- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Terminator17 #19243 üzenetére
Nem értem pontosan mire gondolsz... Vistához az összes javítás fennt van (SP1 is, de ezt írtam). Telepítettem a crysis Patheket (1.1, 1.2 1.2.1) is... mi a fenét kéne még?
VGAhoz ez a legújabb driver, crysis javítást meg nem találtam az ATI oldalán. Olyan van?
Egyébként a Vistát szeretem, az SP1 nagyon sokat javított rajta! Egyáltalán nemvagyok mggyőződve róla, hogy a Vista a ludas. -
drivert
csendes tag
válasz
Terminator17 #19240 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, de a print screen nálam nem működik vagy rossz helyen keresem a mentéseket. -
twine
veterán
válasz
Terminator17 #19230 üzenetére
Akkor viszont sűrű elnézést hogy nem a keresővel kezdtem.... Köszönöm a választ....Ez az "F" dolog elég logikusnak tünt, ezért már próbáltam is,,de úgy tűnik nem jókor, és nem jó helyen,mert akkor épp nem akarta.... De már indítom is, és dobálom szana-szét az embereket
Köszi
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Terminator17 #19226 üzenetére
Az idő mindent begyógyít
Ha mi nem is éljük meg a valódi dx 10(.1)-et, az unokáink csak élvezhetik majd a szépségét és a über-hardverzabáló igényeit
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Terminator17 #19224 üzenetére
Még a 10-et se bírják a karik, hova gondolsz 11-el?
Bár szvsz parasztvakítás az egész, és a dx 9-ben is annyi van még, hogy hajajj
-
fpeter07
veterán
válasz
Terminator17 #19216 üzenetére
allig tudtam lőni, 97%-os sérülésem lett a végén, még jo hogy ment lejebb néha
-
mad1
veterán
válasz
Terminator17 #19213 üzenetére
A core szerintem sokkal gazabb.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Terminator17 #19193 üzenetére
még nem...azért kérdeztem. de ki fogom próbálni mert a tyúbos videók alapján egész élvezetes lehet.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Terminator17 #19013 üzenetére
Na jó
!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Terminator17 #19011 üzenetére
De visszafelenyíl van
És gondolom 2 szemed is amikkel olvasni tudsz...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Terminator17 #19009 üzenetére
Nemkell itt értelmiségi választ adni, értelmiségien utánna kell nézni a dolgoknak, nem várni hogy ki mondja majd meg...
-
Laraxior
titán
válasz
Terminator17 #19000 üzenetére
10FPS-el gyorsabb... átlagban.... de azért számolhatsz azzal hogy jóval gyorsabbnak érzed... és szűrőt is kapcsolhatsz bátran... egyébként pedig tényleg csináltunk millió tesztet...Beonak a blogjában is ott van...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Terminator17 #19005 üzenetére
Kénytelen leszel utánnaolvasni, komolyan mondom nem az információsközpontot hivod, ez egy közöségi fórum!!!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Ne is haragudj...de pü-ben se terhelj ezzel senkit ha lusta vagy utánanézni.
Van kereső is, is topikon belül akár.
Igazából válaszra se akartalak méltatni, mert 20 hasonló pü-t kapok hetente amikre nem válaszolok. Persze mind újoncoktól. Nem értem miért lustábbak a többieknél. -
pisti88+
senior tag
válasz
Terminator17 #19002 üzenetére
Nemkell az egészet, csak kicsit viszább
Játékos: -
Játékos
addikt
válasz
Terminator17 #19002 üzenetére
Nem kell végig, nem azt mondta Pisti, hanem utánaolvasni. Mondjuk próbáld ki a keresőt. Bal felső sarok...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Mimeg annak ha utánnaolvasnál a topikban!!!!!
Kismilliószor volt leírva...
-
feka007
veterán
válasz
Terminator17 #18581 üzenetére
Multiban kevesebb az átlag.
De egyébként nagyon nem mindegy, hogy high 16xQAA, vagy very high 16xQAA, nem hinném, hogy akár 1280-ban is olyan jól menne akármelyik egykártyás rendszeren egy extreme high tweakkel. Nálam 8xQAA-ig nem esik sokat a sebesség, 16x-nál már kevés.
pisti88+ : High vagy very high? -
Terminator17
senior tag
válasz
Terminator17 #18580 üzenetére
nekem SP be 26 xDD multiba nem néztem....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Terminator17 #18520 üzenetére
Laraxior-t kérdezd meg...neki van G80 Ultrája.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Terminator17 #18511 üzenetére
Rendszeresek a bugok még most is hogy a 3. peccs fenntvan, majdnem olyan mintha semmi nem javult volna, ugyan ugy átlátszik a faszi a fal mögött ha közel megy, néhány fegyver lebeg... stb stb stb Ahhoz képest hogy a világ egyik legjobb játéka kicsit hanyagul lökték össze
p4: már csak 1 hét yesssss -
pisti88+
senior tag
válasz
Terminator17 #18509 üzenetére
már most későn van néztem a hivatalos oldalán videjót nagyon jó lesz, remélem a bugokbol kevesebb jut majd bele
-
menalcas
őstag
válasz
Terminator17 #18505 üzenetére
LoL de fos a vége tisztára mint 1 átvezetés hogy lessz második rész amiben visszamegyünk a gömbe ....
De jó geci az a nagy idegen hajó a végén -
menalcas
őstag
válasz
Terminator17 #18499 üzenetére
De már ellötem rá minden naftát , már csak ez a gecci atommal műkődő fos van nálam de ez meg nem igazán lő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assassin's Creed Odyssey
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest