- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #11330 üzenetére
Ezt találtam, de ezen nem látszik mennyit adtál a VTT/MCH-nak.
4Ghz nem is célom (illetve dehogynem, de ebben a lapban úgyse menne annyit), ha 1.3v körül menne prime stabilan 3.6-3.7-t, az már jónak mondható?VID-ből ítélve reménykedtem hogy valami fasza procit fogok ki
de a 3.2ghz vid-en talán nem akkora nagy szám.
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #11325 üzenetére
Nem a gyári olcsó vízre gondoltam
Azok nagy része tényleg kaki.
Hanem pl. ph-ról összeválogatni a hozzávalót, szerintem 20k-ból kijönne egy radi, blokk, pumpa, a csövek + bilincsek boltba se túl drágák.Emlékszel még a Q9400 tuningjára? Mennyi vtt, mch kellett neki? Mert ez, ebben a lapban elég sok feszt kér. Pl. 3.6Ghz 1.275v-al se prime stabil, csak a GTA4 megy. Ha kevesebbet kap a proci (1.25-1.26v), de több vtt-mch-t (+0.2v), akkor se megy. Viszont 1.275v-al +0.1 vtt-vel megy.
Vagy P35-ben több fesz kell nekik?
-
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #11322 üzenetére
Most 14k-ért látom a pc-gear-ba. Hát nem tudom , hogy mi legyen lehet marad a mugen , az a baj errefele senkinek nincs ilyen féle cumója , meg a haveroknak se , hogy ki tudnám probálni a Thermalright Ultra 120 Extreme-t.
Az én környezetembe senki sem ilyen számitógép "buzi" mint én
.Na meg persze ez a csóró világ
-
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #11249 üzenetére
Kösz a tesztet !
Akkor ezek szerint 7° fok a különbség a True javára.
Nekem Ilyen hőfokok születtek 21° fokos szobába Pedig aztán az én Házam meg van támogatval rendesen ventivel.
Meg a te VID-ed elég alacsony az enyémhez képest , akkor nálam lehet még javulna is a proci hőfok még jobban, a VID is magasabb meg a ventik is dobnának még rajt szerintem
Hát most elgondolkodtató a helyzet , lehet cserélni fogok.
Ja , és zárt házba volt ?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11271 üzenetére
hát igen...léggel nemlehet felvenni a versenyt a sok LN2 között...
asztalrol meg annyit : lehet USBs win xp
(#11278) Bagira01 ez van, ha olcson szerzel be vmit. sosem egyszerű
(#11283) Bagira01 másik topikbol a gyereknek bejött nagyon
eladtam az 5200@3830Mhz 1.26V, +ep35c-ds3r-t
ugyanannyiért vettem egy amd 5000@X4 Phenom2 3410Mhz 1.36V + giga 770-ud3p-t (a proci 12K volt!!!!)aki érez késztetést a buzergálásra, próbálja meg
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Arkar
aktív tag
válasz
lipi67 #11251 üzenetére
Egy régi szabvány szerint ilyen fürdőkkel hűtötték a az olajokat folyáspont vizsgálathoz, 20%-os sóoldat + jég első esetben -12 celsius, a második -27 celsius-ig tud hűteni, a vizet biztos biztos lebírná szoba hű alá hűteni! Sajna én még nem tudtam kipróbálni vízhűtésnél, a 22 fokos csapvizet viszont lehűtötte 8 celsiusra, csak azzal hogy elkezd feloldódni!
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #11224 üzenetére
Meg nézhetnéd nekem mit tud a hűtő, ugyan azon a beállitáson. Petya már nézte de kiváncsi lennék nálad is. BIOS-ba adjál neki 1.22500-at LLC-vel az lesz 1.184v prime alatt és 471*8.5-ös be állitáson kéne nyomni egy 10 perc primet hogy mik lesznek a hőfokok. Én is nyomok egyet ugyan ezen be állitáson és meg látjuk a két hűtő közti különbséget. Ja és a szoba hő legyen 22-23 fok között ,ha ezt meg tudod oldani már mint a szobahőt.
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11223 üzenetére
Ha neked szar a win én mit szóljak, ssd-ről kb 5 perc alatt tölt be a win. 2 napja meghülyült, akad fagy, minden baja van. Ha holnap elhoztam az amd-s cumót, újraformázom aztán reménykedek nem hw-es gond van
Remélem minden megjön és akkor egybe le tudom rendezni, nem akarok 2x pestre menni.
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11184 üzenetére
Nem is éri meg a víz, egy normális rendszer csak procira legalább 30-40k. Én direktbe szoktam kirakni az ablakba, ráhúzom a vastag függönyt aztán én bent vagyok a melegbe a gép meg kint dühönhet. Visszajeleztek h holnap hozhatom az e3300-as prockót, de nincs kedvem bemenni érte holnap
(#11189) darál0w:Annyira nem macera, nekem már volt 3-4 vizes fellángolásom, de aztán mindíg maradt a lég, mert olcsó, és mondjuk egy 25k-s vizes rendszer kb olyan mint egy tru120ex, amit meg 8,5k-ért vettem
-
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11181 üzenetére
Én most az i7-ről beszéltem, h képtelenség a léggel 50-55 fok, mikor 3,8Ghz-es eredményt láttam vízzel(elég durva rendszer) 53-54 fok. Hideg vízzel lehet a te q9550-ed is jobban menne. Mondjuk én tapasztalatból tudom, h tru120ex ultra kaze-val ablakba elég durván lefagyasztja a procit. Hideg vízzel gpu-s élményem van x1950xt-vel, terhelve 12 fok volt a gpu szénné húzva
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11169 üzenetére
kulerr i7-e 55 fokos 3,2Ghz-en ahogy én láttam, ha 4Ghz-en 50-55 fokos akkor nem az a kérdés h mi van rajta, hanem, hogy hány fok van kint
Épp h minél kisebb fesz kell neki annál jobban melegszik. Elég jó hűtőnek mondják, cserébe bazi nagy, annyival nem jobb a prolima-nal, cserébe viszont kapsz rá 2db elég borsos árú noctua ventit
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11089 üzenetére
Ha 3Ghz-en hozza az e8400-at nekem már elég, csak a tesztek erejéig volt húzva az is, alapon bőven elég. Naphosszat az egyetemen fogok lógni, meg utazgatok kb 3 órát, ha emellett még unatkozni is fogok akkor otthon még tanulhatok is
Az a baj, h nincs egy normális megoldás se, állandóan jár az agyam
(#11090) darál0w: Hát elég kevés a 11-es szorzó, max 3,2Ghz jöhet ki vele a prociból, ha minden klappol
Nem fogom minden áron eladni, elfér a polcon, ha esetleg 10k alá megy az e3200-as
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11084 üzenetére
Logout-on láttam athlon x2 5000-es procis írást. 10,9k-ért jobban megéri mint egy nyüves e3200-as, ráadásul úgy h nem is vagy alig tuningolok, e8400 is alapórajelen megy. Athlont meg lehet többmagosítani(szerencse kérdése) ami viszont tömörítésnél video kódolásnál e3200-al szemben elég nagy előny
Szóval amit az intel nyújtana a tuningolhatósággal az már nem érdekel így amd már előnyt élvezhet
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #10963 üzenetére
igen...kicsi feszeken szépen megy, aztán meg minden egyes hzhez kell fesz is....zabálna ez...de a régihez képest joféle
fáy,berze,baross megvan, de mi a brém az a miok?(#10964) hackeeeee hát bocs, de nemtudok mit mondani.
nekem ilyen még nem volt
viszont azt nemtudom Aggregátornak sikerült e...neki is ez volt a problemma.
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10966 üzenetére
Én az órajelet néztem, szuper!!!
Nem rossz, bár lehetne jobb is. wPrime 1024 végigment 4.9-en is, most a 3Dmark lefagyott 4860-nál. Lehet nem volt elég hideg.12k egészen korrekt ár érte - figyelembe véve a képességeit, de 12-ért már lehet kapni E5200-t is. (amit hirdetek E4600, az nem az enyém, szóval nem ér
)
Szép napot!
-
darál0w
Jómunkásember
-
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
lipi67 #10876 üzenetére
Látom rég láttad a hirdetésemet ..., mert nemrég kicsit "bővítettem" a szöveget.
Mivel még csak erősen gondolkodom rajta, ezért nem tudtam volna érdemi választ adni neked sem.De egyre jobban hajlok az eladás felé .....
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10839 üzenetére
Szerinted Q8300 is jó lenne ha csak arra telik? Attól függ mennyiért menne el az E8400.
Gépeznél, használnád a gépedet mint sok más normális ember akinek Pc-je van?Általában a normális pc használók közé tartozom, csak amikor új hw-t szerzek, akkor foglalkoztat a tuning. Utána használom alapon vagy tuningolva.
#10834: fogalmam sincs, mindenki másfelé lakik
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10825 üzenetére
Igazad van, egyszerűbb a vodkával kezdeni, a végére úgyis berúgnánk
Már én se akarok AMD-t
Új lap+hűtés kellene hozzá, tuningban se nagy szám (4ghz-nél megáll). Jó az olcsóbb Yorkfield se egy tuningbajnok, de annak nem kell 1.5v 4Ghz-hez
Meg aztán clock-to-clock még mindig az Intel a jobb
Lehet felteszem vaterára az E84-t, lehet jó áron eltudom passzolni.
-
zakroland
tag
válasz
lipi67 #10754 üzenetére
Ha kifizeted, akkor meg tudom venni
Csak nehogy rajtammaradjon, mert akkor totálcsőd
De ha szeretnéd elintézek neked itt Pesten bizniszt(énse Pesti vagyok, de XI.ker-be járok be minden nap) és utána elpostázom neked, alaposan becsomagolva.
egyébként ma reggel is szórakoztam, szobám ablaka kinyit, everest elindít, és most terhelés nélkül néztem a procihőmérsékletet, 2c volt a gyári intel hűtővel....igaz ilyen kis műanyag csőbizbasz van a gépház oldalára csavarozva..). És a gép kb. 4-5m-re van az ablaktól, szerintem ez durvaszerintetek mennyit pörög egy gyári intel hűtő?(megsúgom: nekem pörgött 4600-at is, a d915 tunningolása közben, auto-ra beállítva) ezt azért most írom le, mert nem tudtam hogy ilyen "nagy" szám, most mindenki mondja hogy max 2500....jóval többet forgott...azthittem elrepül a gépem, csakúgy süvített.Ma megjön a chooky féle tuninhűtőm ha minden jól megy! kíváncsi leszek rá
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10751 üzenetére
P35-ben kevesebb fesz kell, így egy szuper beállítás mellett talán 1,45V-on tudnék prájmolni úgy 4,9GHz körül és én is 5,3GHz-es validra tippeltem.
De nincs P35-d, vagy igen?Ne sajnáld, a jó tuningolhatóságnak a legtöbb esetben nincs extra értéke, mert annyival már tuning nélkül jobb procit lehet kapni
Ez arra jó hogy kölcsönkéred, játszol vele pár napig, aztán visszaadod.
szerk.: erre válaszolt, tehát szerintem a QX9770-re gondolt. Nekem is vehetne egyet
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10709 üzenetére
Eszméletlen az a proci... baszki 1.36v-on prime stabil 4.8ghz
Szerintem valid-ra léggel simán menne 5.5Ghz-t, jéggel/LN2-vel akár 6Ghz-t is -
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10699 üzenetére
Ha úgy nézzük, akkor az a proci semmi extra, csak alapból 8*400-on megy, amiért kifizetsz +50ezret (most csak mondtam egy számot, nem tudom pontosan mennyit ér egy QX9770)
Hiszen első vagy wPrime 32m-ban Q9550-ök között
-
lizakattila
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged