Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Így, nagyon brutál a YingLong+Shingen Mk5 a plusz sokkolási/égési sebzéssel.Nekem a Reflexek kimaxolása tette teljessé, az airdash mérséklési bónuszai, de főleg a "Géppisztolyra fel!" perk. Egy 3. Dian-t berakva a sorba, fegyvertöltés nélkül lehet folyamatosan szórni az ellent. Fegyverváltáskor újratölt, ráadásul +22% tűzgyorsaságot ad. Utóbbi miatt nem is szabad tölteni, csak váltani a géppisztolyokat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
de, utolag is lehet nehezseget allitani
-
Mr.Csizmás
titán
gyors kérdés mielőtt elfelejtem (most nem gameközelben): utólag ingame lehet állítani a nehézséget?

-
proci985
MODERÁTOR
pedig ez a jatek legerosebb buildje 2.0ra. mukodik mindenre, nyiltszini DPSben kb ez a legjobb single es multiple targetre is. YingLong a jatek legjobb fegyvere, dpsre es verzatilitásra is
viszont kell melle a 15 int, hogy jol mukodjon. 20 jobb, de ugy csak 9 pont marad a coolra.A1en altalaban erdemes atfutni: reszben nincs eleg pont, reszben a smart fegyverek ezen a ponton nem elerhetoek meg. szoval ha eleve a DLCtol akarsz kezdeni, ez egy tokeletes build.
A2nel azonnal elerheto a YingLong, a Divided We Stand, a Prototype Shingen MkV, a Genjiroh es Skippy (utobbi mondjuk nagyon gyenge).
Dlcben ott az Ogou, a Pizdets es a Deserter, illetve nagyon a jatek vegen ott a Crimestopper, Hercules es a Ba Xing Chong.
en very hardot ajanlanam hozza, ugy jon ki igazan a build ereje.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
igen
perkek eleg hasznosak
alapjatek alatt a smart kb szinonimaja volt annak, hogy olcsobb a kozepesen rossz AI megoldas rendes training helyett. ertsd szep meg jo, de very hardon inkabb erdekesseg, mint egy high-end solo arzenaljanak a resze.
DLC alatt viszont bejott, hogy mi van, ha nyilt terepen 10:1es tulero van altalaban es tenyleg jobb, ha a fegyver egyszerre harom celpontot celoz be helyetted. azaz pontosan azt tudja, ami egy high-end solonak az a pici extra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tibaimp
üzenetére
Corpo, 20 tech, 16 int, 15 reflex, 15 body, 15 cool.
esetleg 20 int es 11 cool.
sandevistan helyett cyberdeck mukodik igazan jol vele, mert +1 health itemed van, ill a DLC vegen +2 quantum tunerrel.
utobbi negativuma, hogy katanaval nem annyira jo. utobbi ereje, igazabol a YingLong es kesobb a Hercules + Ba Xing Chong melle nincs szukseg masra, bar gyakrolatilag barmivel egesz jol mukodik a build.
tovabbi hatrany lenne, hogy a knife throw resz gyenge, viszont a knife throw perk sajnos amugy se mukodik jol.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibaimp
üzenetére
Korábban én is... De iszonyat fun, ráadásul mindegyik máshogy működik.... Meg mondjuk nem kicsit OP az összes.

Dogtown kezdő küldetésében
Korábban meg vért izzadtam, mire azt a behemótot szétlőttem.a nagy tank gyenge pontjait úgy megszórtam smart fegyverrel, hogy esélye sem volt. -
tibaimp
nagyúr
Ezt az okos fegyver témát még ki kellene próbálnom, mert eddig a 4 végigjátszás során hanyagoltam!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ha megvan a DLC a valasz kb az, hogy nem. ettol persze meg van par mukodo jatekstilus.
gyakorlatlban 60as szinten 20+16+15+15+15 eloszthato pontod van.
tech -> 20 pont (built different kozepso ag)
body -> 15 pont (adrenaline kozepso ag)
relfex -> 15 pont (air dash)
intelligence -> 15 pont ha akarsz smart weapont hasznalni (es akarsz)
cool -> igazabol ez az az ag, ami 15, 9 vagy 4 ponttal is elvan. 15 pont eseten innentol meg is van, hogy hova rakod a pontokat. 9 ponttal mehet 20 pont intelligencere vagy reflexre, 4 pont eseten reflexre es intelligencere (+gorilla arms 20as STRt szimulalni), esetleg intelligence + bodyra ha tenyleg tankot epitesz.cool jo lopakodni es sniperekhez, de ha egyebkent is stabilan lopakodsz, akkor a perkek kb nulla jelentoseggel birnak.
-
Mr.Csizmás
titán
newgame dilemma, eddig mekkmester szakival mentem értett ehhez-ahhoz is, kérdés mennyire lehet kisarkítani a dolgokat, pl. int, tech vagy bodyra tenni ami lehet pontot?
persze ehhez kapcsolódóan a felszerelést is igazítani - legutóbb kb. az Amazon prime-s piros fegyókkal toltam végig, most skippelném azokat az izgalom kedvéért. -
mvkly
senior tag
Más is "szenved" azzal, ahogy kifullozza magát 5++-ra, lassan elkezdi megunni a karaktert, hiába van még vissza 10-20% a játékból? Eddig a kb 6-7 runból kettőt vittem el a végéig. Többnyire vágyom vissza a játék elejére.
Az okosfegyókat meg nagyon lebecsültem - amíg nem erre álltam rá -, géppityu, airdash és a jó perkek vmi iszonyat darálást tudnak csinálni. -
PuMbA
titán
válasz
Thrawn
üzenetére
Hááát...akkor talán ezért ilyen felemás a végeredmény. Azt nem értem egyébként, hogy a javítás leírásában miért egy AMD-s FSR 3.1-es doksira mutat a hivatkozás. Illetve miért várták meg a 3.1-et, ha a régi 3.0-t rakták bele? Nagyon ilyen "azért raktuk bele, mert valaki kényszerítette" érzésem van, főleg azért, mert konzolokra ki se jött ez a javítás, pedig ott kikapcsolhatatlan FSR 2 felskálázás van.
-
PuMbA
titán
Kijött az FSR 3.1-et tartalmazó 2.13-as javítás, de meghagyták az FSR 2-t is a játékban...talán az FSR 3 erősebb szellemképezése miatt, ami több tesztben látható volt
Mindjárt megnézzük. -
+1, számomra is ez a nézőpont az, ami a leginkább RPG-s, V nem egy profi zsoldos, csak a körülmények teszik azzá, de - nekem legalábbis - simán belefér az, hogy a hangosabb és véresebb megoldásokat választja, még ha ezért néha elesik a fixer által adott bónuszoktól. Ha nem tetszik V stílusa, keressenek mást. Még Reed is mondja DT-s küldi esetében, hogy most talán próbáljuk meg halkan megoldani, ha lehet. Nem lehet.

-
Cifu
Topikgazda
válasz
Kylesa
üzenetére
Melyik V?
Mert pont ez a lényeg, hogy a "profi" V lehet egy utcagyerek, aki mindenek előtt a saját boldogulásával van elfoglalva, és lehet egy Nomád, akinek azért a család az első.
Ezen alaptéziseknek élből ellentmond az, hogy Hitman stílusban végrehajtja pontról pontra feladatot úgy, ahogy a megrendelő kéri.
Pont ellenkezőleg. A megrendelő bónusszal jutalmazza a zsoldost, ha pontosan úgy hajtja végre a feladatot, ahogy Ő elképzelte... -
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
V egy professzionális zsoldos, így szerintem úgy kell(ene) végrehajtania a feladatokat, ahogy azt a megbízó kéri tőle, nem úgy, ahogy V kénye-kedve tartja. Mert ha nem, még megkínálnak egy jóképű golyóval, ahogy Dex is tette a prológban.
Amúgy érdekes: ha elmegyünk az Afterlife-ba, és csevegünk Rogue-gal, rá lehet kérdezni arra, hogy nincs-e számunkra valami munkája. Erre ő elhajt minket, mondván, hogy a Dexes meló elk*rása után mégis melyik fixer akarna velünk dolgozni. Ennek ellenére Night City összes fixere minket zaklat egyfolytában.
-
tibaimp
nagyúr
Én is csak úgy tudok lopakodni az ilyen jellegű játékokban, mint egy elefánt a porcelánboltban
. Szóval a fixer bekaphatja, én így oldom meg a kérdést....(A Skyrim az más, ott tudok lopakodni, mivel maxra gyúrom a vonatkozó skill-t + enchantolok olyan szettet (~+120%), hogy kb. kilopom az őr szemét)
-
Kylesa
aktív tag
"morog kicsit a fixer" = sokszor kevesebb lesz a della, meg oda az RP érzés.
Nekem is egy ölős-lövős belezős csaj V-m van, de ha egyszer a megbízóm azt kéri, hogy legyek kussban, hát megteszem. Vagyis esetemben megtenném, de nem tudom.
proci985: a képen lévő jobb oldali random srác (aki mindig lebuktat) után van egy őr, aki valóban megálljt parancsolna nekem, de addigra már késő, rámugrik az egész bagázs.
Holnap megpróbálom majd, hogy amikor a jobb oldali fószer észrevesz, visszatolatok, és megvárom, amíg elmegy, már ha elmegy. -
Kylesa
aktív tag
Szóval észrevétlenül nem lehet megcsinálni?
Nem az a bajom, hogy engem üldöz utána egész NC, csak nem szeretem, amikor elbukom egy opcionális küldetés részletet.
Márpedig amikor észrevesznek, lőttek a "Ne válts ki riasztást" opciónak.
proci985: hiába megyek szépen, lassan, az a jobboldali fószer mindig lefülel, pedig végig lopakodtam az autóhoz menet, nem buktam le. -
Kylesa
aktív tag
Srácok, innen hogy a viharba tudok kijutni anélkül, hogy lebuknék? Ha észrevesznek, az egész Bargeszt a nyomomban lesz. Nincs más kiút, és a képen is látható jobb oldali fiatalember, akármit csinálok, észrevesz és nekemesik az egész bagázs.

-
Kylesa
aktív tag
válasz
looser
üzenetére
Én is épp most játszom újra. Nem kell azzal vacakolnod, hogy kikapcsold a DLC-t, a point of no return-ig elvittem úgy az alapjátékot, hogy Dogtown közelébe se mentem.
Amúgy sem lesz már olyan az alapjáték, amilyen a DLC megjelenése előtt volt, tehát értelmetlen ki/be kapcsolgatni a DLC-t.
-
válasz
looser
üzenetére
Lehet nem teljesen értem a kérdést, de simán indítasz egy új játékot, és nem mész el DT-be, amikor eljön az ideje, simán végig tudod játszani a játékot enélkül és akár a befejezés után, amikor visszatesz a játék a hanakos tali előttre, onnan még DT-be. Illetve Steamen pl. kiveszed a pipát a DLC mellől és akkor teljesen DT nélkül tudod játszani.
-
looser
addikt
Helló! Újrajátszanám az alapjátékot, erre van lehetőség? Szóval telepítve van a dlc, de kihagynám; egy (újra)kezdő élményt szeretnék, Dogtown nélkül

-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszi.

-
válasz
sixpak
üzenetére
Kézzel kell bemásolni, nem értem miért nem írt rá vortexes installt a készítő.
Én megvettem a vehicle shopból (vagy konzol parancsot írsz be ami az oldalán van) majd Appearance Menu Mod váltom át a feltöltős verzióra. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Jól néz ki.
Link van-e a Dodge mod-ról?
Szerk.: közben megtaláltam Nexuson.
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Szerencsére saját vezetési modellje van, így lehet vele csúszkálni. Mert amúgy a gyári modell valami horror.
Ami még hiányzik az rendes törésmodell, most beleszáguldok egy nagyobb teherautóba és lesz két karc a kocsin, jó tudom CP nem a valóságról szól de jó lenne ha el lehetne afelé vinni ilyen téren. -
Vesa
Topikgazda
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem tűnik rossznak!
Kicsit utánanéztem, és most látom, hogy ez közösségi finanszírozású, ráadásul 2 nap alatt 2,5millió dollárt kalapoztak össze.
Be akartam szállni (a zinternetbe) a Deluxe verzióba, de azt írja, hogy csak az USA-ba szállítanak. Ezt nem értem...miért??
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A készülő Cyberpunk társas gameplay. Elég összetettnek néz ki.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az komoly....
Ahogy kinéz, az se kutya!Amúgy ilyenkor melyik autó fizikai/vezethetőségi tulajdonságait teszik bele a játékban meglévőkből ebbe a kocsiba, vagy az is egyedi és hozza a "valóságot"?
-
Én már nem is tudom hányszor respec-eltem (moddal végtelenszer lehetett régebben is) éppen amilyen harcstílus tetszett meg. Sokáig hacker, aztán smart, aztán most tech. De jópár újrakezdési is volt más más döntésekkel. Pl Judy vs Panam téma is messze mélyebb elolvasva minden üzenetet.
Meg persze moddolás ezerrel, most éppen járművek. Tech-es comrade hammer, widowmaker-es lassan totál kiborg hősömnek izomautó.
-
lo_jo
senior tag
válasz
Kylesa
üzenetére
Szigorúan magánvélemény következik és nem csak CP2077, hanem bármelyik singleplayer játékra nálam ez érvényes.
Szerintem elsőre csináld úgy, ahogy jónak érzed. Nem kell guide, nem kell félni, hogy lemaradsz valamiről. Majd második-harmadik-sokadik alkalomra mehet a minmax és az all ending. Nekem így egy nagyon jó élményt adott az első alap és az első PL végigjátszás is.
Persze ha nem akarsz mindent nulláról újra megcsinálni, akkor érdemes annyit megtenni, hogy rákeresel, mik a kulcs pillanatok, ami előtt érdemes úgy menteni, hogy azt nem írod felül. Én még ezekkel sem éltem, mert tudtam, hogy úgyis bele fog szaladni még egy teljes végigjátszás, majd annál elolvasom, hogy mi-merre-hány méter. Nekem így az első V-m jobban a szívemhez nőtt, mint a későbbi, "tudatos" buildeket és guide-okat követve "összerakott".
-
Kylesa
aktív tag
Azoktól kérdeznék, akik már végigvitték á-tól cettig a Phantom Liberty-t:
Mintha azt olvastam volna itt, hogy Mr. Hands megbízásai is befolyásolják az endinget. Ez igaz? Ha igaz, pozitív vagy negatív irányba húzzák a végkifejletet?
Mivel ezekből még csak 4-et csináltam meg, de most éppen ott tartok, hogy , itt csináltam egy biztonsági kézi mentést. Visszatöltsem az ezelőtti állást és csináljam meg előbb az összes giget mielőttvagy Reedet, vagy Songbirdöt elárulom - Songbirdöt választottam először , vagy ez hülyeség, és nem kellenek?felveszem az egyik iker álcáját
No persze, azt sem tudom, hogy milyen messze vagyok még a végtől, de azt nem is akarom tudni.
-
mvkly
senior tag
-
PuMbA
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem is 6700XT van, de 60-70 fps-em van 1440p natívban RT nélkül. Mondok három beállítást, amivel sok teljesítményt lehet nyerni és a látványbeli különbség hajszálnyi. Volumetric Cloud Quality, Volumetric Fog Resolution és Screen Space Reflections-t vedd le Medium-ra. Többi maradhat High-on. Max Dynamic Decals Ultra-n. Hardware Unboxed-ről vettem ezt egyébként

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na hát, csak megkapjuk végül!
Amúgy érdekes a játék, 6700XT-vel 1440P-ben minden high-on megvan 40..50FPS, de ha bekapcsolom mellette az FSR-t max minőségben, akkor vaj simán fut a játék, nélküle meg nem. Persze ez csak annak a jele, hogy még ez a kártya sem elég erős önmagában 1440P-re ebben a játékban. Szóval az új FSR-nek nem csak a SteamDeck-em fog örülni, hanem az asztalim is.
-
PuMbA
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Megjelent egy friss cdpr_amd_dev nevű ág, biztosan jön az FSR 3.1 hamarosan

-
Tovább kísérleteztem frame gen-el, ezúttal LSFG 2.1 másik gpu-val renderelve.
A gond továbbra is az hogy nem működik a reshade ha második gpu végzi a framegent. A kép mosott és színtelen. Persze oké kaptam 180 Fps-t PT-vel ami jól hangzik de értelme nincs.
Cél az lenne hogy ne a fő kártya csinálja ezzel felszabadítva ~1Gb vram-ot és ugye a második kártya meg csak 25W-os szóval nincs jelentősége sem fogyasztásban. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
egyebkent igen, jok a kepek, es egyebkent teljesen stimmelnek a kis helyek. nagyon megvan a hangulata.
CDPRnel nagyon jol sikerult visszaadni multikulti nagyvaros hangulatat
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
Phobion
addikt
sziasztok,
PS5, Ultimate Edition, ahogy beadta az act 2-t folytattam azt, amit az 1-ben, NCPD és cyberpsycho taskokat takarítom ki elsőnek, jelenleg level 34 vagyok, street cred lvl 50, tech., int., cool-ra osztom a pontokat (jelenleg: 16; 17; 16)
tele vagyok epic lassan már narancs (legendary?) tárgyakkal, mint forró kés a vajon, úgy hasítok át mindenen, normal fokozaton
fog ez nehezedni vagy lehet jobb ha emelek egyet a nehézségen? igazából nem zavar, sőt, irgalmatlanul tetszik a game, képzelem milyen lehet pc-n modokkal
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Biztos jó, de igazából nagyrészt PC-n játszom, szóval inkább megvárom.
Azt lenne jó tudni, hogy amikor az AMD beígérte az FSR 3.1-et a játékhoz, akkor beszéltek-e a CP-s fejlesztőkkel erről, mert már elég rég volt és nem hiszem, hogy túl nagy dolog lenne az FSR 2 után az újat is implementálni.
PuMbA: igen, és az előtte lévő napokban is volt pár naponta frissülés. Bár sokra nem számítok némi alap bugfixen kívül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még több animációs CP sorozat jöhet. https://www.pcguru.hu/hirek/meg-tobb-animacios-spinoff-johet-a-cyberpunk-2077-vilagabol-cdpr-edgerunners-netflix-britpopper/87998
Valamint egy ideje már frissülget a játék Steam depója. Szóval előbb-utóbb várható új patch. Talán egyszer megkapjuk azt az FSR 3.1-et. A Steamdeck-em örülne neki.
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nagyon hangulatos.
Mi majd év elején megyünk Japánba - főleg a Ghostwire: Tokyo miatt, amit harmadszor nyomok végig PS5-ön, és szeretném megnézni élőben a játék helyszíneit - elvileg nagyon élethűen készítették el a játékban a Shibuya kerületet.
Plusz ott játszódott az Alice in Borderland sorozat is, szóval muszáj lesz megnézni élőben.
És japán üzleti kerületének éjszakai városképe teljesen CP fíling - leszámítva a halottakat és a koszos-bűzös utcákat NC-ben. 
-
Aventador91
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
vagány lányod van

-
Kipróbáltam hogy RTX 3080 mellé beraktam egy Intel Iris Xe-t mert láttam hogy lehet másik kártyán keresztül frame gent csinálni és ésszerűnek hangzik az hogy egy kis fogyasztású kártya levesz valamennyi vram terhet a nagyobbról.
Eredmény annyi hogy működik de nem stabil, azaz csökkent látszólag a vram használata a nagy kártyán, és 1.5gb-ot eszik az Intelesből 20% terheléssel.
Bazi nagy hátránya hogy színtelenebb a kép, mintha nem menne valami rendesen (reshade?). 10 bit be volt kapcsolva az intelesen is. Illetve a másik nagy hátrány hogy közben semmi más nagyobb terhelést nem lehet rábízni az intelesre azaz youtube AV1 kódolással egy szép kékhalállal jutalmaz.
Kölcsönözök egy AMD kártyát háta az stabilabb vele. Elméletben persze lehetne akár töbszörös frame gen ami jól mutat hogy 200-300fps-el megy de olyan késleltetéssel hogy semmi értelme nincs. (azaz RTX és AMD kártya és még pluszba szoftveresen) -
A nagylányom Night Cityben van épp. Persze azt hazudja Taipei, de én àtlátok rajta. Kyroshival.
-
mvkly
senior tag
Ez engem is érdekelne, mert jól jönne a kiberverkapacitásra +61%-ot adó OP rendszer, ami szintén kilövi a quickhack használatot.
Viszont ahogy nézem, a monowire csak irányítás hackeket használ (kiberverhiba, optika, fegyverzavar), ráadásul kell hozzá a PhantonLiberty-ben lévő plusztartalom ( ).ereklyék -
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Fene se gondolta volna, hogy ez a probléma. A játék eleje óta a Vik által berakott optikát és operációs rendszert használtam, aztán amint lett pénzem, lecseréltem őket legendás (sőt ikonikus) cuccokra. Ezekben miért nincsenek meg azok a gyorshekkek, amik az "alap" verzióban megvannak?
Hiszen tök drágák, cserébe baromi sok helyet is foglalnak.
Jorus: nekem az a rakétavető kar kiberverem van (hirtelen nem tudom a nevét). Abba lehet tenni olyan hekket, amivel (ha mást nem is csinál) kikapcsolhatom a kamerákat? Ha lehet, hogyan? -
válasz
proci985
üzenetére
Igen, valahogy arra nem találtam megoldást, felhők se szépek. Még az ezer éves skyrimbe is szebb modokkal. Pedig mintha ez is volumetric cloud lenne.
Néha tapasztalok vizuális bugokat, frame gen nem az igazi illetve bárokban leesik az fps igen keményen. Alapból játszható ilyen szinten, fullhd és quality az upscale. Vram közel 100%, gpu is 100%. Mondjuk egy erősebb gpuval és több vrammal lehetne ennél is szebb. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
latom ennel is mindig felhos/egyszinu az eg sajnos
-
Szerintem egész jó lett és ezt még bírja az rtx 3080-as is.
DreamPunk 2.0 SDR & HDR
(reklámblokkolóval ajánlott)
-
Kylesa
aktív tag
Srácok, azt mi okozza, hogy nem tudom használni a gyorshekkjeimet?
Például egy ellenséges területen lévő kamerára, a szokásos TAB billentyűvel előhozott képességek (pingelés, kikapcsolás stb.) helyett csak az alábbi képernyő fogad. Ha jól vettem észre, csak Dogtownban áll fenn ez a jelenség, de nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- PlayStation 5
- Adobe Lightroom topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
) rögtön begyűjthetőek.

viszont kell melle a 15 int, hogy jol mukodjon. 20 jobb, de ugy csak 9 pont marad a coolra.
. Az a kérdés milyen előélettel, de most férfi karakter lesz, mert Panam lenne az "áldozat"...
Nekem is egy ölős-lövős belezős csaj V-m van, de ha egyszer a megbízóm azt kéri, hogy legyek kussban, hát megteszem. Vagyis esetemben megtenném, de nem tudom.

Ahogy kinéz, az se kutya!

plusz ezek: