Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10829 üzenetére
Ember, csak nem akartam rasszisténnak tünni
Az ötlet jó, én rugalmas vok! (igaz, néha kíb befűzni a bakát, messze a föld.)(#10830) Aggregátor : Hát ja! Gornival is megbeszéltük, hogy majd megváltjuk a világot stb..Ja..A keletiből már kómásan indultunk reggel 10kor, pedig 1/2 10kor taliztunk. 11kor már arra se emlékeztünk, hogy eszünk, délben asszem jött Tildy, az unokaöcsém. Közben nyúlnak néztem egy kutyát. Úgy emeltem fel mint a nyulakat, az meg félelmében meg fájdalmában lepisált. S ripsz-ropsz 2 nap és otthon is voltam
Szóval jobb ha hem hagyunk el HW-t, a kocsma az biztonságos hely. Kérdés, hogy hol, s mikor legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Star Wars rajongók
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged