Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na unalmamba mértem már fogyasztást, konnektorból... Idle-ben asztalon, ~150W, csak proci megterhelve ~180W, játék alatt menüben ~260W. Betöltés közben 220-230W. Mindez persze konnektorból mérve. Szal ahhoz képest nem is rossz.. Azt hittem, hogy 300W felett járok, de úgytűnik mégse... Mondjuk játék alatt megterhelve már lehet 300W felett lenne, de azt nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 4.gen i5 procik
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest