- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Multibit #192 üzenetére
csak 3 baj van vele:
1: 5ghz nem az igazi, simán lehet ua bukta mint a 860-nal
2: sokkal drágább és sokkal gyengébb mint a 860 (C5v1-et cseréltem le a 860-asra, így van tapasztalatom benne)
3: az újabb v2-eseken módosítottak valamit, mert több embernek sem sikerült működő owrt telepíteni rá
(nem néztem utána, hogy azóta javítottak-e rajta)így én tuti nem ajánlanám!
nekem 18K-ban van a dlink860b1+tplink841v8, sokkal többet érnek együtt mint a C5/7, vagy jópár másik 30-60K-s router (pl van 7db ethernetem
)
-
suste
veterán
válasz
Multibit #157 üzenetére
nekem az openwrt-ben pont az a lényeg, hogy szinte bármit meg tudok vele oldani, hiszen bármilyen csomagot leforgathatsz hozzá, bármilyen parancsot végrehajthatsz rajta csak utánaolvasás kérdése
gondolom ez a szabadság nincsen meg a ROS -nál, ugye?
ha így van, akkor bármilyen stabil és sokrétű is, akkor is csak egy "router"
ez a bajom a padavan, tomato és hasonlókkal is, igaz hogy ott is buildelhetek, de az alaprendszer sokkal fixebb, és amennyire tudom nehézkesebb a saját gyártás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest