Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Na azthiszem a hűtő marad,pedig nemrég megint meghirdettem.Nagyon jól hűt 1.344 környékén.Mondjuk most tényleg jó szellős a lakás meg a ház oldalát is levettem de a teszt közepétől a szobaventiket ki i s kapcsoltam mert kapcsolgattam és semmi nagy változás 1-2 fokon kívül.Hiába.A noctua is ezt a hűtőt nagyobb teljesítményre szánta és már nem egyszer bebizonyosodott hogy nagy teljesítményű hűtők igenis nagy teljesítményen üzemelnek a legjobban,nem pedig 1.13v-on pl.Na jól van ez is megvolt.Hétfőn megjön kulerr-től az ud3r és abba próbálom fentebb.A hidegbe lessz ez még jobb is mert BMW is 1.312v-on nyomott 1 óra tesztet 4.7ghz-nél x48-ba.P45-be hidegbe jobb lessz az.Az alulfeszelés ideje meg lejárt amugy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest