- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Íme, a One UI 8.5 újításai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #6856 üzenetére
Hát az még odébb lessz.Ma nem is néztem csak 9-es szórzón,és csak 4ghz-ig,de hát még ki kell tesztelni a többi szórzón is,mert pl ami most volt az is 8.5 szórzón ment a legjobban,de volt már olyan wolfim ami 7.5 vagy 8-as szórzón volt a legjobb.Yorkit ki lehet tesztelni 1-2 nap alatt de wolfiba van ám sok lehetőség.Az biztos hogy én se számítottam rá,hogy ilyen jól mennyen.Azért p35-be szép lenne a4ghz@1.072,és szerintem meg is lessz.Az meg még a további tesztekbe fog kiderülni hogy 4.5ghz fele is így viselkedik-e.Egy jó procit ugye nem 4ghz-ből kell megitélni,tehát az hogy milyen is lessz még nem tudni.Kíváncsi vagyok rá én is,de nincs már kedvem hozzá ma.Északa is hosszú volt,álmos is vagyok,stb.Van még idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-4770K - FOXPOST az árban
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest