- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
Lokids #13521 üzenetére
Nyilván senkinél sincs kristálygömb, de maximum hosszú távon fogja bármi is utolérni az ETH-et. Max ha PoS atallaskor összeomlik az egész akkor fogja utolérni bármi is. Én még azt se látom hogy a BSC-t utolérje ha már centralizált projektekről van szó. És defiban is most szorította le a Luna a Solanat a 3. helyről...És az ADA/Polkadot még be sem indult.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Lokids #13046 üzenetére
50 euroért BTC-t ?!
Überlol! Kb pont semmire nem mész vele soha
BTC-t már csak milliókkal érdemes tápolgatni, helyedbe beletolnám shibába vagy akármelyik még mindig piszok olcsó coinba és úgy egy 2-3 évig rá se néznék, majd utána elégedetten utalnám ki magamnak azt a több ezer eurot amit termelt azóta
Hidd el, erre 1000000x nagyobb esélyed van mint hogy btcvel érdemes pénzt keres ilyen parányi tőkebefektetéssel.
-
Frozen
addikt
válasz
Lokids #13048 üzenetére
hosszú távon kell gondolkozni
én most nem megyek bele, de a lényeg ekkora tökével nem a legnagyobb érmére kellene rámenni ami 50 ezer euro felett van... mert alig fogsz belőle kapni hiába emelkedik 5 ezer eurot az neked még mindig csak 1-2 euro plusz lesz többe fogg kerülni a vétel és eladás.
Más irányba kell gondolkodni sok érme megy naponta 5-20% körüli hasznot és a fee is töredék szinte. -
törölt tag
válasz
Lokids #13042 üzenetére
Én online banking felületen letöltöttem bankszámlakivonatot, és azt a pdf et feltöltöttem és elfogadták.
Azt se tudtam létezik ilyen, ha ezt nem fogadták volna el, az életbe nem hitelesítem, mert semmi számlám nincs és nem is volt, az online számláimon meg semmi ilyen adat nincs. -
lupus_l
aktív tag
válasz
Lokids #13048 üzenetére
Nem kell csodát várni, olvass utána, hogy kik vannak az adott crypto mögött. Ha van cél, vagy üzleti pletyka, akkor valószínűbb a gyarapodás. Én pl. LRC-be tettem még október végén, de bent tartom és figyelem a híreket.
De ez crypto, itt minden lehetséges. Ugyan úgy a rossz üzleti hírek vagy bizonytalanság gyorsan padlóra ránthatja... -
kiszi07
senior tag
válasz
Lokids #12746 üzenetére
Solana/BNB egész jó mostanában. Nézd az grafikont, elemezd, de lehet jobban jársz, ha előbb pénz nélkül csinálod. Inkább várják vele néhány hetet, mert sokat bukhatsz és nehéz lesz nullába vissza hoznod a portfóliót. Habár most valószínűleg nagy lendülés lesz. Pirosban veszünk és zöldben adunk el, ezt jegyezd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest