-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Szerk: meggondoltam magam
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz aram01 #19643 üzenetére
Köszönöm szépen a segitséget....
Valójában mint írtam a mod-okat megtaláltam, nem is azzal van a gond,,hanem hogy melyiket ajánlanátok jó szívvel...Tudom izlések és pofonok...induljunk abból ki hogy nem városi páylákat szeretnék, meg hasonlók,,,,hanem inkább csak szépíteni(a már amugy is szép) játékot...Láttam pld az extreme ultra high mod-ot,,meg ilyesmi...szóval a véleményekre volnék kiváncsi melyiket használtátok, és melyiktől lett szép a játék és miért,,,tudom, felrakom és eldöntöm....de ha nem muszály nem telepitgetnék fel midnenféle "őrült" mod-ot....ezért kérném a véleményeket, és segitséget....
köszi
üdv
Twine -
twine
veterán
Sziasztok!
Segítenétek nekem guru urak.....Tudnátok ajánlani "ajánlott mod csokrokat" .amivel esetleg még szebbé,,vagy mássá lehet tenni az alap game-et? Natural mod volt fent,teszett jópofa volt, de mondjuk nekem tetszik az alap játék még sárgásabb árnyalata...egyéb dolgok? szebb növények..hosszab látótávolság erős hdr,,,etc....
Szóval valami, amivel fel lehet, és érdemes dobni a graf-ot...nézegettem a mod-os oldalakat, de jól jönne némi mankó...
Köszi
üdv
twine[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Tökkéletesen egyet értek veled....Végig játszottam mind a "két" részét,,de ezeknél a részeknél pont ugyan igy éreztem én is....a tököm tele volt vele....
Azóta is csak a kedvenc napsütéses pályákat veszem elő néha egy kis lövöldözésre, ha épp valami "grafikai orgazmusra" vágyom.... -
twine
veterán
válasz Terminator17 #19275 üzenetére
A remény hal meg utoljára
hoffman_ : THX próbálkozom akkor tovább...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Terminator17 #19264 üzenetére
Kettő éve igérik kb. hogy majd jövőre beindul a négy mag...ehez képest még melóra is válogatni kell a programokat, kodek-eket hogy valóban használja, és úg működjön ahogy annak kellene! Szerintem ebben ne bizz hogy majd jövőre jó lesz a négy mag jövőre jó lessz az új technológiákat támogató wolf 4Ghz-en,,,amikor a q6600 már igencsak öregecske proccnak fog számítani....(már most is az, bár még tökéletesen használható) én nem látom hog annyira terjednének a "Multicore" játékok...Le sem szarják ha őszinte akarok lenni..van eg kettő és csókolom
-
twine
veterán
válasz hoffman_ #19270 üzenetére
Közben figyelmetlen voltam és láttam válaszoltál..csak nem értem
tehát azt mondod te is csak annyit csináltál hog bemásoltad a mappát a megadott helyre..majd beirtad a konzolba amit kellet, és (a fagástól elteknitve) miután kiütötted enterrel a sort elindult az a cucc aminek kell? vagy mi az hogy beröccent?[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
nekem egy dolog van ami nagyon "idegesít" ebben a játékban! Az hogy megjelent!
Bazzeg azóta nem tudok más játékkal érdemben játszani mert mindegyiknek idegesít a garfikája
Végig toltam "mindkét" részét....és ezek után bármit telepitek fel..mindegyik "ocsmánynak" tűnik! Szarrá dicsérték a ClearSky-t...felraktam....az égbolt pöpec ténleg..na de azok a bokrok meg "fákkk"! egy vicc....
Használja még valami játék ezt a motort?
Meg amúg segithetnétek ám ha beleférne :
Ez még mindig nem megy[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Terminator17 #19259 üzenetére
mod: elszurtam mert látom Quad-od van....a különbséget számokban nem tudom megmondani, csak javasolni akartam játékhoz az E8400-et....Nem figyeltem hogy az egyik procc már nállad van
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz hoffman_ #19255 üzenetére
Sikerült felpakolni ezt a Mod cuccost? Vagy esetleg valaki másnak?
Leszedtem, bemásoltam..a konzolban a főmenüben beirom azt a sort ami a readme-ben le van irva de nem történik semmi...Mit hagyok ki? segitsetek nekem pliiiiz,, ha valaki tudja hogy hogyan működik ez a cuccos...Köszi
üdv
Twine -
twine
veterán
válasz Terminator17 #19230 üzenetére
Akkor viszont sűrű elnézést hogy nem a keresővel kezdtem.... Köszönöm a választ....Ez az "F" dolog elég logikusnak tünt, ezért már próbáltam is,,de úgy tűnik nem jókor, és nem jó helyen,mert akkor épp nem akarta.... De már indítom is, és dobálom szana-szét az embereket Köszi
-
twine
veterán
Nevetséges lesz a kérdés "mind két" rész végigjátszása után,,de hogy a ..csába tudom én úgy megfogni az embereket a nyakuknál majd jól eldobni,,mint ahogy az, az intro-ban van?
Köszi
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- CPU léghűtés kibeszélő
- Yettel topik
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!