltam.
Aztán rá pár hónapra jöttek prezi előadást tartani ritka amatőr módon, és ahelyett, hogy előre letöltették volna velünk a prezihez szükséges dolgokat, ott helyben kellett.
Na, ettől tényleg behalt az eszköz, amikor a 20 csatlakozott telefon mellett 15 laptop szeretné letölteni ugyanazt a 100 megás filet max sebességen (mobilnet volt beledugva).
De sima net használat mellett nem volt vele gond sok eszközzel. -
Headless
őstag
11-et ha felraknád, akkor a tűzfal is jó lenne alapból, nálam az is atomstabil.. Javítva lettek benne dolgok bőven.
Zirowe: transmissionban a legkönnyebb észre venni ezt a hdd korrupciót. Konkrétan kiírja és elég idegesítő, nah meg nálam smb/ftp alól média lejátszás közben kodival ilyenkor meg-meg jelennek re pixelek vagyis zöldek. Volt hogy néha meg is állt.
Persze DLNA-ról nyilatkozni nem tudok, azt nem használok. Szakadás inkább DLNA esetében a hálózati hibák miatt lehetnek. Wifi vagy kábel?
-
Headless
őstag
Mir3g lede fórumán olyan pletykák vannak, hogy friss GCC-vel (7.3-al) már nincs a hdd korrupciós bug. És mostmár snapshotban az az alapértelmezett, lehet csinálok egy duplikációt a build treemből és csinálok egy friss buildet. Új 4.14-es kernellel. És ez bekerült mostmár alapértelmezetten a snapshotba.[link]
-
Dadan01
senior tag
Csak az adblockot tettem fel utólag. Csomaglista.
-
Nincsenek nyitva.
Akkor most újra feltolom. Biztosan konfig megtartása nélkül és rögtön megnézem a portokat. Ha megvan a TM akkor jó helyen vagyok és újra felkonfigurálom.
Ha nem akkor nem nyomozok tovább.
Ha jó akkor tudom zárni ezeket a portokat? Nem használom csak az ipdns-t és az adblockot. -
Nem tudom mi az a tm meg tm-web. Egyszerűen nem tudok SSH-n bemenni. A másik port miatt meg nem megy az otthonautomatizálás. Minden mást ssh tunnelen érek el.
Nekem is ment eddig még mindegyik routeren. Ezen a routeren is ez a 4. rom. Eddig mindegyiken működött.
Csak azért kérdezem hátha van valami általános tiltás a nagyobb biztonság miatt.
Még megpróbálom visszatölteni rá egy az egyben az előző működő konfig mentését, aztán ha akkor sem jó akkor megy fel rá a stabil. Nincs ennyi időm. Sajnálom, mert jó lett volna gyorsabb wifi, de inkább legyen stabil. -
Zirowe
nagyúr
Köszi, felrakom.
A 17.01es mappából szedtem, ott nem volt changelog.Amúgy egy érdekes problémára lettem figyelmes, a 17.01.4es ledével és az 1.2.1es minidlna-val a filmek a 68-69. perc környékén megszakadnak és a következőre ugranak.
Átugrom azt a percet és megy tovább rendesen.Tapasztalt más is ilyet?
-
Zirowe
nagyúr
Szia, most telepítem az általatok összerakott buildet, köszi érte.
Kérdés: a minidlna használatához szükséges telepíteni a libffmpeg-mini_3.2.2-1_mipsel_24kc-t, vagy bin telepítése után rögtön minden menetkész?
Csak azért, mert ha telepíteni próbálom ezt a libffmpeg-et, az ütközést mutat a libffmpeg-audio-dec-el, amit ha leszedek, leszedi a minidlna-t és a luci appot, szóval telepíthetek mindent a libffmpeg után ezt a hármat újra, viszont a repoból csak a régebbit dobja, ami nekem mindig szakadt, az 1.2.1-el viszont semmi gondom nem volt, szóval azt is telepítem külön.. -
xabolcs
őstag
A kerdes helyes!
Azert nem, forgatnek teljes firmware-t, mert azt mar vargalex megcsinalta.Igy nekem mar csak a csomagokat kellene.
Ugy is foltehettem volna a kerdesem, hogy "mi kell ahhoz, hogy reprodukalni tudjam a build-edet?"
Azaz hogyan tudok olyan (kernel-) csomagokat forgatni, amit fel tudok tenni a vargalex altal buildelt firmware-rel felvertezett routerre.
A megfejtes altalanossagban is erdekel, mert ahogy vargalex-et, ugy Bartvz buildjeit is szivesen belaknam, ha tudnek hozzajuk kernel csomagokat keriteni valahogy.
-
suste
veterán
egyelőre még teszt alatt van a build, ha valakit esetleg érdekelne
sajnos xiaomi-3g routeren (ua SoC - mt7621) a trunk-ból forgatott buildekkel problémák vannak a fájlkezeléssel, így nagy valószínűséggel itt is
szóval akinek a mediaserver funkciók is kellenének, azoknak nem ajánlott -
dchard
veterán
Nekem szerencsére nem gond, mert van egy microserverem minden másra, csak NAT+VPN van a routeren, arra pedig elég jó. De a következő beszerzésem biztosan egy OWRT/LEDE képes sima board lesz, és magamnak fogok építeni rá olyan rádiót amilyet akarok. Korábban woodworm által linkelt megoldások kifejezetten szimpatikusak, csak az a baj, hogy az olcsó laptopba való miniPCIe rádiók nem tudnak csak 32mW-ot a 100 helyett.
Dchard
-
dchard
veterán
Nem beszélve arról, hogy a 128MB ram ebben a routerben elég kevés --> kicsi cash méret ami még rádupláz a pendrive-ok legendásan szar random write/random read teljesítményére. Elég ha csak egy kis random write van a pendriveon, máris lehúzhatjuk az olvasási teljesítményt is. Egy pendrive teljesen alkalmatlan erre, vagy csak nagyon erős korlátokkal.
Dchard
-
xabolcs
őstag
Egy ilyen buildhez lenne nekem is otletem.
Peldaul a legfrissebb MT76 fejlesztesek melle bele lehetne tenni modulkent a Nossiac fele MTK Properties drivereket is.
Esetleg a Qualcomm Fast-path-ot is modulkent, bar nem tudom, hogy mennyire maszik bele a kernel nem modul reszeibe.A mar tobbszor is szobakerult Bartzv fele builddel is csak annyi a bajom, hogy nem teszi melle a hozzavalo csomagokat, igy komolyabb dolgokra nem hasznalhato.
-
fireqpeg
csendes tag
Mivel usb 3.0 áz házban van Hitachi Travelstar 5K750 750 gb os hdd és 6 hónapja már ment folyamatosan én akkor vettem a 860l as routert még júliusban. Kiszedtem a házból és beraktam a gépembe kapot HDD Low Level Format Tool al. Kicsit kezdett töredezetté válni azért fél év alatt napi 24 órán keresztül 600 torrent
kicsit adta neki a melót.
Na és július körül elég gyorsan olvasott a routerröl a gépre samba, ftp keresztül is 70-90 mega/sec el az most már lecsökkent 40-60 ra kb. Emiatt lett újra rakva szó szerint minden!
-
woodworm
veterán
Nézegettem, az eggyel visszább említett routerekhez még BB-t adnak, gondolom a gyári driver ahhoz a kernelhez van. Még a 4 magos arm is 3.10.20-as kernellel megy a mellékelt képen. A pci kártyákon mindegyiken mediatek chip van, gondolkodom egyen a laposba, úgy is cserére szorul.
-
vASalo
tag
Szia,
Elnézést az OFFért, de csak itt találtam a kérdésem témájában releváns infót.
Esetleg más routerhez nem buildeltél frissebb minidla csomagot, mint ami a hivatalos LEDE csomagok között elérhető? Én egy tp-link wdr3600on küzdök azzal a problémával, hogy időnként leáll a minidlna.
Köszönöm.
-
Robez88
tag
Értem, hát megpróbálkozunk a LEDE-re történő visszaállással (partíciók megvannak). Tudnád linkelni a legfrissebb, stable verizót?
Capricornhun, köszönöm, elsőként megpróbálkozom a leírás alapján helyrepofozni. Ezzel tudok valamit kezdeni Padavan alatt?
- nem ismeri a opkg parancsot, ssh-n keresztül, telepíteni sem tudtam mert nincs elég hely (?), MC-t sem tudok telepíteni, -
csocsoszán
őstag
Sajnos én nem vágom annyira a témát (nagyon szépen köszönöm a segítséget Suste topikgazdának!
), de az előzőnél (LEDE) nem rosszabb! Számszaki méréseket én nem készítettem. De használom, kívülről is és belülről is. (USB3-an 10terra van ráakasztva, Zenét hallgatok, dlna, torrent, kívülről-belülről filmet nézek, ftp-t folyamatosan használom, stb....!)
Sajnos az FTP kapcsolat it sem működik, ezért egy másik routerrel oldottuk meg.
Lefelé kb 650Mb felfelé 250. Kívülről sbs 3D simán nézhető. Letölteni chrome-n 1Gb környékig lehet, 2Gb már megáll ezért is kellett nagyon az ftp.
Ami fontos (LEDE) wifi nem szakadozik, de a routertől kb 50cm-re kell minimum a winyóknak lenni. Nem melegszik, stabil. Hirtelen ennyi, nem bántam meg a vételt. -
IntelKiller7
veterán
Igen pont ezeket néztem tegnap. Tök lehangoló volt olvasni a pozitív visszajelzés után azt, hogy ez egy szar, életem legroszabb döntése volt stb.
Nem tudom mennyire van jóban a mostani router a cuccaimmal,de néha ez is tud furcsaságokat csinálni. Igaz nem ilyeneket, hogy eldobja a jelet meg stb. De néha random belassul a LAN port meg olyan is volt, hogy azt írta nincs net. De amint átdugtam a másik portba lett. Cserélve is volt már mert anno azt is csinálta, hogy 5 percenként elment a net meg 500-as pingem volt..
-
Multibit
nagyúr
-
vargalex
félisten
Nem tudom, hogy pontosan milyen bug-ról van szó, de az biztos, hogy nálam a 2014.07.16-tól fut folyamatosan a jelenlegi home serverem a kezdetektől Arch Linux-al. Arch Linux alatt a miniDLNA csomag changelog-ja itt található. Ebből látszik, hogy 1.1.3-2-vel kezdtem, jelenleg 1.2.0-1-nél tartunk. Ezen verziók egyikével sem volt soha semmi problémám.
Előtte Seagate GoFlex Net volt szintén Arch Linux-al (2011.05.14-től), ott sem volt semmi problémám. Pedig ott biztos, hogy jóval régebbi verziót is használtam.
Úgyhogy itt szinte biztos, hogy valami más gond lesz. Persze, lehet, hogy a kollégánál egy bizonyos nfo akasztja meg. -
vargalex
félisten
Padavan-ban elvileg 1.1.6-os miniDLNA van.
-
Dadan01
senior tag
Helló
Köszönöm, hogy foglalkozol a gonddal, de már más módon hidaltam át, jelenleg egy j3455 integrált procis lap látja el a torrent+dlna feladatokat. Stabilitás mindenek felett, és amit megszoktam már 3 év alatt, azt el is várom egy újabb/fejlettebb rendszertől. Dlink router most a szekrény mélyén várja a sorsát
Ami a cront illeti, az ok hogy ha nem fut a dlna újraindítja, de force rescan is kell, különben a legutolsó médiafile nem kerül be az adatbázisba.
-
Tyrel
őstag
Padavan is érintett lehet? Hogy tudom ebben megnézni a telepített package-ek verzióját?
Hm, mondjuk ez felveti egy régebbi kérdésem is, mi szerint a Padavannak igazából mi az alapja? Rendes gyári AsusWRT? (merthogy Asus-os a felülete meg van pár olyan gomb ami erősen Asus-os elnevezésű, viszont a korábbi RT-N16-om AsusWRT-je meg tökre nem hasonlít erre (más viszonyítási alapom meg nincs)... no meg ha az lenne, az feltételezné, hogy az Asus kiadta a forráskódot, de azt nem nézném ki belőlük)
-
woodworm
veterán
Érdekes, hogy a c2 kapcsán mennyi negatív vélemény van a wifiről, míg mondjuk a xiaomi mini-ről inkább pozitív visszajelzések vannak túlnyomó többségben. Lévén azonos chipsetre épülnek, a tp-link nagyon elbaszhatta azt az antennázást vagy a szoftvert. Esetleg az embereknek méterekre a routertől, több falon keresztül vannak irreális elvárásai vagy nincsenek tisztában a klienseik tudásával és a routert könnyebb hibáztatni, mint a drága telót, laptopot.
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
-
matthewKER
tag
Volt egy kis időm és engem is érdekelt, így kipróbáltam azonos konfigurációval.
Két dolog esetén futottam az általad jelzett hibába:
1.
Ekkor nem létezett a vsftpd.chroot_list fájl.
2. Ezt kijavítva jött az alábbi:
Létrehoztam a mappát, átadtam chown-nal az ftp user-nek és már megy is.Szerk.: LEDE Reboot SNAPSHOT r4696-df3295f (2017.08.11.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest