Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
Értelmeset kérdezni soha nem gáz, és pláne nem szégyen.
A varázsló sem azért írta a wikis nyomozást, hogy bántson téged, csak tudod manapság a 'zinternet korában annyi de annyi alaptalan spekuláció kap szárnyra és csapódik le kérdésként, hogy az ember haja beleőszül.Amúgy ha érdekel a bolygónk és annak földrajza / dinamikája, figyelmedbe ajánlom Gábris Gyula és Marik Miklós kiváló tankönyvét, a "Csillagászati Földrajz"-ot.
( Könyvben max. antikváriumban találod, de e-book formában fent van sok helyen)Fiatalon sokszor kiolvastam, lenyűgöző dolgokat tudtam meg belőle a Földről, és bár nem mai a könyv így közel sem naprakész, azért a legtöbb dolog amit taglal nem változik így úgymond örök érvényű.
-
Oppenheimer
nagyúr
Azt írod nincs időd magadnak utána nézni, egy olyan témának ami téged érdekel! De közben fórumozni van időd. Szerintem itt valami bűzlik. Bocs, hogy kötekedek, de ennek semmi értelme. Hasznosítsd az időd ennél hatékonyabban.
És ha már utána jártál a témának rendesen, beírhatnád ide hogy mire jutottál
-
5150head
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest