- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- iGO Primo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
Chaser #13022 üzenetére
oks,kössz az infót,holnap nem is(mert fát kell vágnom),de aztán rendberakjuk a dolgokat......
Az extra.hu sajnos végleg vége,pedig mindig üzembiztos,gyors elérhetőséget biztosított.............
A joruska.com lassabb..............,de örülök hogy legalább megoldott a tárhely -
lizakattila
senior tag
válasz
Chaser #13016 üzenetére
1,3v-ot gondoltam, hogy ilyen gond lehet. Hát próbálj biosban kicsit többet beállítani, úgyis droppol valamennyit (max nagyon figyelsz, és jó pillanatban nyomsz print screent. tehát 1,34-1,36 között jó.
).
Everest verzió úgy tudom mindegy, az azért kell, (érzékelő ablak) hogy a proci feszt ott is látni lehessen, tehát cpu-z és everest ugyanazt a feszt kellene, hogy mutassa.
Cpuz-ból utoljára az 1.53-as volt elfogadott (de azóta már megjelent z 1.54, én kénytelen vagyok ezt használni, mert csak ez az új ír ki normálisan minden adatot). -
lizakattila
senior tag
válasz
Chaser #13014 üzenetére
Mivel nincs nagy tolongás hirtelen, amire tudok, válaszolok.
Max OC/FSB-hez elég a cpu-z sreen/valid, természetesen ott nem kell primeolni.
Cinebench-hez látszódjon a proci, valamint a cpu-z cpu és memória fül (Q9xxx-nél van pár eredmény, ott megnézheted a "feltételeket").
Vid tesztnél nem a cpu-z kell, hogy a videt mutassa, hanem biosban legyen beállítva a vid, a cpuz már a ledroppolt értéket mutassa majd.
A többi fesznél már a cpu-z kell, hogy az adott értéket mutassa, 0,01v eltérés engedélyezett.Ákos, krammerka - Ahogy Chaser is mondja, ha lesz rá időtök az egyes opciók feltételeit is "irányítsátok" már az új oldalra, mert azok még az extra-sra mutatnak, így nem lehet már megnézni, hogy az egyes opciókhoz mi szükséges - mi már megjegyeztük, de aki esetleg még most kezd tesztelni, az ne végezzen fölösleges munkát azzal, hogy lemarad valami.
Valamint köszi az eddigi, nem kevés munkátokat újólag! -
bzs73
őstag
válasz
Chaser #12965 üzenetére
A volt e5200 procidat láttad már?
Most adtam el,és így ment
Ez is tőled volt,csak én ugye annak idején lemaradtam róla,de csak megszereztem utólag. -
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #12944 üzenetére
Világuralomra? Führerem!!!!
Fura egy példány a lapod, cerka alatt (is?) mindenre képes.667-es is ok, szinkronban bírja. A hűtés nem böhöm(gyári), de ezek huncut procik! Tudod Te is, mennek -mennek gond nélkül, majd jön a wall és stop. Tök mind1, hogy milyen a léghűtés, a határait majd a jég töri meg.
Proci: Beszarás! Kvra megy!
Ha a 365-ös FSB-t átlépi ..akkor kezd érdekes lenni.
(Ha igen..add el, megveszem!) -Bár..Nálam nem passzolt. Alapon képtelen voltam beindítani, ramok szenvedtek. Hiába ment jól, ebben a konfigban csak szenvedés volt. Sub is jobban járt volna ha más lapban tudja fagyasztani..Sok sikert!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #12940 üzenetére
Az 1024-es Wpime meg stabilitás teszt, (mini prájmolás
), ott [wr 4.hely és még mindíg 4,5GHz felett
]
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #12938 üzenetére
Mi a bajod? Nem elég, hogy elcsavarogsz (
), még fenyegetsz is
Muti!!! Megöl a kíváncsiság.
(#12940) Chaser
Sokat akar a Chaser, de nem bírja a cerkája
Én 1,5v-on a kis 3200-zal 4,5GHz felett nem prájmoltam, hanem teszteket futtattam.
[ehun-e, wr 5.hely] -
Zájec
veterán
valószinü hogy másképp van.. ez a core i platform sajátossága....
itt néz körbe :: ( X58 platform guide )
mod :: még egy kis mérés Sárpac kolégától.. ::: [link]
"drága nekem a ddr3" a mezei ddr3-ak nem drágábbak mint a ddr2-k , manapság már lejebb ment az ára a korábbihoz képest,, ugyhogy arra már nem lehet hivatkozni hogy drága a ddr3...
-
kulerr
őstag
saját tapasztalat: a családi videókat szoktam csinálgatni DVD-re konvertálgatni, és hidd el sokkal gyorsabb, igaz lehetne mondani h a 8 szál miatt van. persze nem készítettem róla screent mert nem gondoltam volna h valaki nem hinné el....engem meggyőzött.
egyébként oks h magas ívben... de akkor is csak ugyanúgy használja a hétköznapi alkalmazás a memókat mint ahogy a "csodák" megpróbálják mérni az erejét kaki ide kaki oda
-
F.B.I.
veterán
Ez a kemény!
Szerintem 3,5Ghz-en fog menni a proc 1,2V-on 24/7-ben, mindenre elég. Este megpróbálom megy-e a 4,0Ghz 1,36V-on...most nagyon meleg lett a szobába még elfőne.
A procit még 1x kösz!
Fiúk nektek is kösz a biztatást...bár ha meghal a proci az asszony kinyír.
Krammerka próbáld ki az E1600-at ha van rá lehetőséged, boltban tesztelték elég jól ment.
-
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
semmi gond nincs ilyenkor fáradtan én durvábbakat is beszoktam nézni
Holnap bepróbálok a 1,35-tel csak az alulfesz nem fog menni mert az abittal nem lehet...nem akarja.
Nekem is a kedvencem volt, de ha van kedved a társasághoz gyere itt vagyunk!!
-
krammerka
őstag
45nanos prociról nincs tapasztalat.Ha megkérhetlek,csinálj tesztet prime alatt ahogy neked megfelel,és ha ok,akkor az lesz az etalon
.Nincs mihez viszonyitani sajnos.............
Lipi is holnap hazamegy,ígérte hogy végigcsinálja a 8400-al,az ő tapasztalataira is tudnánk hagyatkozni.Elfogadunk minden javaslatot,csak működjön a dolog -
krammerka
őstag
A feszültségtartományokat a 21xx-es prociknál nem változtattuk meg,mert azokkal az értékekkel jól kijöttek a teljesítménybeli külömbségek.Viszont az új 45nm-es procikkal,igazából nincs még tapasztalat,ezért Lipivel arra gondoltunk,hogy legyen egy opció(alulfesz néven),és azon megnéznénk hogy a proci mit tud saját VID-jén.Tehát biosba a VID értéket beállítod,és mivel droppol a lapod vmennyit,ezért alulfeszelve lessz.
A többi opció fix feszt takar,ott úgy kell a biosba a feszt beállítani,hogy a prime alatt,megfeleljen az előírt fesz értéknek,mint pl neked az 1,2V,vagy az 1,35V azon megnézni mit megy az 5200-ad.Max OC,max FSB feltételmentes,csak egy cpu-z kell,meg esetleg egy everest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest