- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
losslessonly #2226 üzenetére
Bocsanat a kesoi valaszert.
Azota tenyleg megjelent a 19.07.10-es verzio, es mar valaszthato is!
OpenSSL-es es WolfSSL-es serulekenysegekrol ir, de persze a kernel is kapott valamennyi backportot: 4.14.275
A biztonsági javítások a legfrissebb 19.07-ben is benne leszenk elvileg, jól gondolom?
Ahogy latod kapott valamennyit. Hogy eleg-e, azt neked kell eldonteni!
Ha van lehetoseged, probald ki az uj 22.03-at (meg mindig csak RC) es ha nem tetszik, akkor valts vissza!
(Tudom, mondani konnyu, csinalni annal fajldalmasabb tud lenni.)
taki01-nek peldaul sikertortenete van a 22.03 + DIR-860L kombinacioval, mikozben howl-nak mindenfele baja van 22.03 + ASUS RT-AC85P-vel. 🤷 -
xabolcs
őstag
válasz
losslessonly #2207 üzenetére
Szerintem igen. Lehetoleg teljes torlessel!
Egyelore csak branch-eltek a 22.03-at, meg release candidate (RC) sincs belole, nemhogy 22.03.0-as kiadas!
Miben jobb?
Finoman fogalmazva: szerintem nem lesz rosszabb.
A DIR-860L mar a 19.07 idejen is elegge kiforrott volt. Volt nehany veletlen ujraindulasa, de egyebkent teljesen jol mukodik 19.07-tel is minden funkcioja. 21.02-vel szerintem volt egy kis visszalepes, de 22.03-mal mar a HWNAT / hw offload is hibatlan lesz.
Routerunk eseteben igy csak az marad, hogy azert jobb, mert frissebb kiadas lesz: a biztonsagi javitasok benne vannak. Lasd Bici esetet a Padavan-os kartevovel!A 19.07-es vonalbol talan jon meg ki egy verzio, de ha megjelenik a 22.03, akkortol kezdve nem lesz tobb 19.07!
Mukodik-e rajta a suste fele kiegeszito? Ki kell probalni!
-
suste
veterán
válasz
losslessonly #2207 üzenetére
(erre én is kíváncsi lennék :) )
-
krealon
veterán
válasz
losslessonly #2151 üzenetére
Nem.
-
suste
veterán
válasz
losslessonly #2132 üzenetére
KÖSZI!
A statisztikánál mondjuk egy load-ot próbáltál esetleg? A beállitasnál a teszt gombra mit ad vissza?
Én a wifiket teljesen lekapcsoltam, de jól hangzik, hogy van végre stabil rendszer mögötte.... Egyszer lehet felteszem.
Esetleg egy terheletlen állapotban indított cputest eredményt megoszthatnál. Bár gondolom lassabb lett a kernel..... -
suste
veterán
válasz
losslessonly #2130 üzenetére
Igazából az alap funkciókra/oldalakra gondoltam:
-STATUS menü aloldalai (network, wifi, usb, mounts, processes, stb)
-SYSTEM menü aloldalai (webcommander, runcommand, crontab, banckup, leds, stb)
-STATISTICS
-TEST (CPU test, SpeedTest, HDDtest, Ping)Esetleg APPS menü Smart és USBaudio?
Köszi ha ránézel!
-
Headless
őstag
válasz
losslessonly #2121 üzenetére
sajnos én váltottam így nem foglalkoztam az openwrt buildekkel már, de ha a 9092-es felület kell az bármilyen openwrt-re felrakható.
-
válasz
losslessonly #2117 üzenetére
tudom, hogy nem konkrét válasz a kérdésedre, de a 18.01 elég régen volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest