- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
én dx9 alatt is very high fölé (!!) tudtam tweakelni a grafikát. Hát az majdnem így nézett ki, esküszöm! Volt is vagy 3fps, mikor konzolparancsokkal mindent az egekbe húztam
Jó, persze aki maximalista, annak bizonyára dx10 kell, de egyelőre szerintem még nem jelent meg egyetlen olyan játék sem, ami szembetűnően szebb lenne dx10 alatt. Ezek a képek persze akkor is ütősek!De már előre látom, hogy tweakeléssel szinte (nem teljesen, de szinte) ugyanezt a látványt elő fogom tudni varázsolni xp/dx9 alatt. Értelme ugyan nem sok lesz, mert egyik dx9-es kártya se bírja az ilyen beállításokat.
-
Pala
veterán
szerintem el lehet, ha a demóból indulunk ki. Na meg abból, hogy a Vistához képest az XP is fürgébb.
Nekem ugyan csak dx9-es vga-m van, de megnéztem a játékot xp-n és vistán is, utóbbin teljesen ugyanolyan beállítások mellett átlagosan -8fpsui: Na meg halálra lehet tweakelni a játékot.
-
mazda626
addikt
Sorry, kevertem az Far Cry Instincts (Xbox)-tel.
-
feka007
veterán
Én az UE3-ban csalódtam, az UT3 fizikája szemernyit sem fejlődött a 2004-hez képest, úgy pattognak a járművek mint vmi gyufásdoboz, a nagyon gagyi rag-dollról ne is beszéljünk...
Bár a grafika mozgás közben szép a borzasztó robbanások kivételével, de közelebbről szemlélve egy darab fűszál nincs, csak egy zöld trancsír...
-
Mr. Green
tag
Hát igen! A rombolható környezet hogyis mondjam......Nekem mondjuk a deszkát kilövi
Viszont van egy-két furcsa dolog: Pl. a műanyag széket szétt lehet lőni, de műanyag asztalt már nem
. Elvileg a kilőtt töltény átt kellene hogy menjen a pár mm-es fémlemezen (a fizika nálam high-ra van téve, de szerintem v high-on sem megy átt), meg még egy csomó ilyen dolog van. Ami viszont tetszik pl. az állatok dobálása, az nagyon ott van, ja meg a favágás
-
fpeter07
veterán
ja, de mit hogy kell..
ezt találtam, csak kár hogy angol
-
Thrawn
félisten
1024x768 majdnem minden low, közben megvan a log
Kipróbálom mediumon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest