- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #10767 üzenetére
No:
Először is köszi, rendes Tőled! Csak: A méregdrága procit nem megvenni akartam, annyit megközelítőleg nem ér( s nincs is rá), hanem a srác a hirdetésében ajánlotta fel, hogy ha szeretném, letesztelhetem, kölcsön adja. -Pestről elhozni nem tudtam, postát nem akart, érthető okokból- Bár..Ha összeszámolnám, hogy Bagi Petivel mennyi ramot küldözgettünk, s milyen értékben..simán verné ezt az összeget (reaperek (vagy 24giga) -Patriotok(16 giga), Mushkinok(4giga), Crucial (16giga),Team Xtreem stb..-most hirtelen)Hő..: Nálam 4°-os volt a hdd, a lap 29°, a proci meg 22-22-19-18... -ez volt eddig a legjobb.
(mikor felállt a win)
sz.j prociját akartam volna megvenni, de:1. Ő se poztáz (itt jól jött volna a segítséged)
2. Nem a brutal procit akarja eladni hanem a c0-s 8400-et, ami meg nem érdekel. Ha fel tudok ajánlani egy olyan összeget neki, amiért megválna az E0-s 8400-től..Megköszönném a segítségedet. Utálnám Neked a pénz, Te megvennéd és postáznád. Félő, hogy közel q9550-es bolti áron lenne a licit vége, már most kapja az ajánlatokat, s én az egekig nem tudom tartani a lépést..(#10773) hackeeeee: Persze, nagyon jó az is, meg a Tiéd is, de WR eredmény nincs benne, 8400-es proci meg mint proci most külön, luxus nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest