- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyori222
csendes tag
sziasztok. bocsi hogy csak úgy bepofátlankodok ide.
de segitség kellene nekem. van egy asus crosshair alaplapom benne egy sima x4-es phenom (9750) b3steeping. szeretném huzni amennyi csak bele fér.csak nem igazán jöttem még rá hogy mennyit lehet belöle kifacsarni. ha valaki esetleg komojan ért hozzá tudna segiteni. ötletek vagy valami okosság kellene.
elöreis köszönöm
üdv mindenkinek -
sz.j
nagyúr
válasz
krammerka #11965 üzenetére
"... akkor légyszíves minden eddigi eredményedet túlszárnyalni..."
Azon leszek, sőt minden remény meg is van rá, mert hasonló körülmények között, eddig kb. 50-70(75)MHz-el jobb eredmények születnek mint az eddigi P35-ös legjobbjaim.
Pl.
Új: 1,152V@4266MHz, régi: 1,152V@4194MHz, vagy
Új: 1,088V@4014MHz, régi: 1,088V@3960MHz.
De az eddigi legbiztatóbb eredmény az 1,072V@3978MHz, mert a régi alig haladta meg a 3,9GHz-et és ha egy kis szerencsével "találok" egy jobb beállítást, akkor a kb. 23°C-os lakásban is meglehet a 4GHz, nem csak a "nyított ablakos tuningnál".
Persze ez igaz lehet a többi eredmény esetében is.
De majd meglátjuk .... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
krammerka #11920 üzenetére
Én se csereberélek.
Filózgattam, hogy elkéne adni a tracer-eket, mer ugye egész értelmes áron el lehetne adni őket, de aztán gondolkoztam, hogy mit vehetnék helyettük, és rájöttem, hogy szinte semit, ígyhát megmaradnak inkább. Jók ezek.
Meghát max vmi p45-ös lap kéne már az e8400 alá, aztán lehet jobban hasítana, de nem akarom annyiért eladni a p35-ös lapot, mint amennyit ér, inkább megmarad....
-
nTom
aktív tag
válasz
krammerka #11904 üzenetére
aha, köszi, jól mutat. Még tedd be légyszi az 1,35V eredményét is
szerintem a max oc még nem egészen a max oc, a netezés terhelés nélkül tökéletesen ment, nem is volt meleg a proci
-
lizakattila
senior tag
-
Csaszykj
aktív tag
válasz
krammerka #11687 üzenetére
Rendben uraim, ezek csak tesztek voltak, egy baráti borozgatás mellett
Menni fog ez a táblázatra is, csak tesztelgettünk, mik a lehetőségek egy P45ben az Abit IP35 után
A hétvégén sok prime fog folyni...
FPO ha kikerül a lapból akkor lesz ; a hűtés tipusa: Hyper TX2 - Wolf 's TS 580 hővezető paszta - a TX2 passzívá téve, mindentől megszabadítva, és 1db Scythe 12centis 900rpm-es venti tolja rá a friss levegőt, Chieftec Bravo házikóba fogatva.
-
válasz
krammerka #11592 üzenetére
én a logout.hu-n keresztül nézek most mindent.
egyszerüen nem tudom megszokni,főleg a szemem nem,ezt a visszafejlődést.hát az biztos,hogy tanulhatnának akár tőlem is.
én szeretem a kéket,hiszen a tuning oldalt is ugy csináltam meg.
de én legalább kikértem a véleményeket,és senki nem szólt még,hogy bántaná a szemét.pedig mi aztán nézzük eleget azt az oldalt is.#11593 hackeeeee : majd belinkelem nekik,mi az a kék ami jól mutat.
mondjuk ha változtatnak is rajta,rosszabb már nem lehet.
habár... náluk már semmit sem tartok elképzelhetetlennek -
kulerr
őstag
válasz
krammerka #11577 üzenetére
nyílt egy topic neki...be is írtam már cca egy órája. Én nem vagyok szemüveges de tuti az leszek
de komolyan nem kell szemüvegesnek lenni h zavarjon, kb 10 perc olvasás után elkezdtem könnyezni. ha így marad nem fogok tudni sokat itt lenni, mert a könnytől nem tudok olvasni...
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11513 üzenetére
Majd szóljál hogy mi van,vagy ha már biztos.Nem ismerem a srácot,csak láttam az apróba hogy hirdet.Ha akarod elmegyek és megnézem.Lebeszéled vele hogy van egy ismerősöd szolnokon és mikor tudja megnézni.Ha ettől nyugodtabb leszel,akkor oké.Én sajna ráérek mostanába mert nincs munka.
Hoppá dupláztam.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11513 üzenetére
Majd szóljál hogy mi van,vagy ha már biztos.Nem ismerem a srácot,csak láttam az apróba hogy hirdet.Ha akarod elmegyek és megnézem.Lebeszéled vele hogy van egy ismerősöd szolnokon és mikor tudja megnézni.Ha ettől nyugodtabb leszel,akkor oké.Én sajna ráérek mostanába mert nincs munka.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11510 üzenetére
Ja.Akkor most veszel.Netán azt ami az apróba van egy ud3r,és szolnoki a srác.Beszámít p35 lapot.Mert ha az akkor én is szolnoki vagyok ,és megbirom nézni,birok segíteni.
Köv nekem is corei3 lessz.Az bőven elég.De nagyon ráérne még,csak lassan ólcsóbb lessz mint a 775.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11505 üzenetére
Te már régóta szeretnél azt tudom.Egyszer az enyémet is meg akartad venni valamelyiket,mert nekem ez a 6.ud3r lapom,és volt 1 ud3p is.Még msn-n is beszéltünk,ákoskával hármasba.
11507) Bagira01: Teljesen igazad van amugy.Én is tudom hogy így van,csak hát na...Ha meguntam és tesztelni szeretnék valami újat ,úgy is az apróba vagyok egyből.
Tavaly volt vagy 12-14 lapom,és annál több procim,meg ramom.Buktam is ált rendesen rajtuk,néha nyertem is.1-2 alkalommal.Mi értelme volt?Semmi.Csak jókat teszteltem.Na de sajnos most ezt nem birom megtenni.Egyelőre.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11489 üzenetére
Szerintem e7xxx lessz,csak az fsb miatt.Játékra nem kell a gép mert ott az xbox360,így csak net+filmezés,zene,erre kell a gép,na meg persze tesztelgetni.Szóval elég lenne ez az e5300 mert megy 4ghz-t is 1.312-1.328v-on,csak ez a 380fsb zavar.Tovább nem akar menni.Nem enged az fsb-n 90%-nál többet.
Az érdekes az egészbe hogy vtt-t meg nem is kell neki emelni.Végig bírja alapon 1.1v-on.
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #11475 üzenetére
Azt az 1,25+, tehát a 3. oszlopba szántam. Vagy az nem az e fölötti feszen készült eredményeket jelenti.
(#11476) hackeeeee: hát igen, melegszik. Valszeg erre is igaz az alacsony vid (1,1v)= melegebb elv.
Mondjuk a ház is bent van az asztal alatt, alig van szellőzés körülötte, meg paszta is valami noname volt csak itthon.(#11477) Aggregátor: nem hiszem, hogy emberi feszen menne. Itt már kezd nőni a feszigény is. Lásd 4400@1,248v --- 4516@1,29v.
És igen, nem nagyon tudjuk még, hogy gyakorlatban hogy viseli a magasabb feszeket hosszabb távon. Bár Intel max 1,4-ig írja. De valszeg nem én leszek az, aki tartósan így fogja használni.
Jelenleg is 3806@1,08v-on megy, ramok 1387@cl7-ben.(#11472) kulerr: Én is úgy gondolom, hogy valahol E8xxx és Q9xxx között lehet nagyjából teljesítményben.
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #11467 üzenetére
Jó reggelt!
Köszi, hogy felraktad.
Vid: 1,1v (ennyit állít be normál feszen).És akkor az 1,25v+ opcióba, ha kérhetem még: 4516@1,284v
(#11464) lipi67: ha tudsz konkrétumot, akkor majd szólj.
(#11461) bzs73: -
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #11386 üzenetére
Egyelőre tekintsük véglegesnek ezt: 4010@1,116v
Majd döntsd el, hogy mehet-e a táblázatba (Everest nincs, mert csupa baromságot ír ki).CPU: Core i3 530 FPO: L939B584T
Alaplap: Biostar TH55XE
Ram: 2X1Gb Kingmax 1333
Hűtő: (kicsit moddingolt) Xigmatek Red Scorpion -
johniee
senior tag
válasz
krammerka #11297 üzenetére
Ezt az eredményem betennéd az E8400-amhoz MAX OC-be?
-
sz.j
nagyúr
válasz
krammerka #11209 üzenetére
Ha az M3-on nem csak Hatvan hanem Hetven is lenne, akkor, kb. féluton "járok"...
@ tom_tol
Látom poénkodni rögtön megjelensz, máskor meg alig ...
Amúgy nem "kigunyolni" ám az "időseket", mert a (magasabb)kor ugyan egy kicsit kellemetlen, de nem szégyen .., sőt ezt "meg is kell ám érni". -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #11076 üzenetére
Beszéltem tildyvel,a költözés miatt, segít. Priviben részletek!!!
majd keresd tildyt!!!Lényeg: tildy segít átköltöztetni az oldalt, Ő érti ezeket a dolgokat
(#11085) Bagira01 : Azt írtad nem is oi! régen, mnem tuningolsz, elég volt. Mindenki borítékolta, hogy nem úgy lesz. Most AMD..ez is olyan mint a Pink Floyd 1ik lemeze.."pillanatnyi elmezavar", játszol majd vele, s 2-3 hét után, úgy lököd az egész kócerájt az apróba, hogy csak na!
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10967 üzenetére
Köszi!
(#10968) Aggregátor: Nem tudom, nem nézem az árakat, hogy mi reális, mi nem ezen a téren. Viszont olyan 3,6-3,8-on döcögő 5200..Tudod..100x inkább a 2180.
Tényleg! Lehet, vissza kéne vennem a 4GHz-en stabil 2180-as procimat..Remélem él még..
(#10969) darál0w: Ha gyorsan kell kulerr-nak a proci, akkor azt már nem tudom meg
(felül mit tudna sok fesszel). Nem mert..Mert szétfeszelve nem akarom eladni
Nem mert..nem hiszek benne
Nem mert nem lesz időm rá
-ahogy nézem.- Én leghamarabb hétfőn reggel tudnék szarozni vele, de lehet, hogy már postáznom is kell..-
MIOK..-megkérdezem a libámat, csak már alszik, majd holnap. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10958 üzenetére
Jaja..Itt meg az 1,35V-os opció. Úgy látom, azt nem nagyon tesztelték az emberek, hát nyomtam most 1et.: [link] 24/7-be 4,2GHz nem is rossz egy ilyen kis celerontól..
Félek, nem lesz FSB bajnok...Na mára tényleg elég, itthon a család. Majd még hétfőn folyt.köv,. aztán meg megy vissza a dobozába és vagy pest vagy szhely..
Légyszi tedd már fel. -
petya75
tag
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10940 üzenetére
Aha, Vid/bios -nálam 1,23.-ra jött ki, de most fut az 1,246 utána meg az 1,268 és alul ki is végeztem..Másfél órája van a gépemben, s még másfél és kész is vok. Olyan sok variáció nincs rajta itt alul. Majd a max oc, valid, wPrime, superPI, pPiFast..az lesz gyalázatos.
Ma pont erről beszélgettem Achill3uS-szal , hogy az a Brazil pali akit keregetek HWBOOT-on..valami nem ok. Fura az asztala, szoftveres móka lehet a dologban nála. Nem elég , hogy Ő kompresszorral dolgozik, valami még sántít. Feltünt, hogy nálam jóval nagyobb órajelen mennek a cuccok,s nála az előny. (pedig kompival illene neki abban is rámverni, de ez is a procit igazolja (enyémet) ) Erre azt mondja Archi, szarjam le, nyomjam le izomból.. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10932 üzenetére
[csak, hogy dógozz!]
Még biztos van benne, nagyoltam, de itt alul kolbászolni unom ám. Most megnézem, hogy N-vidi-A 1,248-as eredményét (3880MHz) meg a Te 1,26-os eredményedet mennyivel tudom túlvinni. Utána majd jöhet a tesztelés..(ha tök jó lesz , lehet, el se adom, inkább gépet építek köré)
Ezt az eredményt beteheted már.
Mivel megmutattam core Temp alatt a vid-et, eztán real tempet használok majd, azt tudom kicsinyíteni és nem kell a képernyőfelbontással szarakodnom.
pussz! (Erről jut eszembe! Kedvencem, gyerkőc?) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
krammerka #10915 üzenetére
Értem. Csak kíváncsi voltam, hogy mi lesz a helyzet.
Vissza vettem a cuccot jelenleg 3950mhz-re, így már nem kell neki 1,2V mint a 4ghz-hez, és azért kicsivel is, de hűvösebb is a cucc...
Újra kéne kenni MX2-vel a procit, csak lusta vagyok szétszedni az egész gépet.
Hacsak a Scorpionnal nem lehet eljátszani azt, hogy nem veszem ki a lapot, mert ugye ott a CrossBox hátul, és hát ha nem mozog a lap, akkor elvileg nem csúszik el, és akkor nem kéne kivenni a lapot, úgy még talán megcsinálnám...
-
Zsubi
őstag
válasz
krammerka #10847 üzenetére
Szerintem is jó
De azért meg kell hogy jegyezem erősen válogatott darabról van szó
Az átlag sajnos 1.3V körül mennek 4000Mhz-et.(#10849) akoska07: Nem néztem még vele, mert valami gáz van a gépemmel......
(#10850) hackeeeee: Meglepően jól teljesít játékokban, alig pár fps-el gyengébb az i5 750-nél vagy akár egy Q9550-nél
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10653 üzenetére
Már be van rakva. Lusta voltam, azért nem kerestem meg a validot, ezt meg úgy is meg szerettem volna mutatni (léggel wPrime 4667-en..
) Közben megkeresetem és elküldtem Ákoskának.
Majd ha wr-re kifacsartam belőle mindent, kitöltöm az itteni táblázatot is, szerintem lesz 1-2 jó eredmény -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10618 üzenetére
Feladni.. Sz.F. :"Meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- Gondolod, mikor semmi se jön én élvezem. Dmarkok közben főzök-mosok, Prime detto, a többi, na akkor szoktam fázni..
(#10619) kulerr: Nagyon vicces..
Ez sose versernynek, inkább adatbázisnak készült. Persze jobb ha nyersz, a németek se örültek, hogy a 2.vháborúban másodikok lettek
-ezen ahogy most írtam, felröhögtem.tuti hülye vok-
ahogy folyamatosan olvasom s reagálom le 5-5 percben a hsz-eket feltünt: Ákos:"Hát persze, hogy rakd be!" Kulerr: "Köszi Áki!"(már Áki!!!
) -és még el is pirult...-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Core i9 12900- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged