- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7644 üzenetére
"a lötty"..
-Úgy értettem, hogy a lapod bordáit szedni le, felpucolni, paszta alá,s ha laza az illeszkedés (pl. ha hővezető lap volt alatta, s most paszta) akorr kib@sznia műanyag pöcköket és alátéttel, átmenő csavarokkal rögzíteni.(#7636) akoska07: Mi hiányzik kben? esetleg a core temp helyett a real van a képen. (szebb mint a Ctemp
, ezért szoktam azt) Na..majd eztűán azt is odacsapom a végén. Á!!!! Most 1280x1024-ről vagyok..alig látok..Hiába..a kor
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7586 üzenetére
Nincs asszony (most) a háznál, ill. 500KM-re van, meg kell oldani
#7584) kimi02 : Kis kedves
El is felejtettem gyorsan a win7-et, ide Xp kell..
A kaja megfőtt, csak kiterítettem a ruhát, meg tanultam a 2 törpével kicsit.#7599) tom_tol : Vérében van, s nem kötődik dolgokhoz. Én ..inkább emberekhez (nőkhöz) nem annyira
A bomberem-bakancsom UD3R-em szent és sérthetetlen, s most csatlakozik ez a proci is hozzájuk. (ha esetleg 1x kinövöm, majd jó lesz másodgépnek, de el..el nem adom) -pár évig.
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #7501 üzenetére
na most jártam ott a topikba.Írtam véleményt és kész.Engem nem bírnak befolyásolni,mert van tapasztalat mindennel.Nekem 4.5ghz-en többet hoz játékokba a vga,mint a volt q9550 4ghz-en.Ennyi,de ott le is írtam.Persze aki konvertál, tömörít rendszeresen annak eggyértelmű a quad,de hadjuk is a témát.Nem akarok off-olni.
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #7497 üzenetére
Okos enged.
De azért benézek.és nyomok nekik egy e8400 eredményt,hogy ezzel ki birnám-e hajtani a vga-t.
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #7481 üzenetére
Igen,csak utána tudnak ám az ilyenek sírni,hogy neki miért nem megy úgy,mint nekem,pedig elvileg ugyanaz a konfig.
Akkor szoktam írni,hogy nem volt szerencséd.Ezt kaptad a boltba,zsír újonnan,és nem szólhatsz egy szót se,mert ami rá van írva,azt viszi lazán.Tuning meg vagy ,vagy.Igaz ugyanannyi esély van rá hogy jót fog ki az ember,de ugyanannyi az esély arra is,hogy nem fogja bírni a tuningot.Vagy legalább is nem annyit. -
-
-
válasz
hackeeeee #7322 üzenetére
nekem is kellene már egy noti,az ilyen esetkere.
de vhogy nem birom rávenni magam.
aza baj hogy a notit csak felesleges darabnak tartom
nem látok benne semmi "okosságot"
meg vhogy a noti,az nem az én világom.
persze netezni jó lenne,amikor nincs gép.talán az idén még beszerzek egyet.
ugyis megint másik melóm lesz én nem fogok hazajárni csak rittkán.
és jól jöhet ott a noti. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7302 üzenetére
Van Szhelyen egy gagyi MSI p35-ben egy régi 4300-as procim, 3,1GHz-re húzva egy 4850-es társaságában. Még azt se bontanám szét egy 5200 miatt. (a meló+paszta és plusz..nem arányos, nem érne annyit.) Sokat ne dobj rá
(#7303) akoska07:
Látom, megyeget. Lövésem sincs az i7-es gépekről..
Viszont a q9550-et már nagyon várom, remélem hamarosan landol Nálad és szóls, s végre belekezdhetek a tuningba -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7295 üzenetére
Megy az picit több fesszel 3,5-öt is szerintem és..2-300MHz ezeknél a prociknál szintetikus teszteken kívül..észrevehetetlen. Nem lineáris a tuning értéke, jelentéktetlen az igazi (napi szinten érezhető) különbsége. Tesztben az L2-re is vonatkozhat, de ha kiismered picit, érezheted azért sztem. Én ..tuti lecserélném. Nincs az az 5200-as amit oda nem adnék egy 6320 -ért pl. Persze ez csak az én egyéni, elfogult véleményem, s az is igaz, 5xxx, 7xxx, sose éreztem a létjogosultságukat.
Volt bika 2180-am, és egy jó..6320-am. Spi-nél..már ott is előjött a L2.
S hiába ment bitangul a 2180-as, a 6320-ban..érezhetően több erő volt. S amihez nem elég 3,2-3,5 GHz..ahoz kevés lesz a 3,7 is. Viszont valahol-valamikor kvra kijöhet a plusz 2 L2
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #5324 üzenetére
Nem kap feszt? Nebassz, tán napelemes?
(bocsi, nem bírtam kihagyni
)
Hát sok lap (sztem mind)nem u.úgy szeret x-y osztókat, ez tény. Nem tudom, hogy mi lehet az oka a viszonylag nagy fesznek, se olyan lapom, se olyan procim nem volt még, de..fura. Pl. sok esetben a 8xxx-ek vagy jobban mentek p35-ben, vagy kevesebb fesszel is beérték. (Pl.BMW-nél)
El lettem küldve...
Majd jövök vmikorMINDENKINEK SZÉP INTELES NAPOT!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #5319 üzenetére
Hát akkor nem éri meg sztem a plusz fesz 100-200MHz miatt. A legnagyobb szorzón nézd, ott nem fog annyi feszt kérni sztem, s a lapot sem kell annyira feszelni majd.
Zájec
Szia!Úgy látom 1ről beszélünk, teljesen 1et értek Veled.
akoska07: Barátom, lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam. Nem azt mondtam, hogy nem jó a DQ6, hanem azt, hogy a p45 jobb quad alá mint a p35.
S Zájec észrevétele telitalálat abban is, hogy nem gyakori a p45+q66 párosítás, talán ezért sem olyan látványos a kül.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #5268 üzenetére
Szerintem fogsz (szenvedni vele-jó értelemben).
Én..ha elkezdődik a suli, bezárkózok délelőtt ide, és megnézem, hogy mit tud. Eddig azért nem is kapott feszt stb..mert nyári proci. Ilyenkor nem csak a hőmérséklet, a családtag is sok, nagyolni meg nem szeretek(#5269) toyone85-90° az nem kevés bakker. Kben..Igazad van, attól hogy itt sírok-rívok..el kell fogadni, sajna ez van. Azért ..próbáljunk majd "tenni ellene".
A fiam hazavágott, mennem kell. Este jövök (remélem)Addig is: További szép napot!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #5263 üzenetére
Én ezért nem is kezdek bele. Úgy, hogy 1-2 órát matatok rajta, nem megy. Most meg nincs időm 10-12 órákat itt üldögélni, ez az átok gép is kell mindíg valamire, valakinek..
Láttam az eredményedet.(#5265) toyone: Megindul a feszültség éhsége.. -Annyira jellemző ez a mai procikra, nem? Régiek lineárisabbak voltak. Ezek ellébucolnak x pontig fesz nélkül vagy alig-alig odapörkölve, utána meg nagy stop, jön egy üresjárat, s kérik a szuflát.
-
-
válasz
hackeeeee #5248 üzenetére
Ha van normális hűtőd adhatsz neki még 1,45.öt is! én annó 1.éve 4000.MHz en küldtem és csak egy TX2.vel volt hűtve nomeg egy vacak MSI lap volt alatta
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #4952 üzenetére
Én is ezt mondtam, ill. hogy az első 2 meg 2 és már ok.
S igen, menj alá! Volt itt a miltkor nálam Ős Cruc.ramja (meg is vettem,de 2 nap után eladtam) Jól mentek 1100 felett lazán a kis 800-asok. Megkeresem, hátha megvan valahol..(#4954) rvn_10: Szia! Azért nem kaptál választ, mert NINCS konkrét válasz, tesztelgetsd,de.. attól a laptól csodákat ..ne várj.( most látom, kaptál, igaz kb uezt..)
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #4947 üzenetére
Persze, tök mind1 hogy 14-15-18 stb..csak vannak lapok és ramok, amik nem szeretnek ezt azt, de nézd meg. 5-5-5-15 vs 5-5-5-18 . Milyen brutálisan jobb az 5-5-5-15...? Sőt! A 2gigás modul (látom Neked az van) sokszor kevesebb fesszel is beéri mint az 1 gigás, majd nézd meg. Van, hogy a plusz fesz inkább gát mint előrelépés.
Ja!
Sajna én nagyon buta vagyok a keresésben, de Laragirl valahol (ramos vagy c2d tuning) topikban részletesen írt és linkelt az első két szám plusz 2 ről, pontos írások vannak, hogy mit s miért (ok-okozat). Hogy hol..nemtom, de a lényeg az amitz írtam kb.
Akkor nálad most 4-4-4-10 is mehet, ha megeszi a lap, igaz, mind1 mert jobb nem lesz tőle. Viszont ha ramtuning..nézd meg itt pl. a tuningtáblázatot a ph-n (Brumi féle, ha működok még, mert nem ment csak a topik), hogy ott is mind1, h 5-5-5-15-tel vagy 5-5-5-18-cal küldted a tesztet, seb.különbség vagy nagyon minimális, vagy nincs. -
bolcsodal
addikt
válasz
hackeeeee #4920 üzenetére
Jó lenne tudni tényleg. PL ha veszel egy E7xxx-eset az vajon E8xxx-asként indult, csak alacsonyabb FSB-t tud stabilan és letiltanak a Cache-ből? Vagy eleve E7xxx-esként gyártják. Éshogy vajon Q9xxx-nek indul-e a Q8xxx-as, csak csökkentett szorzóval tudják eladni?
De legalább egész magokat nem tiltanak le...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #4669 üzenetére
Na a végén addig szenvedtem, míg lemaradt a kép.
Szóval a jobb oldalival szemezgettem, nekem meg a bal oldali van.
-
F.B.I.
veterán
válasz
hackeeeee #4636 üzenetére
Az volt a baj, hogy én sem tudtam eldönteni, mire fogom használni a gépet. Villogni a számokkal és tuninggal Intellel lehet jobban. Játszani 3,0Ghz környékén mindkettővel, energiatakarékosan használni, mindekttővel. Azonban nagyobb sebességgel, akár alulfeszelve is ( nézd az E5200-at, 1,05-,09V-on, akár 3,4-3,6Ghz is lehet )nyomatni az AMD-nek nem erőssége. A 45W fogyasztású procijai között igen válogatni kell, hogy arányban egyenlő sebeséget tudj egy Itellel szemben.
Azért váltottam vissza Intelre, mert egy olyan gép kellett, ami megfeleő energiatartalékkal rendelkezik, egy komolyabb művelethez (videótömörítés) netezés közben, azonban, nyugodt, kiegyensúlyozott, halk és keveset fogyaszt...na ezért lett ismét Intel. Hosszútávra azonban AM3-as lap+Phenom párosítást vennék, olcsóbb, mint hasonló kaliberű Intel konfig, időtálóbb ( a fejleszgetés miatt ) de a tuning lehetősége, komolyabb szinten megfizethető kategóriában még mindig az Intelnél van.
Ez csak az én személyes véleményem. -
F.B.I.
veterán
válasz
hackeeeee #4634 üzenetére
Semmiképpen ne vegyél AMD-t. Én átváltottam nem rég egy jobb fajta 770-UD3 lappal, volt benne X2 5050e, X2 7750 és mindkettő egy vicc volt, arról nem is beszélve, hogy még a HT is hátráltat, az Intelnél pedig visszaveszi a szorzót is ha kell, AMD fesz állítás után meg C'n'Q lefő. Akkor válts csak ha egy komolyabb tuning lap 790-es és egy X2 250 minimum befér a keretbe. Mondjuk annak az árából lazán kijön egy EP35-DS4+ E5200 páros és még pénz is marad a + 1000Mhz-ről nem is beszélve ( ha szerencséd van ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged