Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem csak PC-n és PS5-ön van meg minden, mivel más eszközöm nincs.

-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Itt arra utalok, hogy lehet valami bejátszik, pl. VRAM limit, esetleg MOD-ok.
Én is olvastam különféle beszámolókat, lehet, hogy a háttérben valami olyan módosult, amely ilyesmiken látványosan romló teljesítményt hoz.
Ilyenkor lenne érdekes, hogy mondjuk 16GB-os AMD kártyákon látni változást?
Én főleg nVidia kártyák terén láttam visszajelzéseket. -
-
Biztos csak én vagyok hülye, mert hogy 2023-ban ilyent nem csinálnak meg. De tényleg nem találom a lehetőséget. Mit kell tennem, hogy ne induljon el automatikusan ez a rohadt kézirádió, miután kiszállok a kocsiból?
Nem, az nem megoldás, hogy a kocsiba sem hallgatok zenét. Az egy elb.... workaround maximum, nem megoldás - egy mód ami egymástól függetlenül vezérelhetővé teszi ezt a két rádiót, az már igen, de ilyent még nem találtam -
Most kíváncsiság képpen én is leteszteltem a legújabb nVidia driverrel (546.31) és a 2.1-es verzióval. Path Tracing, natív (nincs DLSS), 1080p, amúgy minden maxon (blur és hasonlók kikapcsolva), Ryzen 7700X + RTX 4080.
Az átlag FPS terén 1-2% körüli visszaesés (58-59 vs. 58 körüli), a max. FPS jóval alacsonyabb (150-160 vs. 100-110), viszont a min. FPS kicsivel magasabb (35-36 vs. 37-39). A generált frame-ek számában 1-2% körüli eltérés (3727-3799 vs. 3660-3710).
Szóval összeségében nincs komoly változás ilyen feltételrendszben legalábbis. -
válasz
abridabri
üzenetére
Én is nekiálltam kísérletezni a Vortex féle modkezelést, de gyorsan visszaálltam az kézi kezelésre (pedig 100+ Mod esetén...), egyszerűen nem működik normálisan.
Egyébként oké, hogy kellett 3 nap hozzá, de most már kb. 20 mod frissítése után nálam helyre állt a rend.
-
nincsnév007
addikt
van még itt rajtam kivül valaki akinek a játék megvan xbox, ps, pc és a dlc is xboxon és ps-en is?

-
mvkly
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Születéskor kötelező agy implant szórja majd a reklámokat a retinára. Vagy egyenesen gerjeszti a vágyat az agyban, "kell egy cigi", "ölni tudnék egy szárnyas betétért"
------------------
Gyors hozzáférésből (quick slots) lehet 2-nél több? Mintha vkinél láttam volna hármat. Moddal lehet akár tucat is, de nekem elég lenne 3.
PL spoiler
Feladtam So Mi-t Foxposttal a Holdra, Reed feje lukas lett, elvileg ez a "pozitív" befejezés a sok közül, ahogy később utána olvastam. Még szívesen elintézném Myers-t is, de a sztori gondolom itt véget ért. Talán lesz még egy találka a Holdon So Mi-vel, az jó lenne. Nem vágódtam hanyatt a DLC történetétől, de Dogtown pont olyan lett (csak sajna elég kicsiben), amilyennek elképzelnék egy szétrohadt, reménytelen világot a jövőben. Lehetett volna akár az egész CP univerzuma ilyen, hogy az érdekcsoportok miatti széttagoltsága még hangsúlyosabb legyen. De így is elégedett vagyok, nem telhetetlen. A vége főcím muzsikája nagyon ott volt a szeren. -
Boonen007
őstag
89 ora alatt kimaxoltam a jatekot, kuldik letudva kiegeszito is, fixerek szinten letudva. (Sajna.)
-
mvkly
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az ő játéka, kifizette. Akkor miért ne véleményezhetné?
Különben a hangos reklámok fix, hogy nem bug. Az ficsőr in the future
-
-
PuMbA
titán
válasz
H3XHUN
üzenetére
Amit alapból beállít, az nagyon rossz grafikai beállítás
Először állítsd Ultra presetre, majd a felskálázást kapcsold ki, nem kell se FSR, se XeSS. Screen Space Reflections-t állítsd Medium-ra, ami szinte ugyanolyan grafika mellett +20 fps-t ad. Ugyanígy Volumetric Cloud Quality-t és az Ambient Occlusion-t is Medium-ra és készen vagy. (Intel XeSS egyébként nagyon rossz sebességgel fut AMD-n, szóval az is felejtős)" Az, hogy 3 év alatt nem sikerült megcsinálni, hogy a környezetben lévő TVk ne üvöltsenek max hangerőn vagy 2 egymás mellettin ne 2 külön csatorna menjen, nem igaz!"
A TV-k hangja erős, hiszen ott állsz mellettük, de ez normális.
-
H3XHUN
tag
Üdv. Jó nagy hülység volt megvenni ezt a játékot. Úgy voltam vele anno jászottam vele megjelenéskor, szar is volt. Számítógépem se volt elég erős hozzá. Sokan írják milyen jó lett... 3 év után. Most RX 6650 XT-m van és Ryzen 5 5600, mindent alapból high és ultrára rakott. FST 2.1 valami bűn szarul néz ki Quality-n, sok helyen homályosnak látszik. Átraktam az Intel XeSS ultra quality-re, ez szebb (nem tudom hogyan működhet ez egyáltalán AMD-n, nem ismerem annyira mi ez "új" képfeldolgási módszer) Teljesítmény ugyan az, 60 fps. Jól fut. A grafika szerintem nem örgetett túl jól, vagy csak RT-s kártya kellene. Az, hogy 3 év alatt nem sikerült megcsinálni, hogy a környezetben lévő TVk ne üvöltsenek max hangerőn vagy 2 egymás mellettin ne 2 külön csatorna menjen, nem igaz!
A hang beállításoknál, az SFX csúszka befojásolja ezek hangerejét... meg léptek hangját, fegyverek stb. Vicc. Most görcsöljön az ember azzal, hogy találjon valami modot erre.
Eddig az a véleményem, hogy nem ért meg 20e forintot. Átdolgozták a skilleket, craftolást, mostmár örök gránát és heal van. Fegyverekből már nincsenek szintek csak tierek. Ez mondjuk nem rossz. A ruhák csak kozmetikai szerepet töltenek be. Legalább nem kell, lecraftolni 2 tucat epic 400as armor modot mint anno. Hackelést kinyírták, töj jó.Remélem a DLC jó lesz.
-
nubreed
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Amúgy a net is televan vele ,hogy drasztikusan csökkent a teljesítmény az update óta.
Ez sajnos így van, én is tapasztalom. Nekem csak egy nyomorult 3060Ti van, de 1440p -n, persze DLSS -el simán hozta a 60-70 fps-t (RT nélkül, természetesen) a legtöbb beállítással high -on, a frissítés előtt, most ez ugyanolyan beállítások mellett lecsökkent 45-55 -re. Úgy, hogy vissza kellett vennem a beállításokból. -
válasz
CJ4567
üzenetére
Aha az reális issue jelenleg

A mod leírásában benne is van, hogy dlss\fsr kötelező. De így is túllövi a vram keretet. Kár, mert amúgy parádés lett a talaj, falak és általában a felületek. Ráadásul rakott rá egy sötétebb szűrőt, ami az eredeti, elég világos alapszínt lágyítja, szerintem természetes irányba. -
CJ4567
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
"Kevés wattot kajál és nagyon kevés fps-t ad"
Ez általában akkor történik, ha kifogy a játék a VRAM-ból, és elkezd swapolni a RAM-ba.
-
válasz
abridabri
üzenetére
Nem tudom, tényleg. Nálam ment a textúrázó a friss peccs után is.
Inkább most van gáz, mióta kijött a 4k felületjavító és egyrészt hajlamos kifutni a 16GB vramból
másrészt valamiért elcsesződött a vga használat tegnapról mára (kevés wattot kajál és nagyon kevés fps-t ad). Mindenesetre hétvégén meló van, addig gondolkodhat az életén a rohadék. -
nubreed
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Meg kell nézni az adott mod Description fülén vagy ha ott nincs róla infó akkor a Posts fülén a kommentek között, hogy kompatibilis-e az adott CP verzióval a mod. Valószínűleg amit te használsz az még nem megy a 2.1 -el, hiába rakod fel. Illetve azt is meg kell nézni, hogy milyen más követelményei vannak még az adott modnak. Mert simán lehet, hogy egy csomó más modot is telepíteni kell még, hogy rendesen működjön. Pl. a CET, Redscript, Tweak-XL, Archive-XL, Red4Text, stb. nagyon alap modok, framework -ök, rengeteg más mod ezekre épül.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
És az számít ? Csomóan használják a textura modot pl, és mindenkinél megy .
-
-
A Mod ok miért nem működnek amúgy ?
Vortexel szedtem le , elvileg minden működnie kellene ,de valójában nem mennek a modok.
-
looser
addikt
válasz
Raymond
üzenetére
Úgy látom, van valamiféle "rend" a randomban :-)
Szóval vannak helyek, ahol automatikusan megszólal a zene (pl. lopott kocsi, egyes helyszínek vagy küldetések) és mintha az nem kapcsolna le (mindig); illetve egy küldetést Z-vel teszel aktuálissá, ugyanez a zenét is kapcsolgatja, szóval olyankor is megszólal. -
proci985
MODERÁTOR

My name is V, and welcome to Jackass!
(Avagy a Thorton, amire mindig is vagytal)
-
Raymond
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
En azt nem ertem meg hogy megy at ilyesmi a QA-n. Ez egy uj funkcio amit direkt beepitettek es kiemeltek a release notes-ban. Egy billentyuvel bekapcsolod es kikapcsold. Azon kivul azt kellett eldonteniuk mi szoljon a kocsiban. De itt is az lenne az ertelmes default hogy az ami eddig szolt szol tovabb. Nem kell orakig jatszni a jatekot hogy egy bonyolult lancot reprodukaljanak. Vagy megy vagy nem ez a 2-3 funkcio.
-
-
nubreed
veterán
Másnál sem működik a rádió lábon? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Mert ha igen, akkor gondolom valamelyik mod kavar be nálam. -
looser
addikt
Most meg egy olyan bug-ba futottam bele, hogy nem tudok gyorsutazni az Afterlife-ba. Sötét marad a képernyő onnantól, hogy kiválasztom és be kellene töltenie. Váltottam feladatot (
), utaztam tíz egyéb helyre, de ha az Afterlife a cél, jön a sötétség :-(itt épp Nix-nek kellett volna vinni a Dex hullája melletti hűtőből a Bartmos decket -
Savage2k
csendes tag
Sziasztok!
Ha még nem lett volna Cyberpunk 2077 v2.1 VGA benchmark -
Winne
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, mentettem. Amint lesz időm belépni kipróbálom.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Raymond
üzenetére
majdnem mindegy, bar par parbeszed szovege valtozik,
.pl a Kang Tao alatti dialogus nomad Vvel vegeredmenyben ugyanaz, de a tartalma elegge elter a masik ket eletuthoz kepest mondjuk tenyleg inkabb fuszerezesre van elteres, viszont a harom eletut intro mindegyike jol sikerult, viszont a Corpo megiscsak az Arasaka toronyban a varos felett kezd, es ezzel szerintem a leghatasosabb Deus Ex felol nezve.
Šolaire: az implantatumok es interfacek egy resze ismeros lesz Deus Exbol

persze ettol meg egy masik jatek.
-
Raymond
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
SSR - Low
AO - Low
Volumetric Clouds - Medium
Color Precision - MediumEzek azok amik javitanak az FPS-en. Aztan ha ez se eleg akkor meg lehet DLSS Quality-t hasznalni ha a kijelzo 1080p felbontasu.
Szerk: itt a 2.0 patch HUB ajanlatok:
Forras: [link] -
A 2060 fhd-ra kb. elég rt nélkül (dogtownban már lejjebb kell adni valszeg). Screen reflections és ambient occlusion lowra véve sok terhelést levesz a válláról, de azért látszik is a hiányuk. Dlss-t kapcsold be (van az már a 2xxx szériàn..?). Legnagyobb baja a kevéske vram, de ez van. Textúrákból minimálisan lejjebb lehet adni. Ümmm... távoli árnyékok, füstök és ködök mennyisége és minősége is csökkenthető, próbáld ki hoz-e valamit.
-
Šolaire
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Na így még jobban várom, hogy elindítsam szombaton tudom megrendelni a deck-et én a deus exet pl úgy játszottam végig senkit se öltem meg senki se látott, vett észre legnehezebb fokozaton csak hackeltem. Életem legnagyobb élménye volt az a játék. Cyberpunk-tól is hasonlót várok vagy még többet.
RetepNyaraB : ez a corpo amit írtok kicsit utána néztem nekem való lesz, Gibson meg a cyberpunk pápája egy látnok ha hozza a játék azt a hangulatot mint a könyveiben akkor egy szavam se lehet.
-
Winne
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Valami jó beállítást javasolhatnátok nekem, gyári ultrán jól fut azt láttam mikor volt időm ránézni,de alatta amiket lehet még állítgatni azokról fogalmam sincs. Ryzen 5, 2060 és fullhd. Köszi
-
nubreed
veterán
A rádió nekem 10-ből 9 esetben nem működik lábon, kocsiban igen. Nektek is így van?
-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Meg egy-két apróbb mellék küldetést...
-
Raymond
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Lehet en nem merultem annyira bele a jatekba, de nekem ugy tunik hogy az intro utan gyakorlatilag mindegy hogy milyen karakterrel kezdted a jatekot.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
van kiugrott corpo. ugye azert az intro missionjat megnezted?
azzal a hatterrel pl a Sun ending tokeletesen mukodik, az interakcioja Johnnyval is eleg mokas.
-
válasz
Šolaire
üzenetére
DeusEx+Gibson preferenciák mellett nehezen képzelem el, hogy csalódnál.
Lehet "vakon" játszani elsőre, úgy nagyobbat üt.
Úgyis benne lesz legalább egy második is, na akkor nem árt pl az ign walkthrough lapozgatása
Ja, corpo nekem annyira antipati, hogy harmadszorra se sikerült rávenni magam a g@ciláda karakterre (hamár corpo). Persze bármelyikkel lehet bármit játszani stílusra, nincs érdemleges különbség.
-
Šolaire
veterán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Nem is szabad. Én is vettem jópár játékot teljes áron, több 100 óra belement mindegyikbe ha így nézzük akkor nem volt egyik se drága teljes áron sem. Szeretem a cyberpunkot kedvenc íróm William Gibson játékban meg a Deus Ex HR az etalon, annyira kiváncsi vagyok a Cyberpunk 2077-re alig várom, hogy elindítsam.

-
PuMbA
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem kell Low-on tesztelni. A CP2077 zabálja a CPU-t, így High-on is simán lehet CPU limit

-
Szintén, anno elővételben megvettem, kijátszottam teljesen (összes ending, mellékszálak, város kipucolva, szóval ahogy illik) és félretettem. Pontosabban elkezdtem újra, másik karakterrel, de annyi minden jött időközben, hogy mindig vártam valamire - de a héten megvettem a DLC-t és már lent van a játék, viszont picikét még várok 1-2 patchre és nosza neki újra
-
Šolaire
veterán
Sziasztok régóta olvasom a fórumot legelső trailer óta várom a játékot de nem futott volna el a mostani gépemen szóval eddig vártam a vétellel, ultimate edition most zsákoltam be elég jó kis akciót kapott nem bírtam neki ellenállni.
-
-
Boonen007
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor nem a kontroller a hibas.
-
PuMbA
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez CPU sebesség, így nem a driver, hanem a játék miatt van
GPU limit esetén hasonló teljesítményt kapok. -
Az érdekes; amd meg sem említi az új CP peccset a friss driver changelistben. Ezért aztán fel se raktam. Ezek szerint érdemes?
Galibát nekem sem okozott az új verzió; frissen telepítettem az egészet. Csak először jajgattam a 25fps-en, aztán vettem észre, hogy alapból kilőtte az fsr-t. Szóval mindennépvga nyúzó eszközzel (screen reflections+rt ultra) is 40 fps felett marad a 4k-ra skálázott 1440p és ez örömmel tölt el
Dog cityben valszeg szopó és lejjebb veszem, de most nem ott vagyok. -
PuMbA
titán
Nekem javult a sebességem CPU fronton. Tegnap kiadott AMD driverrel RT nélkül és a 2.1-es frissítés után minden beállítás oldalon Default-ot nyomva, majd újra beállítva egyes beállításokat, ahogy volt. Ugyanazt a mentés betöltve ugyanoda bemenve a központi körforgalomba, ahol erős CPU limit van átlag 5-10-zel több fps-em van.
-
looser
addikt
Hekker hekkelése meló: nem kapott el kamera, mégis folyamatosan dobálja a "Behatolót észleltünk" szöveget, kb. 5mp-enként... Egyszer pedig beindult a harc, de senki sem mozdult, mindenki maradt szürke a minimap-en...kissé idegesítő... Ettől függetlenül egyre jobb ez a játék, őszintén így gondolom, csak ezeken az apróságokon kell túllépni.
(#32306) Komplikato: többinél még nem tűnt fel, de talán 2.11-re rendbejön minden :-)
(#32308) mvkly:
-
Boonen007
őstag
Nekem az uj patchhel elkezdett 2 eddig jo kontrollerem
Is driftelni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
A patch note-ban meg lett említve, hogy változott pár hang a játékban.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
JoeCockBill
üzenetére
kozelharc sokkal fluidabb lett. pl gorilla arms finisherjei sokkal gyorsabbak lettek.
-
Komplikato
veterán
válasz
looser
üzenetére
Tegnap megnézett egyik videó alapján nem csak a dupla ugrás hangjai változtak meg, bár a videó készítője is hozzá tette, hogy szerinte. Hibák meg vannak. Az FPS csökkenés pl. elég sok embernél jött szembe. Kár ezért a zene bugért, most amikor van mobil zenelejátszó végre.
-
nubreed
veterán
Srácok, más is használja az ArchiveXL [link] nevezetű mod is (nagyon sok más mod erre épül, ha ez nincs fent, nem is működnek)? Ha igen, más is azt tapasztalja, hogy ha az ArhciveXL be van másolva a játékkönyvtárba akkor el sem indul a játék?
Nyilvánvaló, hogy nem frissítették még a 2.1 -re a modot, hiszen a legutóbbi frissítés dátuma november 26 és a leírásban is szerepel, hogy 2.02 -vel kompatibilis. Csak érdeklődöm, hogy más is ezt tapasztalja-e?
-
edari
őstag
Legutóbb az 1.23-as érában játszottam a játékkal.
Tegnap megvettem a DLC-t, és fel is raktam a játékot. Viszont úgy látom itt-ott még vannak bugok, remélem jövőhétre javítják őket (akkor tervezem elkezdeni).Kíváncsi vagyok, hogy az 1.23-hoz képest mennyire lett más a játék.
-
mvkly
senior tag
A CP olyan, mint egy doboz bonbon
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A hang beállításoknál, az SFX csúszka befojásolja ezek hangerejét... meg léptek hangját, fegyverek stb. Vicc. Most görcsöljön az ember azzal, hogy találjon valami modot erre.

majd jövök élménybeszámolóval

Vesa