-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Van mondjuk zárt driver is, csak bele kell hegeszteni a buildekbe. Persze hivatalos buildben ezeket soha nem fogjuk látni, te azért megpróbálkozhatsz vele.
-
alevan
őstag
válasz
vargalex #1650 üzenetére
Az 18.06-al nekem is problémám van. Frissen cserélt router (pénteken kaptam, a régiben történhetett valami a NANDal, mert még recoveryben sem lehetett flashelni rá FWt).
18.06ban és az Bartz buildben is droppol az 5G frekvencia. Ez a hiba nincs benne az RC1ben.
A 2.5g viszont betonstabil számomra.
-
alevan
őstag
Radmir frissítette a Padavant a legfrisebb 29.01-es e58fdd7 commit alapján. Főleg biztosági fixeket tartalmaz.
-
alevan
őstag
Én anno amikor megvettem a routert, a DD-WRT fórumon találhatü leírással tettem fel a Padavan-t, magyarán nincs mentésem a régi partíciókról. A padawan többé kevésbé ment, de problémáim voltak. Próbáltam egy gyári visszaállítást az eredeti d-link FWal, persze tégla lett a router.
Recovery módban feltettem a gyári FWt ezuttal sikerrel, onnan megint a fenti módszerrel vissza a Padavant. Azóta egy fokkal jobb lett, a meglepő volt számomra, hogy mtd2.bin írása nélkül is stabil volt a router.
Azóta megtaláltam és olvasgattam ezt a topikot. Lehet, hogy legyalultam véletlenül fontos partíciókat? Ha igen, vissza lehet-e hozni őket?
-
alevan
őstag
Sziasztok.
Egy hónapja ruháztam be egy 860L-re. Feltettem a Padawan-t (legutolsó, szeptemberi radimir verzió).
A problémám: rá van dugva egy gigabit portos OrangePi, amit NASként (és TVdobozként) használok. Azon USB2-n lóg egy HDD, amit szambával osztok meg a hálózaton.
Amikor a routert resetelem és visszatöltöm a beállításokat, a notimmal a szamba szervert kb 15 MB/s sebességgel érem el (ennyi van a SATA - USB adapteremben). Viszont másnapra leesik a sebesség 5-6MB/s-ra. Hiába indítom újra a routert, OPi-t, notit, nem változik.
Ellenben ha az NVRAMot törlöm és visszatöltöm a beállításokat, újra elérem a max sebességet... egy ideig.
Néztem a system log-ot, csak egy időátállítás van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest