Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
senior tag
Most próbáltam mégegyszer utalni, már nekem is írja, hogy 0,47$ a díja nemzetközi kifizetésre.(100k $ is ugyanennyit ír) . Valószínű, hogy van valami limit a Revoluton pl. havi 1 nemzetközi utalás ingyenes, utána már díjat számítanak fel.
Vagy ott van a Zen.com itt is van havi 1 ingyenes nemzetközi utalás. Innen még nem próbáltam Binance-ra utalni csak helyi forint utalásokra.
-
Lmh
őstag
Igazából nem szenvedés. Mind sepa eurt, mind swift dodót is utaltam már be revolutról, ugyhogy el vannak mentve az alapadatok. pár gombnyomás mindkettő.
De ok, ha ennyire mindegy akkor inkabb eur-ban tartom ugyis a pénzem revoluton, mert ha mégsem utalom be tőzsdére, akkor majd elmegy nyaralásra;) -
kenwood
veterán
NATO tagkent,es Ukrajnaval hataros orszagkent szerintem erre kedesre nem tekinthetunk ugy,hogy az Allamok ebben a kerdesben barmilyen szinten aggresszor lenne.A ruszkik kijelentettek,hogy a NATO boviteset ok fenygetesnek veszik. Ne vicceljunk mar ... Az a fenyegetes,ha te meg akarod mondani egy szomszedos szuveren orszagnak,hogy hova csatlakozhat.
-
dobolan
senior tag
-
FattyDove
őstag
"nem feltétlen, csak páran értelmezni is tudják az order bookot az exchangen illetve a chartokat
"
Aha, ezért nincs fingja senkinek sem arról, hogy mi lesz 24, de akár 12 óra múlva. Ha bárkinek is lenne, az 1 nap alatt milliárdokat kaszálna. Itt az van, hogy józskapista állít 10 dolgot, ami szerinte be fog következni. Ebből ha szerencséje van sikerül 1 aztán veri a mellét, hogy ő bizony szakértő. Ha meg nem jön be 1 se, akkor szépen csendben marad pár napig, majd ismét előáll 10 jóslattal.
-
dugynok
senior tag
Rànéztem, usdc-re 10,32% kapok heti kifizetéssel(kamatos kamat) úgy, hogy 33ezer darab (440$) ilk tokenem van és nincs lekötve (stake), nem sajàt tokenbe kérem, bàrmikor kiutalom, ràadàsul ingyen
Van swap funkció, btc-nél binance középhez képest +-200$ felàrral.
Szerintem nem olyan rossz -
tomy88trance
tag
Értem. Igazad van, lehet kevés az infó, bár annál több mint amit leírtam úgy hogy kb kétszer hallottam ezt a másfél órás prezit.Köszönöm az informálást meg a tanácsokat, óvatos vagyok azért valamennyire mondjuk ez mindenre igaz. Azért amúgy szerintem sokan gazdagodtak meg úgy a kriptóbol hogy vakon tették bele a pénzt, mondjuk sok minden tényleg a szerencsén is múlik meg az időzítésen.
-
tomy88trance
tag
Arra mi a garancia, hogy bárnelyik kriptóval nem lesz gond? Vagy, ha meggazdagszik rajta az ember akkor el fogja tudni azt költeni amit megkeresett? Az egész élet egy szerencse játék. Csalók meg mindig vannak és lesznek sajnos , ahogy az élet is kiszámithatatlan dolgokat tud produkàlni, bármekkora biztosággal is győzödik meg az ember arról hogy valami jó vagy se semmi se biztos csak a halál ugye
(még)
-
Frozen
addikt
gondolom te 4-5 millio usd vel utazol hogy valamit érjen a szavad akkor
Figy én nem vilogtatnám mennyi pénzt szedtem ki eddig akkor sem ha milliokról lenne szó sem. Ez max arra jó hogy befizes ide oda és jól lehuzzanak, meg mutatnak egy kamu valamit amit kitudja hányan dobtak össze. -
Veron
addikt
-
-
fireman123
őstag
Teljesen igazad van, sokan vannak itt (valszeg a többség) akinek semmilyen tapasztalata nincs a medvepiaccal kapcsolatban (nem csak kriptóban hanem az ettől sokkal kevésbé volatilis részvénypiaccal sem), hanem az elmúlt egy évben rátalált valahogy a kriptóra és azt hiszi, hogy mindig arról fog szólni a dolog, hogy 3x vagy 10x-es áremelkedés lesz. Hát sajnos ez a műfaj nem ilyen, csak az előző ciklusig kellene visszagörgetni a grafikonokat és mindjárt képbe lehetne kerülni, hogy bizony amíg a btc esett 75%-ot, addig az altok többsége 95%-ot, nem kevés alt pedig akár (nem csak a sithcoin kategória) 99%-ot is, sőt lehetne találni sok olyat is ami már rég köddé vált azóta.
Szóval nem kell sokáig várni, hogy aki ész nélkül/meggondolatlanul trédel mindenféle vicc coinokkal (azt hiszi mindig kolbászból lesz a kerítés), ráböbbenjen saját kárán, hogy van út lefelé is, sokszor sokkal gyorsabban mint ahogy felfelé vezetett, ....előbb azt hiszi, hogy ááá ez csak egy kis korrekció, .....de egy idő után csak lefelé fog menni a nagy többség, ...persze azok a coinok amely mögött van is valami túlélik, és majd a következő 4 éves ciklusban megint emelkednek. -
0utsider
tag
Érdekes, hogy mennyire különbözően állunk a kereskedéshez.
Az MACD számomra annyiból releváns, hogy ha az alsó tartományban az MACD elindul, hogy alulról keresztezze a signalt, akkor jó esély van arra, hogy emelkedés várható. Továbbá ha nagyon eltávolodik a középvonaltól és az MACD lefordul, akkor érdemes a pozíció zárásán elgondolkodni.
Én EMA 7, 21, 50 és 200-at használok. Az esetek nagy részében a 21-esen, majd az 50-esen és végül a 200-as on szokott végig pattogni lefele az ár.
Az ATR annyiból hasznos, hogy előre jelzi a nagyobb ármozgást. Sajnos az irányát nem mondja meg.
Az OBV néha előbb mutatja a be-ki áramlő tőkét, minthogy az az áron vagy az RSI-n meglátszana.
Nálam az ultimate módszer az, hogy gyakorlatilag minden idősíkon lehet húzni az ármozgásra egy párhuzamos csatornát. Ennek az alja az esetek nagyrészéban tökéletes belépési pont szokott lenni. Értelem szerűen a teteje pedig kilépési pont. Feltéve hogy nem esik közbe egy magasabbrendű trendnek a támasz vonala, vagy valamelyik EMA.
Sokszor a csatorna felezője is megfogja mindkét irányból az árat. Így ezek is fontos be-kilépési pontok.No meg persze ha divergencia van az RSI-ben az is mindkét irányban jó kis figyelmeztető jel.
Én fibót csak akkor használok ha olyan tartományban mozog az ár ahol még nem járt.
Minden másra jó (nekem) a korábbi ellenálás/támasz zónák figyelése.
-
0utsider
tag
Nem nagyon láttam még itt rajtad (és magamon
) kívül olyat, aki TA alapján kereskedne.
Csak kíváncsiságból kérdezem, használsz mást is BB-n és RSI-n kívül?
Nálam a MACD, ATR és az OBV aminek a megfelelő állása nélkül nem indítok kereskedést. A BB-t csak néha nézem meg, amikor ötletem sincs, hogy éppen merre megyünk, hogy mit mutat.
-
kenwood
veterán
En az osszes ilyen elemzos halandzsat hallgatva,olvasva mindig ugyanazt a kerdest teszem fel :
Ha ezek a dolgok valoban mukodnenek, akkor te elomondanad masnak, hogyan lettel milliardos ?
Ezek az elemzesek meg a rendes tozsden sem igazan szoktak mukodni, a crypto piacon pedig az idojarasjelentesnel is kevesbe pontosak
Nem tudom,ti hany olyan elemzot ismertek, aki Lamboval jar -
én nem vagyok avax hodler, tehát nem ilyen motivációból kérdezem, de ha valami all time highon van, akkor milyen mutatóból következteted ki ezt?
honnan tudod hogy nem duplázza a marketcapet akár 1 nap alatt?
én biztos nem adnék olyan tanácsot most senkinek hogy vásároljon, de ugyanakkor azt sem lehet kizárni, hogy még őrületesebb emelkedés jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged