Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka
üzenetére
Hát az még odébb lessz.Ma nem is néztem csak 9-es szórzón,és csak 4ghz-ig,de hát még ki kell tesztelni a többi szórzón is,mert pl ami most volt az is 8.5 szórzón ment a legjobban,de volt már olyan wolfim ami 7.5 vagy 8-as szórzón volt a legjobb.Yorkit ki lehet tesztelni 1-2 nap alatt de wolfiba van ám sok lehetőség.Az biztos hogy én se számítottam rá,hogy ilyen jól mennyen.Azért p35-be szép lenne a4ghz@1.072,és szerintem meg is lessz.Az meg még a további tesztekbe fog kiderülni hogy 4.5ghz fele is így viselkedik-e.Egy jó procit ugye nem 4ghz-ből kell megitélni,tehát az hogy milyen is lessz még nem tudni.Kíváncsi vagyok rá én is,de nincs már kedvem hozzá ma.Északa is hosszú volt,álmos is vagyok,stb.Van még idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assetto Corsa Rally
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Windows 11
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest