- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Vistaboy #2579 üzenetére
Elvileg , ha jól tudom a GPU is tud fizikát számolni, legalábbis ezt is mondták , mint előnyt a dx9-el szemben , meg jobban kidolgozott játékkörnyezetet ígértek még mint előnyt a dx10 játékoknál. Elvileg a Crysisban már dx10 alatt komplexebb fizika lesz, csak arra leszek kíváncsi , hogy mindez milyen sebességgel fog menni ugyanazon konfigon amin dx9-ben elfogadható sebességgel fut.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Vistaboy #2568 üzenetére
Azért az 1900XTX azért elég sokáig elég volt. Egy 7900GT is kb. egy évig volt olyan , hogy mentek rajta a gamék elég szépen. Szerintem az R600 is olyan lesz. Hiszen kb. egy év múlva már lehet hogy kevés lesz. Viszont azért ilyen léptékű hardverigényváltozást övethetne legalább ilyen mértékű látványváltozás is a játékokban. Szerintem az UE3 sem vmi nagy szám egyenlőre, mondjuk dx 10-ben lehet , hogy nagyobb az látványminőségjavulás , bár MoH Airborneban szinte semmi , Bioshockban meg a particle , meg talán a víz. Meg a mostani játékok nagyrésze konzolátirat. Pl. a MoH Airborne. Jó , jó , de azért az első medal of honorral nem hasonlítható össze játékélményben legalábbis szerintem nem. Kicsit OFF lett.
-
szjoci
őstag
válasz
Vistaboy #2530 üzenetére
a különbség annyi, hogy az általad megadott hivatkozással nem gazdagítod a fórumtárs pontszámait a linkelt oldalon... picit etikátlan a dolog szvsz, de ízlések és pofonok. több off nem lesz, befejeztem
-
-
-
-
Gerr'y
senior tag
-
Gerr'y
senior tag
válasz
Vistaboy #1810 üzenetére
Semmi extrát nem mondanak.
Manhattanben volt a kiállítás múlt héten, SP alpha volt kiállítva, maxolva 8800 gtx-en, ahogy te is írtad, de a rendszer többi részét nem mondták el.Egy tag az Incrysis fórumáról bénázott a játékkal, megemlíti még hogy milyen jó az AI és a különböző típusú lőszerek.
-
Pala
veterán
válasz
Vistaboy #1766 üzenetére
én viszont ellenék a Crysisszel 1024x768 medium részletességgel is, csak jó lenne tudni, hogy ehhez milyen gép kell... na mindegy, október 26-án úgyis kiderül.
Egyébként szerintem nálad el fog futni komolyabb kompromisszumok nélkül. Erős középkategóriás géped van, a Crytek nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen gépen diavítetés legyen a játék. -
-
T.Peter
őstag
válasz
Vistaboy #1641 üzenetére
[Nvidia új kártyái]
Ennek alapján, végülis el lehet képzelni, hogy valóban már a következő kártyákra optimalizálnak, ami nem lenne jó hír senkinek sem. -
-
losi73
senior tag
válasz
Vistaboy #1654 üzenetére
nem kalozal és nem is fake azokal el sem idul a gém nekem megy minden csak a szobába nem tudok belépni és nem offolok hanam segitséget kérek amugy tegnap kaptam a kulcsut és telepités közben 2x is kérte és el is fogadta ugy hogy ha segiteni nem tudsz akkor nem is szolj.THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- OpenWRT topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest