Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
75os monitorom van, az nekem eleg. volt 144es is ugyanebben a meretben (HP X32, elektronika hibaval gariido utan kb azonnal halt), en gyakorlatilag nem latom a kulonbseget 75 es 144 kozott.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
hotspot GPU picit aggaszto, mert az igy is felmegy 100 fokig. mas kerdes, hogy ilyen atlag 2500-2600 (!) korul megy a GPU cyberpunk alatt.
path tracingre raneztem megint a tippedre egy kave mellett, ugy nez ki FSR 3.1 mellett balanced beállítással megvan a 60-70 fps úgy, hogy 1440pn minden más maxon van, kikapcsolt framegen mellett is.
-
-
.LnB
titán
Tudom, hogy a zsákotok tele ezzel a kéréssel, de ajánlhatnátok "must have" modokat. Olvasgattam vissza, a Blade Runner 2077 Proxima Edition-n már most megakard a szemem. És 4264adam-nek van egy kommentje, amiben van egy lista, majd azokat is megnézem. Ilyen realisztik vonalon érdekelnének dolgok.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
ok, ránézek akkor megint, elvileg quality 1440pben renderel és akkor nekem is bírnia kéne.
kártya relatíve frissen kapott vizet. TBP 310W még mindig, de a GPU Power Maximumnál láttam 500Wot is HWinfon. Mindezt úgy, hogy a GPU temp 61 fokig megy, ami a fogyasztásnak eléggé jót tesz. Ahogy nézem Cyberpunk alatt gyárilag majdnem 3GHzig ment a GPU clock, szóval szokás szerint kb 20+% OCt jelentett a víz. Mondjuk csak a GPUnak van egy 360 + 280as radiátora egy D5el, és a 280as radiátorról alig jön le már meleg. A 360as mondjuk ontja magából, bár a dolgohoz hozzá tartozik, hogy a ház tetején két 360as van és a második a CPUhoz tartozik, szóval nem egyértelmű, hogy melyikből dől éppen a meleg.
-
válasz
proci985
üzenetére
Szintén 7900XT. 1080P natívAA, framegen (framegenfixekkel), PT-vel nem minden maxon. Elég sok mod van fent grafikai főleg, látótáv is maxolva moddal. Nekem játszható fps-t produkál de látom hogy belenyaldos a 400w-ba is a kártya a proci meg elvan tizedével. Ez az egy játék aminél hallani a kártya ventijét elég halkan de megy.
Előző RTX3080-assal jobban ment ugyan ezen beállítások de textura modokat nem lehetett már mikrolag nélkül használni, egyszerűen annak a 10GB ramja már a gyári PT-től elfogyott, gondolom a 12GB-os kártyákkal sem jobb a helyzet modokkal. 7900XT-t meg nem lassították be a textúra modok viszont alapból lassabban fut rajta de számomra még játszható. -
proci985
MODERÁTOR
ja, ez evek ota igy volt. RT psycho a 7900XTvel 2.1ig csikott huzott 99%on. Most 3.0val ugy nez ki nem vegig.
.LnB: 1440p ultra + path tracingnek mennie kéne. DLSSel mindenképpen. elvileg bírnia kell framegen nélkül is. framegen ha nem kell ne használd, mert eszi a memóriát.
1080pt meg bírnia kéne, talán még az ultra texture modokkal is.
ha worst case fpst akarsz nézni, akkor csúcsidőben corpo central (a "két halas" park az Arasaka és Militech épület között) és Dogtown osztozik a legrosszabb FPSen. Plusz a Moro Rock / Space Port terminal, ott iszonyatos framedropjaim voltak 2.21 alatt, de passz miért.
-
omfgk
veterán
Benchmark az full gpu limites. Ezt kell róla tudni.
Hogy ez mit is jelent pontosan?
Konkrétan 400 fps-t tud a proci a benchmark-ban.
Ehhez nyilván le kell menni 720p-ig, hogy a gpu is tudjon ennyit.Na ugyanez a proci, a játékon belül fele ennyi fps-t se tud majd. Méghozzá ugyanott. Mert ez a báros jelenet egy kamu útvonal. Nincs betöltve a térkép.
Szóval gpu oldalon tesztelgetni jó a bench, ehhez ad egy fix jelenetet, de ennyi, ha valakit ez érdekel. Arra jó ,hogy megnézze az ember ,hogy a DLSS vagy a Ray Tracing mennyit hoz vagy mennyt visz. Vagy ,hogy egy High egy Ultra-hoz képest mennyivel több.
Ezek az arányok nagyjából igazak lesznek ingame is.
De maga az fps nem annyi lesz, proci oldalon meg pláne. -
Cifu
Topikgazda
Annyi, hogy szerintem ha van mentésed, akkor a városközpontban nézegesd, illetve komolyabb harc közben...
A beépített benchmark előnye, hogy ugye előre beállított, ugyanazon az útvonalon megy végig pontosan, stb., de a saját tapasztalatom szerint egy kiadós városközpont és/vagy egy komolyabb harc sok emberkével (mint pl. Gun for Hire GIG-ek) sokkal keményebb terhelés, mint a benchmark. -
4264adam
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
+1
Köszi, hogy kikerested a linket "PuMba" kollégára. Kerestem én is csak nem találtam.
Az ő ajánlásaival lőttem be a 4070 Super-t.
Rosszkor akartam vásárolni 4070TIS-t, használtan is felment 450k+-ba akkor és 520-ért volt új 5070TI.
Elég lett volna a 4070TIS is. DLSS ugyanaz. mFG-t nem használok, GPU erő hasonló és a Vram ugyanaz (modok miatt 1440p DLSS Q-n is megetetek vele 14-15GB-ot) -
.LnB
titán
válasz
4264adam
üzenetére
Köszi. Közben találtam reddit-es meg mindenféle guide-okat is.
Egész biztos, hogy be tudom majd állítani nekem megfelelőnek, csak érdekelne, hogy melyik beállítás mennyi erőforrást igényel, milyen minőségkülönbségért cserébe.
Ilyen 60-65fps-re fogom lockolni. Szerintem nem lesz gond. Ráadásul én FHD-ben játszom.Tudod, hogy most vettem a VGA-t, ezért nem fogok váltani. Konzolon 3x játszottam már végig a játékot.
Csak tesztelgetek. -
4264adam
nagyúr
4070 Superrel így állítottam be:
[link]
Frame Gennel szép eredményeket fogsz kapni valós használatban is, sokat javult a Transformed Model DLSS-el. Eltűntek a szellemképek1 problémád lesz:
- 12GB plafon miatt meg van kötve a kezed, hogy mit engedhetsz meg grafika javító modokból. Nagyon csúnyán jelentkezik a plafon. --> emiatt a cím miatt vásároltam 5070Ti-t (16GB Vram). -
.LnB
titán
Sziasztok. Tegnap újítottam a PC-t, és rögtön a CP77-tel benchmarkoltam. Van valahol valami leírás, hogy melyik beállításokat, hogyan érdemes beállítani? Tudjátok, ami sok erőforrást igényel, de nem látványos a különbség.. ilyesmi.
5070 VGA-ról lenne szó (nem Ti). -
Hogy kellene működnie? Modot nem használtam erre korábban, most csak az update miatt kipróbáltam, hát olyan kis aranyos, néha ráfékez a zebráknál, ha nem biztos benne, hogy le fog lépni a gyalogos, meg néha kicsit bizonytalan a bonyolultabb kereszteződésekben, de más problémát nem tapasztaltam ezzel a funkcióval. Nem tervezem mondjuk használni.
-
용 Bob
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Köszi! Be is húztam GOG-on
Találtam egész jó ingame beállításokat. Ezen kívül érdemes piszkálni az AMD Adreanlinon belül bármit is, ami must have kategória? Radeon Chill-en 60 FPS lockot beállítottam, de azon kívül minden más inaktív.
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok!
A legtöbb játékom Steamen van meg, ezért kérdésem lenne, hogy szerintetek van-e bármi hátránya, ha GOG-on vásárolom meg Cyberpunk-ot, ami most akciós ultimate verzióban 07.24-ig (38 EUR)?
Köszi!
-
omfgk
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem próbáltam a mod-ot.
Most ,hogy stock bekerült ránéztem, ha már minden a járművekről szól.És használhatatlan.
A legbugosabb RDR2 auto ride Saint Dennis-en keresztül jobb.
Nekem kb ez a viszonyítási alapom.
-
-
omfgk
veterán
Nos, az autodrive-nak még az a 3 hét delay is kevés volt.
Kutyaszar. Nincs mit rajta szépíteni. -
-
proci985
MODERÁTOR
Fotó módban nagyon látszik, hogy mennyire dinamikusak a napszakok. Konkrétan az árnyékokon látszik, hogy mennyi az idő.
-
4264adam
nagyúr
2.3 kicsit módosította a dolgokat
Modok:
Kell egy pár nap mire minden vissza fog állni update után:
Nemsok minden de azért van amit nem tud betölteni, modolt járművek teljesen eltűntek. nem voltak olcsóak szóval majd money cheatet is kell használnom.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszi
Most már Panam is megy házhoz? (az utóbbi 3 végigjátszás női karakterrel történt, így ez nekem kimaradt, a korai verzióban meg még nem volt)
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Románcra van parancs hogy legyenek nyitottabbak a karakterek. Azaz ne legyen függő hogy férfi vagy nő V. Sőt igazából szerintem ebben a cyberpunk világban egyre inkább jelentéktelen hiszen már karakter generáláskor is eléggé katyvasz dolgokat lehet létrehozni.
(Cyber Engine Tweaks kell hozzá konzol parancs miatt.)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("judy_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("judy_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("panam_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("panam_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("river_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("river_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("kerry_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("kerry_romanced", 1)Elég a romancable flag hogy működjön a quest vagy ha elszalasztottad valamelyikkel rossz választás miatt akkor romanced-el kapcsolhatók is kényszerítve. Netrunner vagyok, alap hogy hekkelem a nőket is.

Nálam egy mentésben egyszerre van Judy és Panam. Kell egy a városban meg kell egy pusztán is. Nem tapasztaltam bugokat, működik de egyszerre csak az egyik megy házhoz, pedig elég nagy a kanapé.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Én épp ma fogtam neki kicsit nemtomhányadszor.

Brutáljól néz ki végre teljes fényében, ahogy ott az üvegpult alatt részben látszanak a kaják, de közben részben visszatükröződik benne a kajásbódé teteje és a környező épületek, az nagyon immerzív.
(2160p, PT+RT, DLSS balanced, 3xFG, minden Ultra) 
Streetkid rég volt, SMG, sniper build lesz.

-
Raymond
titán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Nice, akkor mehet a letoltes penteken!

-
Cifu
Topikgazda
A 2.3 verzió újdonságai:
4 új jármű került a játékba, amelyekhez több mellékküldetés is kapcsolódik:Yaiba ARV-Q340 Semimaru
Jutalom egy új mellékküldetésből (feloldásához teljesítsd: The Hunt és The Beast In Me küldetéseket).
Egy további mellékküldetés feloldja a CrystalCoat™ funkciót ehhez a járműhöz.Rayfield Caliburn „Mordred”
Jutalom egy új mellékküldetésből (feloldásához teljesítsd: The Beast in Me: Badlands, The Beast in Me: Santo Domingo, Transmission, és Search and Destroy küldetéseket).Yaiba ASM-R250 Muramasa
Jutalom egy új mellékküldetésből (feloldásához vásárolj meg 1 Yaiba járművet, vásárolj legalább 3 járművet az AUTOFIXER-en keresztül, és teljesítsd a Reported Crime: You Play with Fire... küldetést).
Ha nem sikerül a mellékküldetés, a jármű később megvásárolható lesz az AUTOFIXER-en keresztül.Chevillon Legatus 450 Aquila
Az AUTOFIXER-en keresztül megvásárolható.Bekerült az AutoDrive.
Ez a legmodernebb, önvezető funkció automatikusan eljuttat a kiválasztott úti célodhoz (például egy küldetés céljához vagy egy általad a térképen elhelyezett ponthoz). Ha nincs megadott úti cél, akkor egy kellemes utazásra visz végig Night City utcáin. Csak szállj be valamelyik járművedbe, győződj meg róla, hogy úton vagy, majd tartsd lenyomva a H billentyűt (PC-n) vagy a bal kart (konzolokon) az aktiváláshoz. Ez a funkció letiltásra kerül harc közben vagy ha a jármű erősen sérült.Moziszerű kamera az AutoDrive-hoz:
Tartsd lenyomva a Q billentyűt (PC-n) vagy a D-Pad jobbra (konzolokon) az aktiváláshoz. Dőlj hátra, és élvezd Night City látványát, miközben úti célod felé haladsz.Önvezető Delamain taxik!
Nyisd meg a járműhívó menüt, majd válaszd ki a „Delamain Cab”-ot a listából, hogy taxit rendelj. Ez a funkció a „Don’t Lose Your Mind” küldetés teljesítése (az eredménytől függetlenül) és Delamaintől érkező üzenet után oldódik fel.A Rayfield CrystalCoat™ mostantól elérhető partner márkák járművein is, beleértve a motorkerékpárokat.
Emellett a hírhedt hacker, Cosmetic_Troll kihasznált egy sebezhetőséget, és készített egy feltört változatot a Rayfield CrystalCoat™ technológiából az olcsóbb járművekhez is. Kérjük vedd figyelembe, hogy bizonyos modellek nem támogatják ezt a technológiát, például az erősen átalakított nomád járművek és a küldetéshez kötött járművek.Javítottuk a következő hibákat:
Egyedi színsémák nem működtek megfelelően a Mizutani Shion MZ1 és MZ2 esetén.
Egyedi színséma nem volt megfelelően alkalmazható a Villefort Deleon „Vindicator” modellen.Fotómód
27 új NPC került be, akiket a Fotómódban le lehet helyezni – többek között Rita Wheeler, a Cassel ikrek, fixerek, Dum Dum, az iguána, Brendan és mások.
Már lehetőség van alternatív ruhák között váltani a Fotómódban lehelyezett NPC-knél.
Már lehetőség van V elmentett gardrób ruháit is váltani Fotómódban.
Megerősítő felugró ablak lett hozzáadva Fotómód kilépésekor, hogy elkerülhető legyen a véletlen kilépés egy tökéletes beállítás után.
Bővítettük a Néz a kamerába funkciót: már csak a karakter szeme is nézhet a kamerába, nem kell a teljes testnek fordulnia.Világítás fejlesztések:
A fények mostantól a kamera körül jelennek meg, nem a játékos karakter körül.
Körvonal került a reflektorra, és akkor is jelző jelenik meg, ha az lekerül a képernyőről, a jobb láthatóság érdekében.-Fejlesztettük a fények mozgatási sebességét kontroller használatakor.
-Számos új matrica és keret került be, köztük ikonikus idézetek és stílusos fedőképek, amelyekkel Night City képeslapokat készíthetsz – tökéletes emlékek megosztásához.
-Javítottuk a mélységélességet, és áthelyeztük a Kamera fülre.
-Új Színkiegyensúly tab került be, amelyben saját egyéni filtereket készíthetsz.
-Új Idő és Időjárás fül:
Időjárás: eső, savas eső, köd, homokvihar, szmog és napos idő.
Napszak: módosítja a napszakot Fotómódon belül.
Frame Forward: tetszőleges mennyiségű képkockával léphetsz előre, hogy megtaláld a tökéletes pillanatot.
Játéksebesség: lehetővé teszi, hogy a játékidő haladjon Fotómód közben is.Bugfixek:
A játék mostantól felismeri, ha a játékos invertált egérgomb beállítást használ, és ehhez igazítja a gombkiosztást a játékban.
Beállítások → Irányítás menüben bekapcsolható az irányzékra váltás átváltása (toggle).Küldetések & Nyílt Világ
Cyberpsycho Sighting: Bloody Ritual – a „Crack the ritualist's shard” feladat már helyesen eltűnik a Naplóból, ha teljesítetted.
Sex on Wheels – most már helyesen jelenik meg a Naplóban, miután megkaptad az üzenetet Jake Esteveztől.
Shot by Both Sides – javítottunk egy hibát, amikor egy bizonyos párbeszéd opció kiválasztásakor egy névtelen, ikon nélküli tárgy jelent meg a leltárban.
Shot by Both Sides – javítottuk a hibát, amikor a lift panelen nem jelent meg a gomb, amivel a lenti szintre lehet menni.Játékmenet
Javítottunk egy hibát, amikor Trauma Drama használatakor, kontrollerrel játszva a karakter felfelé lőtt alapból, nem előre.
Mostantól több Cyberware Kapacitás Shard is eshet, ha korábban a tervezett mennyiségből néhány hiányzott.
Javítottunk egy hibát, ami miatt az automata fegyverek a kelleténél lassabban lőttek.
Javítottunk egy hibát, amikor az Official BARGHEST Tac Vest nem esett le a szkriptelt Airdropból, ahogy kellett volna.
A 60-as szintű Engineer perk már nem aktiválja az EMP-t harcon kívül vagy járműbe szállás után.
Beállítások → Irányítás menüben bármikor újraindítható a játékmenet oktató módja.Egyéb
Beállításban lehetőség van Johnny-t elküldeni, ha rövid ideig ránézel, mikor az anyósülésen megjelenik. Ilyenkor eltűnik néhány napra, és nem lesz utas.
Javítottuk a hibát, amikor V Radioportjának hangja megszakadhatott a közelben lévő NPC-k Radioportjainak hangja miatt.
Javítottuk a hibát, amikor a History by Gazelle Twin és a Trash Generation a rádióban a többi zenéhez képest túl hangosan szólt.
HDR beállítás képernyő javítása: a HDR kalibráció előnézete már helyesen tükrözi a választott beállításokat, és pontosabb leírást kapott a „Tone-Mapping Midpoint” beállítás.
Frissült a Végfelhasználói Licencszerződés. A játék frissítése után újra el kell fogadnod, amikor betöltöd a játékot.
Javítottunk több vizuális hibát hiányzó, elcsúszó vagy lebegő textúrákkal kapcsolatban.
Javítottunk több lokalizációs hibát különböző nyelveken.PC specifikus
Támogatás AMD FidelityFX Super Resolution 4-hez, kompatibilis AMD GPU-kon. FONTOS: Az FSR 4 opció csak akkor jelenik meg a beállításokban, ha a megfelelő AMD illesztőprogram telepítve van. Az illesztőprogram egy későbbi időpontban lesz elérhető.
Támogatás AMD FidelityFX Super Resolution Frame Generation 3.1-hez, kompatibilis hardveren. Mostantól bármely más upscalerrel együtt is használható.
Támogatás Intel XeSS 2.0-hoz, és XeSS Frame Generation is elérhető kompatibilis hardveren.
Támogatás HDR10+ GAMING minősítésű Intel GPU-hoz. Ehhez a monitorodnak támogatnia kell a technológiát (keresd meg a monitorod), és be kell kapcsolni a „Játék módot”. A HDR10+ GAMING kapcsoló a Beállítások → Videó fül alatt található.
Javítottunk egy hibát, amelynél a DLSS Super Resolution Preset láthatatlanul visszaváltott a CNN modellről a Transformer modellre, ha újraindítottad a játékot, miközben a UI még mindig a CNN-t mutatta aktívként.
A DLSS Super Resolution Preset beállításainál részletesebb leírás segíti a játékosokat a megfelelő opció kiválasztásában.
Ablakos, keret nélküli módban már át lehet húzni az egérkurzort másik kijelzőre.
Maximális mentésméret 12 MB-ról 15 MB-ra nőtt.
Már átállítható a járműből való kiugrás billentyűje Stuntjock perk esetén. -
nincsnév007
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
fotó módban már állítható lesz az időjárás
-
-
cyberkind
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem azért, de szerintem már illett volna pár rajongói modot implementálni a játékba ennyi idő és frissítés után.
-
nincsnév007
addikt

-
Pedig már épp megterveztem, hogy mivel késik a 2.3, majd lesz jól időm befejezni az Obli Remasteredet, a Death Stranding 1-et, mielőtt elkezdem a 2. részt, illetve PS-en befejezni a Hogwarts Legacyt, de ez akkor most kútba esik, mert megint neki kell állnom a CP-nek. 😁
-
tibaimp
nagyúr
Azon gondolkozok, hogy a DLC-t + a fő játékban az újításokat megint kitolom, van bőven elkezdett karakter. Legutoljára, ha jól emlékszem, még a 2.1-et toltam csak, azóta azért jött hozzá ez-az.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Számítottam rá, hogy így lesz. Bőven sok ember játszik még mindig a játékkal ami egy single player címtől nagy szó 5 év után, valamint a folytatás is készül, így üzletileg nyilván megéri fenntartani az érdeklődést.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Azért derék dolog tőlük, hogy nem hagyták magára a Cyberpunkot, és a beígért DLC-n kívül egy csomó eredetileg tervezett, de aztán időhiány miatt kihúzott dolgot is beletettek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember

Szóval Mac verzióval együtt érkezik az új patch.Holnap meg redstream.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Hmm, tulajdonképpen elég baszó ez is, kell venni párat és akkor amíg ki nem jön a folytatás addig rendben leszek.
Thx a linket. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valahol még kapható a Samurai pénztárca? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak tesztelgetek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), vagy folytatom a meglévő elsőt, amivel a DLC nincs kijátszva.

Vesa