-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy megfrissítem a routeren futó LEDE-t a legfrissebb verzióra. Ezt a leírást találtam, minden világos, egy dolgot kivéve. Az Install additional packages részben azt írja, hogy minden custom packages-t újra kell telepíteni. A custom packages azt jelenti, hogy mindent újra fel kell raknom amit az alap telepítés után megcsináltam pl. DDNS? Ha igen, akkor van rá valamilyen mód, hogy ezeket az utólag felrakott csomagokat listázzam?
-
vkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Pár napja van meg a routerem, amire rögtön raktam egy ledét, viszont azt vettem észre, hogy a PPTP VPN hálózatokhoz nem tudok csatlakozni (de pl. OVPN megy). Kell valamit esetleg pluszban telepíteni/konfigurálni, hogy a PPTP kapcsolatok is menjenek? Próbáltam ezen a linken tájékozódni, de egy kicsit elakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged